Greek Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31, 2004 Μια και τελικά το αποφάσισα αν και δυσκολεύτικα (ναι ... καλά , λέμε τώρα) να πάω να πάρω μια 6600 σε αντικατάσταση της καλής μου GF3 ti 500 μπας και δώ κάνα frame μεγαλύτερο. Είμαι μεταξύ 2 καρτών Leadtek και MSI. H μια αθόρυβη , η άλλη HTDV. Ποιά από τις 2 προτείνεται και γιατί?? Υπόψιν ότι είμαι fan περισσοτερο στα extra features (px VIVO ή HTDV) παρά στα o/c ικανότητες. :108: Το σύστημα είναι ένας ΧΡ2700+ με μια asus A7n8e-deluxe. Leadtek MSI Albatron Link to comment Share on other sites More sharing options...
dellman Δεκέμβριος 31, 2004 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2004 Aς τα πάρουμε ένα έναMSI:1. Πολυ καλό συνοδευτικό λογισμικό2. Χάλια σύστημα ψύξης3. Μέτρια από ocLeadtek1. Πολύ καλό σύστημα ψύξης2. Από οc πάει ταβάνι (600/1200 την έχει πάει κάποιος στο extreme)3. Λιγότερο συνοδευτικό λογισμικόΕπίσης και οι 2 έχουν Integrated HDTV encoder Link to comment Share on other sites More sharing options...
PlanetmanR5 Δεκέμβριος 31, 2004 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2004 Leadek με τα χιλια!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chrismist Δεκέμβριος 31, 2004 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2004 Εγω παντως πηρα την Pixelview (prolink) γιατι ηταν πιο φτηνη και ειμαι απολυτε ικανοποιημενος εως τωρα. O/c και benches δεν εχω δοκιμασει ακομα. Παντως εχει αισθητηρα θερμοκρασιας! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PGM Δεκέμβριος 31, 2004 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2004 Η γνωμη μου ειναι να παρεις την φτηνοτερη (βλεπε Prolink ) και μετα βαζεις ενα καλο συστημα ψυξης ....π.χ artic cooling .... Δεν αξιζει να πας σε κατι ακριβοτερο !!! Εγω πιστευω οτι με ενα ιδιο συστημα ψυξης , ολες οι καρτες θα τα καταφερουν πανω κατω το ιδιο σε o/c ......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chrismist Ιανουάριος 2, 2005 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2005 Σαν υλοποιηση η prolink (pixelview) παντως ειναι απολυτα ικανοποιητικη πιστευω (τουλαχιστον για εμενα). Εχει HDTV, Video out, αισθητηρα θερμοκρασιας, και αρκετα αθορυβο (μαλλον και αποτελεσματικο) συστημα ψυξης. Σε ο/c δεν την δοκιμασα καθολου σχεδον λογω των προβληματων που ειχα ( http://www.pctechnology.gr/vbull/vb/showthread.php?t=4768&page=5&pp=20 )Τα προβληματα που ειχα δεν εχω μαθει ακομα που ακριβως οφειλονταν, αλλα κατα 90% πιστευω οχι στην υλοποιηση (Σε φιλο δουλευε μια χαρα). Γι αυτο και θα τη συνιστουσα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greek Ιανουάριος 3, 2005 Author #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2005 Είδα και την Albatron στο Πλαίσιο και από ότι είδα σαν υλοποίηση είναι πολύ καλή (μεγάλο fan σε σχέση με την MSI & Leadtek) και πολύ καλές κριτικές στο διαδίκτυο και το σκέφτομαi πολύ. Μόνο μείον ότι είναι 20 ευρώ πάνω σε σχέση με την MSI... Link to comment Share on other sites More sharing options...
