Jump to content

8ικ1100 (rev.2) και μπλέ οθόνες κατά την εγκατάσταση των XP

victor2004

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Αγόρασα πρόσφατα (προχθές ) την εν λόγω μητρική!αφού την εγκατέστησα μαζί με όλα τα παρελκόμενα Radeon 9200 , 2 Seagate serial ata, P4 sta 3,0 , ξεκίνησα εγκατάσταση XP. Δεν τα κατάφερα ποτέ....Τρώω μπλέ οθόνεσ συνέχεια στο ίδιο σημείο....Διάβασα πολλά στα forum....Αύριο τη πάω για αλλαγή...Καμμιά τελευταία ιδέα?

Αγόρασα πρόσφατα (προχθές ) την εν λόγω μητρική!αφού την εγκατέστησα μαζί με όλα τα παρελκόμενα Radeon 9200 , 2 Seagate serial ata, P4 sta 3,0 , ξεκίνησα εγκατάσταση XP. Δεν τα κατάφερα ποτέ....Τρώω μπλέ οθόνεσ συνέχεια στο ίδιο σημείο....Διάβασα πολλά στα forum....Αύριο τη πάω για αλλαγή...Καμμιά τελευταία ιδέα?

Αν σου είναι εύκολο, πες μας μέχρι ποιό σημείο προχωρά η εγκατάσταση, πριν την b.s.o.d.

Αν σου είναι εύκολο, πες μας μέχρι ποιό σημείο προχωρά η εγκατάσταση, πριν την b.s.o.d.

Μεχρι το σημειο που λεει οτι : setup is starting windows

Nαι και εγω αυτο πιστευω RAM ή λαθος εχεις βαλει την ψυκτρα στον CPU γιατι σε αυτο το σημειο εχω προσεξει οτι ζεστενεται αρκετα η CPU αν και η μνημη θα φταιει,χαλαρωσε λιγο τα timings........

Τη μνημη την εχεις τσεκαρει σε καποιο αλλο PC?

Πιθανοτατα προβλημα RAM μου ακουγεται!!!

Εχω αλλάξει ήδη μνήμη επεξεργαστή κάρτα γραφικών και λαμβάνω σταθερά το ίδιο μήνυμα ( μπλέ οθόνη) στο ίδιο σημείο εγκατάστασης

Nαι και εγω αυτο πιστευω RAM ή λαθος εχεις βαλει την ψυκτρα στον CPU γιατι σε αυτο το σημειο εχω προσεξει οτι ζεστενεται αρκετα η CPU αν και η μνημη θα φταιει,χαλαρωσε λιγο τα timings........

Λάθος? Γίνεται αυτό?

Πόσα dimακια μνήμης έχεις και σε ποιές θέσεις;

1 Κινγστον 512 στη πρώτη από τις 6 slots

Τη μνημη την εχεις τσεκαρει σε καποιο αλλο PC?

Πιθανοτατα προβλημα RAM μου ακουγεται!!!

Θυμίζω ότι την μνήμη τη βλέπει κανονικότατα το bios!

Βάλε της κανένα διαγνωστικό. Δεν έχει σημασία αν την μετράει το bios....

Μα έβαλα και αλλη μνήμη πάνω και συνεχίζεται το πρόβλημα

Μπορεί να είναι τροφοδοτικό?

Ειδα σε αγγλόφωνα forums πολλά προβλήματα ανάλογα αλλα όχι ιδα με το δικό μου, με την ίδια mobo

Μα έβαλα και αλλη μνήμη πάνω και συνεχίζεται το πρόβλημα

Δοκίμασες να αλλάξεις θέση στη μνήμη; (Στην δεύτερη σειρά, είτε στο "πορτοκαλί" είτε σε "μωβ").

Ο επεξεργαστής είναι northwood ή prescott;

Δοκίμασες να αλλάξεις θέση στη μνήμη; (Στην δεύτερη σειρά, είτε στο "πορτοκαλί" είτε σε "μωβ").

Northwood 3.0 και έβαλα τη RAm παντού. εκτός από εκεί που δεν κάνει.......

Τα XP σου με τί S.P. είναι; SP1, SP2 ???

Upgrade στο bios έχεις κάνει;

Τελευταία έκδοση εδώ.

Κάνε και ένα Load Setup Defaults από το bios ....

Αναβάθμισα το bios και μετά από όλα αυτά από τη μεγαλη αλυσίδα που πήρα τη mobo μου είπαν ότι ειναι για αλλαγή..........

Τελευταία έκδοση εδώ.

Έκανα ήδη upgrade bios και έχω SP1 και μετά θα βάλω το 2

Τελευταία έκδοση εδώ.

Εννοείς ότι το Sp2 που έχω έχει πλήρη εγκατάσταση?

...και βγάλε και άλλες κάρτες που μπορεί να έχεις βάλει πάνω (π.χ. modem, audio, κτλ) και USB devices....

Δεν σε κατάλαβα ???

Πλάκα έκανα εννοώντας ότι τις δοκίμασα παντού!

...και βγάλε και άλλες κάρτες που μπορεί να έχεις βάλει πάνω (π.χ. modem, audio, κτλ) και USB devices....

Δεν έχω τίποτα αλλο πάνω!

Μπορεί να έχει να κάνει με κάτι άλλο?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.