Jump to content

Το χαρτί το σωστό το φωτογραφικό...

wilmott

Recommended Posts

Λοιπόν λέω εδώ πέρα να συγκεντρώσουμε τισ προτιμήσεις του καθενός και να γίνει σαφής αναφορά στις ιδιότητες του κάθε χαρτιού...

Έχω δοκιμάσει μέχρι στιγμής το sample photo paper pro του canon 4000 10χ15 245 g/m με το οποίο είμαι απόλυτα ευχαριστημένος και αγόρασα και το kodak premium picture paper 10x15 230 g/m 200 microns το οποίο όμως δεν συγκρίνεται με το προηγούμενο γιατί αν και η ευκρίνεια είναι καλή το χαρτί κύρτωσε λίγο άσε που είναι λίγο μεγαλύτερο από το μέγεθος που λέει και από ένα σημείο και μετά αφήνει ένα κενό κάτι που ίσως λύνεται με το λογισμικό που μοιράζει η εταιρεία.

Αυτά από εμένα περιμένω και άλλες απόψεις :111: :111: :070: :063:

Προτιμώ Α4.Πρώτον γιατί δεν έχω borderless εκτυπωτή και δεύτερον γιατί δεν τυπώνω μόνο σε ένα μέγεθος-το πιο συχνό μου μέγεθος είναι η Α4 (με 5 ευρώ ανά γέμισμα τυπώνω μόνο τεράστιες φωτό γιατί τόσο μελάνι τι να το κάνω!)

EPSON Premium Glossy Photo Paper :055:

Eγώ το αγοράζω από Γερμανία μόνο 10€ τα 100 φύλλα 10x15 (προσφορά) :041:

Γιατί το παίρνεις από εκεί και πληρώνεις + 20 ευρώ τα μεταφορικά και δεν το παίρνεις από www.pixmania.com/gr/gr/68871/art/epson/xanos-ouoianaosao-premium.html

για να πληρώσεις 15 και μάλιστα με παράδωση της DHL στο σπίτι σου εντός 72 ωρών. Έτσι δεν πας ταχυδρομείο ούτε περιμένεις 7-8 μέρες.

(Σημείωση: με το εν λόγω γερμανικό site δεν έχω τίποτα και μάλιστα από εκεί αγόρασα τον εκτυπωτή μου απλώς στη συγκεκριμένο περίπτωση είναι πιο συμφέρον το άλλο)

Το χαρτί της κόντακ που αναφέρθηκε με τα 270 γραμ. πόσο πάει? :028:

Γιατί το παίρνεις από εκεί και πληρώνεις + 20 ευρώ τα μεταφορικά και δεν το παίρνεις από www.pixmania.com/gr/gr/68871/art/epson/xanos-ouoianaosao-premium.html

για να πληρώσεις 15 και μάλιστα με παράδωση της DHL στο σπίτι σου εντός 72 ωρών. Έτσι δεν πας ταχυδρομείο ούτε περιμένεις 7-8 μέρες.

(Σημείωση: με το εν λόγω γερμανικό site δεν έχω τίποτα και μάλιστα από εκεί αγόρασα τον εκτυπωτή μου απλώς στη συγκεκριμένο περίπτωση είναι πιο συμφέρον το άλλο)

Το χαρτί της κόντακ που αναφέρθηκε με τα 270 γραμ. πόσο πάει? :028:

Δεν ήξερα ότι τα έξοδα αποστολής είναι τόσο λίγα. Δεν έχω βρει καπου στο site να το αναφέρει.

Πάντως δεν αργούν στο technikhdirekt. Τον εκτυπωτή μου τον παρήγγειλα Πέμπτη απόγευμα και Δευτέρα πρωΐ ήταν στο ταχυδρομείο :023:

Συνήθως κοιτάζω να παραγγέλνω διάφορα πράγματα, ώστε τα έξοδα αποστολής να μην μου φαίνονται.

Η ιδέα μιας ομαδικής αγοράς από το εξωτερικό είναι καλή πάντως για να μοιραστούμε αυτά τα έξοδα.

Τις τελευταίες μέρες ψήνομαι να αγοράσω και DVD+R από εκεί.

:D

Δεν ήξερα ότι τα έξοδα αποστολής είναι τόσο λίγα. Δεν έχω βρει καπου στο site να το αναφέρει.

Πάντως δεν αργούν στο technikhdirekt. Τον εκτυπωτή μου τον παρήγγειλα Πέμπτη απόγευμα και Δευτέρα πρωΐ ήταν στο ταχυδρομείο :023:

Συνήθως κοιτάζω να παραγγέλνω διάφορα πράγματα, ώστε τα έξοδα αποστολής να μην μου φαίνονται.

Η ιδέα μιας ομαδικής αγοράς από το εξωτερικό είναι καλή πάντως για να μοιραστούμε αυτά τα έξοδα.

Τις τελευταίες μέρες ψήνομαι να αγοράσω και DVD+R από εκεί.

:D

Χμμμ ωραία φαίνονται τα verbatim άσε που είναι και printable ότι πρέπει δηλαδή για τον canon 4000 μου.Με βάζετε σε πειρασμό....

Αλλά δύσκολο να αλλάξω τισ 25άδες tdk της κασετεμπορικής με 15,50 και ας μην είναι printable... :017:

Υπάρχει φωτογραφικό χαρτί για laser έγχρωμους εκτυπωτές?

Υπάρχει χτεσ το είδα σε ένα φωτοτυπείο και μάλιστα ήταν 250 γραμ.

Δηλαδή schumifer πόσο το πήρες το κόντακ, σε τι μέγεθος και σε ποιό από όλα τα Carrefour?

Συνήθως όλα τα Καρφούρ τα ίδια έχουν απλά αλλάζει το στοκ τους.Εγώ το πήρα από τους Αμπελοκήπους και το ζήτημα έχει ως εξής.

Πριν καιρό που είχα πάρει το ίδιο είχε 12,9 τα 15 Α4. 270 γρ. 250 μικρονς

Πέρασα χτες για άλλο λόγο κι έκανα μια βόλτα από το διάδρομο που τα έχουνε αυτά.Στο ράφι υπήρχε ακόμη η 15άδα με την ίδια τιμή.Στο δίπλα ράφι άλλα χαρτιά φωτογραφικά,έγχρωμα κλπ.κλπ.κλπ.κλπ. .Στο παραδίπλα ράφι πάλι τα ίδια Κόντακ με την ίδια τιμή μόνο που έμοιαζε πιο χοντρό.Κοιτάω καλύτερα και τι βλέπω.

1+1 ΔΩΡΟ.Μόλις τσέκαρα και την τιμή σε ένα μηχάνημα το πήρα αγκαλιά και πήγα προς το ταμείο.

12.9 ευρώ τα 30 φύλλα Α4 με 270 γρ. 250 micron Ultra Glossy kodak Ultima Picture Paper with NEW Colorlast Technology

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.