soler1442169065 Ιανουάριος 3, 2005 #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2005 Είδα και την Albatron στο Πλαίσιο και από ότι είδα σαν υλοποίηση είναι πολύ καλή (μεγάλο fan σε σχέση με την MSI & Leadtek) και πολύ καλές κριτικές στο διαδίκτυο και το σκέφτομαi πολύ. Μόνο μείον ότι είναι 20 ευρώ πάνω σε σχέση με την MSI... H photo ειναι απο pci-e ετσι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimmyFox Ιανουάριος 3, 2005 #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2005 H photo ειναι απο pci-e ετσι?όχι, AGP 8x είναι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Ιανουάριος 3, 2005 #10 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2005 Μπα για AGP την κόβω.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimmyFox Ιανουάριος 3, 2005 #11 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2005 Greek, γιαρί δε πάς για την prolink? Ούτε €200 δεν κάνει. (€198) Link to comment Share on other sites More sharing options...
apotsi Ιανουάριος 3, 2005 #12 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2005 Greek, γιαρί δε πάς για την prolink? Ούτε €200 δεν κάνει. (€198)Σωστός... Κοίτα εδώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
soler1442169065 Ιανουάριος 3, 2005 #13 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2005 όχι, AGP 8x είναι. Μπα για AGP την κόβω.... Α οκ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greek Ιανουάριος 3, 2005 Author #14 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2005 Greek, γιαρί δε πάς για την prolink? Ούτε €200 δεν κάνει. (€198) Το ανεμηστιράκι μου φαίνεται ψεύτικο σε σχέση με της Leadtek , πόσο μάλλον με της Albatron. Σε μικρό κουτί με όχι και τόσο καλή ροή ίσως έχει πρόβλημα... Leadtek MSI Albatron Prolink Link to comment Share on other sites More sharing options...
PGM Ιανουάριος 3, 2005 #15 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2005 Βρε μην σε απασχολει τοσο το συστημα ψυξης , μεσα στο μηνα θα βγει το artic cooling...! Παρε την φτηνοτερη και μετα με τα λεφτα που θα γλυτωσεις τα χωνεις στο artic...Γνωμη μου παντα ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greek Ιανουάριος 3, 2005 Author #16 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2005 To θέμα είναι να μην πειράζεις την κάρτα (και λόγω εγγύησης).Και αν το θέλεις και διαφορετικά , αν το βάλεις και στην albatron που ήδη έχει μεγάλο ανεμιστήρα θα πάει πολύ καλύτερα σε o/c.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimmyFox Ιανουάριος 3, 2005 #17 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2005 Χμμμ... όντως είναι πιο μικρό της Prolink αλλά δε μου φαίνεται "ψεύτικο". Προσωπικά θα πήγαινα για την Prolink ίσως γιατί η GeForce4 ti4200 που ακόμα έχω αποδείχθηκε σκυλί, έχω καλό μεγάλο κουτί και δε θα με φόβιζε να βάλω μια μεγαλύτερη ψύκτρα αφού σε περίπτωση RMA μπορώ εύκολα να ξαναβάλω την default. Link to comment Share on other sites More sharing options...
apotsi Ιανουάριος 3, 2005 #18 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2005 Πρόσεξε όμως ότι βάση των φωτογραφιών που δίνεις, η Prolink είναι ότι πρέπει για μιά καλή ψυκτρούλα στις μνήμες. Κοίτα που τις έχουν οι άλλες... Όσο για την εγγύηση, μόλις σου χαλάσει, ξαναβάζεις απλά την παλιά ψύκτρα... Το έχω κάνει πολλές φορές. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greek Ιανουάριος 3, 2005 Author #19 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2005 Ναι αλλά ήδη στις μνήμες της Albatron υπάρχει η ψύκτρα με τον ανεμηστήρα και στις υπόλοιπες απλά παθητική ψύξη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greek Ιανουάριος 3, 2005 Author #20 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2005 Πρόσεξε όμως ότι βάση των φωτογραφιών που δίνεις, η Prolink είναι ότι πρέπει για μιά καλή ψυκτρούλα στις μνήμες. Κοίτα που τις έχουν οι άλλες... Όσο για την εγγύηση, μόλις σου χαλάσει, ξαναβάζεις απλά την παλιά ψύκτρα... Το έχω κάνει πολλές φορές.Γράψε λάθος!!Έχω ποστάρει εικόνα από pci-e οπότε είναι διαφορετικό το pcb. Kαι στην Albatron pci-e είναι το ίδιο .Οπότε κάτσε να βρώ ένα agp prolink. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.