emnezia Ιούλιος 21, 2005 #21 Κοινοποίηση Ιούλιος 21, 2005 Προσωπικά με απιονισμένο (από SuperMarket) που βάζω, έχοντας μια μεγάλη διαρροή στο PC (συντιβανοειδή τύπου) και έχοντας κάνει λούτσα την μητρική, όλες τις PCI γλύτωσαν τα πάντα.Μία άλλη φορά με το ίδιο νερό, έχοντας μικρή διαρροή (σταγόνα-σταγόνα) για 2-3 μέρες (απ'το νερό που βρήκα το εκτίμησα) χάλασε απά η θύρα AGP.Με νερο βρύσης αμφιβάλω αν ζούσαν μητρική και κάρτες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SotosLg Ιούλιος 21, 2005 #22 Κοινοποίηση Ιούλιος 21, 2005 Μην με κανετε και αλλαξω το νερο (βαριεμε κιολας) Link to comment Share on other sites More sharing options...
emnezia Ιούλιος 21, 2005 #23 Κοινοποίηση Ιούλιος 21, 2005 Αν εισαι σίγουρος πως δεν έχεις διαροή, άστο και το αλλάζεις όταν το λύνεις.Προσωπικά θα το άλλαζα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elu Thingol1442169091 Ιούλιος 21, 2005 #24 Κοινοποίηση Ιούλιος 21, 2005 Και εγω θα ταλλαζα. Τουλαχιστον εχεις βαλει παραφλου ετσι?!?!?! Ενα ποτηρακι εστω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SotosLg Ιούλιος 25, 2005 #25 Κοινοποίηση Ιούλιος 25, 2005 Εχω βαλει 2 μπρικια απο τα μικρα (uv τελικα) Link to comment Share on other sites More sharing options...
sterizos Ιούλιος 12, 2009 #26 Κοινοποίηση Ιούλιος 12, 2009 Προσωπικά με απιονισμένο (από SuperMarket) που βάζω, έχοντας μια μεγάλη διαρροή στο PC (συντιβανοειδή τύπου) και έχοντας κάνει λούτσα την μητρική, όλες τις PCI γλύτωσαν τα πάντα.Μία άλλη φορά με το ίδιο νερό, έχοντας μικρή διαρροή (σταγόνα-σταγόνα) για 2-3 μέρες (απ'το νερό που βρήκα το εκτίμησα) χάλασε απά η θύρα AGP.Με νερο βρύσης αμφιβάλω αν ζούσαν μητρική και κάρτες.Eγω οταν το στηνα χρησιμοποιησα Feser UV blue το οποιο ηταν τρομερο.Ειναι μη αγωγιμο(ευτυχως) και ειχαν γεμισει μεσα ολα λογω πολλων διαρροων απο τα compression fitting αλλα δεν επαθε τιποτα.πατωματα,καρεκλες,ολα..Αιμορραγουσε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kakos Δεκέμβριος 24, 2016 #27 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 24, 2016 (edited) βρε παίδες θέλω τα "φοτασας" αυτή εδώ Laing DDC-Pumpe 12V DDC-1T ποσα ψυγεία μπορεί να κάνει κύκλωμα ? για να έχει καλή ψύξη το σύστημα ? εγώ έχω βαλη 2 ψυγεία 360 από τα "μεγαλα" εχο κάνει "μακακια" να βάλω καλύτερα το ένα όπως το δίνη η εταιρία ? https://www.alphacool.com/shop/sets-und-systeme/alphacool-nexxxos/17478/alphacool-nexxxos-cool-answer-360-ddc/xt-set Έγινε επεξεργασία Δεκέμβριος 24, 2016 από Kakos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts