Jump to content

SOS!!! motherboard 24 pin & PSU 20 pin ????

Tim1416003192

Recommended Posts

Βαλε την φυσα να καληψεις τα 20 πινς και θα παιξει μια χαρα.!!

ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙ ΑΝΑΠΟΔΑ Η ΛΑΘΟΣ.

Εχω πάρει ένα τροφοδοτικό της colorsit (golden power silent 12 cm fan ) 450 watt 20 pin.

και η m/b μου είναι ASUS P5AD2 DELUXE με 24 pin.Στο manual μου ζητάει 350 w τουλάχιστον και στα +12v 15Α , To psu μου μου δίνει 16Α στα +12v.Eίμαι καλυμμένος με το psu (δηλαδή να πάρω μόνο ανταπτοράκι) ή να αλλάξω PSU ? Γνώμη σας??

Αρχική απάντηση από johns [Σήμερα, στις 20:36]

Βαλε την φυσα να καληψεις τα 20 πινς και θα παιξει μια χαρα.!!

ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙ ΑΝΑΠΟΔΑ Η ΛΑΘΟΣ.

ναι αλλα ποια pin θα αφήσω κενα? τα 4 απο πάνω, τα 4 απο κάτω ή 2 απο πανω και 2 απο κατω? Μπαινει εύκολα αφήνοντας ευκολα τα 4 απο πανω. Με λιγη δυσκολια αν πιεσω τη φυσα μπαινει αφηνοντας κενα τα 2 απο πανω και 2 κατω????

Νομιζω τα τεσσερα πανω,δεν μπαινει και αλιος ακομα και αν θες.

Προχορα μην φοβασαι.!!

Αρχική απάντηση από gbak [Σήμερα, στις 21:07]

ΠΑΡΕ ADAPTOR...

Αν δεν βαλω adaptor και το βαλω ετσι τι πιθανοτητες υπαρχουν να τα "καψω" ολα?

Αρχική απάντηση από Tim [05-01-2005 21:21]

Αν δεν βαλω adaptor και το βαλω ετσι τι πιθανοτητες υπαρχουν να τα "καψω" ολα?

οι πιθανοτιτεσ να παιξει ειναι 90% το εχω δει σε ξενα site και δουλευε κανονικα αλλα δεν εγγιομε τιποτα

μια σιγουρι λιση ειναι να πασ να παρεις ενα τροφοδοτικο ΤAGAN που θα σε καλιπσει πληρος σε ολα αλλα και στα amper γιατι μαλλον εισαι στο οριο και θα βλεπεις πολλα restart οταν παιζεις σε full loads;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.