Jump to content

απαντηστε εδω!!!

benhour

Recommended Posts

Έχω καταλάβει , κοίτα την φωτό να δείς πώς μιλάω για ηλεκτρονικό , και όχι ηλεκτρονικό laser. Και κρέμασα στην λαμαρίνα το ακροφύσιο που βλέπετε εδώ [φωτο 2] δεν το κόλλησα με μονωτική η κάτι τέτοιο .

post-1135-1442173965,8544_thumb.jpg

post-1135-1442173966,0075_thumb.jpg

• Replies 67
  • Created
  • Last Reply

Οκ. Φτου και απ την αρχή δλδ. :(

θα ξαναμετρήσω λοιπόν εκεί που είπες spresv και θα συγκρίνουμε :104:

τεσπά πάω για υπνό . , είμαι απο τις 7.30 το πρωί στην δουλειά σε πι σι μέχρι τώρα με μισή ώρα διαλειμα φαγητου . Θα τα πούμε,

Η φώτο είναι ενδεικτική να δείς τι θερμόμετρο έλεγα γιατί λες για laser .... Eιναι απο μέτρηση του cpu ondie o αισθητηρας, που είχα παρουσιάσει στο thread της sig όπως σου είχα υποσχεθει πριν κάτι μέρες αν θυμάσαι ..., κάνε ένα κλικ στην sig μου πριν ποστάρεις και μέτα. μην είσαι βιαστικός.

']Η φώτο είναι ενδεικτική να δείς τι θερμόμετρο έλεγα γιατί λες για laser .... Eιναι απο μέτρηση του cpu ondie o αισθητηρας' date=' που είχα παρουσιάσει στο thread της sig όπως σου είχα υποσχεθει πριν κάτι μέρες αν θυμάσαι ..., κάνε ένα κλικ στην sig μου πριν ποστάρεις και μέτα. μην είσαι βιαστικός.[/quote']

Εάν ποστάρεις άσχετες photos σε άσχετα μεταξύ τους threads δεν είμαι υποχρεωμένος εγώ να μυρίσω τα νύχια μου και να καταλάβω από που είναι η κάθε photo...

Τεσπα... καλύτερα να πας για ύπνο... γιατί είσαι πολύ κουρασμένος απ’ότι φαίνεται…

Δεν ξέρω αν με κατάλαβες αλλα επαναλαμβάνω

Κάνε κλικ στην υπογραφή μου . Η εικόνα είναι copy paste απο αυτο το λινκ,

http://www.pctechnology.gr/vbull/vb/showthread.php?t=5994&page=2&highlight=laser

Την έβαλα να δεις τι θερμομετρο μιλάω τοση ώρα και σι μου λες για λασερ.

Ειναι ενδεικτικη μετράω το cpu ondie στην ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ.

Εγώ δεν είμαι κουρασμένος εσύ εισαι τσαντισμένος .... και λες ότι ναναι .

Δεν σου ειπα να μυρίσεις τα νυχια σου αλλα λες οτι μετράω με laser χωρις να ξερεις τι σου γινεται , και χωρις να εχεις δει το thread.

']Εγώ δεν είμαι κουρασμένος εσύ εισαι τσαντισμένος .... και λες ότι ναναι .

Δεν σου ειπα να μυρίσεις τα νυχια σου αλλα λες οτι μετράω με laser χωρις να ξερεις τι σου γινεται ' date=' και χωρις να εχεις δει το thread.[/quote']

Σε πληροφορώ πως δεν είμαι καθόλου μα καθόλου τσαντισμένος,νευριασμένος κλπ...:)

Λόγω του ότι αυτές τις μέρες ασχολιόσουν με εκείνο το θερμόμετρο laser..

Υπέθεσα και εγώ πως με εκείνο μέτρησες...Sorry για το τεράστιο λάθος μου...

όσο για το αν ξέρω τι μου γίνεται... νομίζω πως έχω δείξει αν ξέρω ή δεν ξέρω...

Το thread εννοείται πως το έχω δει...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.