Jump to content

σταθεροτητα vs ταχυτητα

MADKiller7

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

ρε παιδια ετσι για κουβεντα,μετα το προβλημα που ανεφερα στο τελος του λινκ που δινω http://www.pctechnology.gr/vbull/vb/showthread.php?p=48824#post48824 τι θα προτημουσατε,σταθερο σαν βραχος με κοστος στην ταχυτητα η ταχυτητα με λιγο κοστος στην σταθεροτητα.απο τα νευρα μου εβαλα την παλια m/b και cpu εχασα 3000 ποντους στο 3dmark01 αλλα βρηκα την ηρεμια μου.

Εγω παντως πρωτημαω και τα 2 αλλα στις περισοτερες περιπτωσεις δεν γινετε,θα προτιμησω σταθεροτητα

δυστηχως τωρα δεν μπορω να κανω και πολλα απο ταχυτητα με την μητρικη που εβαλα,περιμενω απο ρμα μια Αbit ΑΝ7 που ειχα παρει μεταχειρισμενη και μετα θα ξαναδοκιμασω με τον 2400 (unlocked) που εχω εναν χρονο τωρα.2700 (unlocked) +msi delta2 πανε σε ενα φιλο μου.ενα αλλο που δεν εχω καταλαβει ο 2400+ απο 266 fsb παει πανω απο τα 400 fsb πιο ανετα απο τον 2700+ 333 fsb.γιατι γινεται αυτο?χωρις μοντ κανενας απο τους 2.

off topic,ρωταω σ αυτο το thread για να μην ανοιξω αλλο.

@ΚΤΜ ευχαριστω για την μεταφορα.

Σταθεροτητα με τη μεγιστη δυνατη ταχυτητα.
Συμφωνώ και εγώ 100%!Εξάλου τι να την κάνεις την ταχύτητα,άμα είναι να σου κάνει reboot κάθε 2 min για να λες ότι έχεις 10-15MHz πιο πολλά.....! :017:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.