Jump to content

Προβλημα με τροφοδοτικο.....

tyxeros

Recommended Posts

Εστεισα ενα νεο pc με κομματια απο το πρωτο υπολογιστη της υπογραφης μου , και εβαλα ενα τροφοδοτικο ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ Levicom 420watt. Απο ampere τα παει αρκετα καλα. Το θεμα οτι μολις παταω το power κανουν μια στροφη οι ανεμιστηρες ακουγεται ενα ΤΙΚ σαν πεφτει ασφαλεια απο το τροφοδοτικο και το PC κλεινει αμεσως. Αποσυνδεσα ολα τα καλωδια του τροφοδοτικου εκτος απο το ΑΤΧ, το 12αρι και αυτο τις Radeon. Κανει παλι τα ιδια. Δοκιμασα το δικο μου τροφοδοτικο και ολα πανε ρολοι.

ΑΡΑ.... να επεσα σε ελλατωματικο τροφοδοτικο? Εχετε καμια αλλη ιδεα? Θυμαστε ποια χρωματα βραχυκυλωνουμε για να βαλουμε σκετο το τροφοδοτικο να αναψει?

δοκιμασε το και σε αλλο η/υ,ισως επεσες σε ελλατωματικο.δοκιμασε να τα συνδεσεις εκτος κουτιου.εχω το ιδιο ακριβως.τα ρευματα σε υπογραφη μου για να μην ψαχνεις.

Λοιπον το δοκιμασα στο δευτερο μηχανημα της υπογραφης και δουλευει μια χαρα. Αρα δεν εχει προβλημα. Μηπως επεσα στην απιστευτα κουφη ασυμβατοτητα? :108:

Αν δεν εχει πρασινο τοτε ειναι το γκρι :D:D:D !!!

Ρε θες να τον καψεις τον ανθρωπο?????????

Το πρασινο ειναι το 14ο πιν. απο τη μερια με το κλιπσακι, ειναι 3-4 πιν στα δεξια απο το πιαστρακι.

Ρε θες να τον καψεις τον ανθρωπο?????????

Το πρασινο ειναι το 14ο πιν. απο τη μερια με το κλιπσακι, ειναι 3-4 πιν στα δεξια απο το πιαστρακι.

Ελα απο εδω να δεις τα psu μου το ενα εχει πρασινο και το αλλο γκρι στην τυχη λες να τα λεω? :048: :048:

Ελα απο εδω να δεις τα psu μου το ενα εχει πρασινο και το αλλο γκρι στην τυχη λες να τα λεω? :048: :048:

Το λεω επειδη συνηθως, εκτος απο το 14ο πινακι, υπαρχει και ενα αλλο γκρι καλωδιακι.....οποτε θα μπορουσε ναλλιστα (αν δεν ηξερε καποιος) να το βαλει σε λαθος πινακι...

Το λεω επειδη συνηθως, εκτος απο το 14ο πινακι, υπαρχει και ενα αλλο γκρι καλωδιακι.....οποτε θα μπορουσε ναλλιστα (αν δεν ηξερε καποιος) να το βαλει σε λαθος πινακι...

Kαλα εκανες :D:D:D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.