Jump to content

βοηθεια με samsung 172x και DVI!!

askorp

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Εχθες πηρα μια Samsung 172x πηγα και εγψ ο κακομοιρος να τη συνδεσω και προσ εκπληξη μου δεν ειχε καλωδιο DVI.

Στο πλαισιο μου ειπαν οτι το κουτι δεν περιεχει καλωδιο DVI. Δεν μπορω να χρησιμοποιεισω κανονικο καλωδιο με μετατροπεις DVI στα 2 ακρα για το λογο οτι η εξοδος DVI της samsung δεν δεχεται τον ανταπτορα( τα βησματα δεν ταιριαζουν)...

και τορα η ερωτησεις:

Η οθονη επρεπε να περιεχει καλωδιο ή οχι?

Που μπορω να αγορασω ενα που να εχει 2 βησματα DVI και οχι ενα αναλογικο και ενα DVI?

Ευχαριστω πολυ

Δεν βαζουν ολοι οι κατασκευαστες καλωδιο DVI μεσα στο πακετο. Αλλοι βαζουν, αλλοι οχι.

Καλωδιο θα βρεις απο καταστημα ηλεκτρονικων.

Δες τι γραφει για τα συνοδευτικα αν λεει οτι εχει μεσα απαιτησε να σου δωσουν αν οχι πηγαινε στο φορουμ ΤΙ ΠΟΥ ΠΟΣΟ και δες εκει το sticky thread με online καταστηματα ολο και καποιο θα εχει.

Αρχική απάντηση από ison

Δες τι γραφει για τα συνοδευτικα αν λεει οτι εχει μεσα απαιτησε να σου δωσουν αν οχι πηγαινε στο φορουμ ΤΙ ΠΟΥ ΠΟΣΟ και δες εκει το sticky thread με online καταστηματα ολο και καποιο θα εχει.

Δεν εχει καλωδιο στο πακετο μεσα. Την ιδια εχω κι εγω.

Πρεπει να παρεις απο αλλου. Δυστυχως εγω εδω και 3 μηνες δεν αξιοθηκα.. Και ας λενε οτι η οθονη εχει τεραστια διαφορα με το DVI(τουλαχιστον ετσι λεγανε ολα τα site οταν βγηκε).

Αρχική απάντηση από jax7480

Και ας λενε οτι η οθονη εχει τεραστια διαφορα με το DVI(τουλαχιστον ετσι λεγανε ολα τα site οταν βγηκε).

οταν λες οτι εχει τεραστια διαφορα με dvi εννοεις σε ολες τις tft?

Αρχική απάντηση από Bobi Rhoads

οταν λες οτι εχει τεραστια διαφορα με dvi εννοεις σε ολες τις tft?

Οχι μιλαω για την συγκεκριμενη. Στα reviews που διαβασα πριν προβω στην αγορα της, ανεφεραν σε ολα οτι με την κλασικη αναλογικη συνδεση παρουσιαζει καποιες θολουρες, και καποια σκοτεινα σημεια η οθονη. Ολα ομως εξαφανιζονται μολις την συνδεσεις με το DVI.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.