Jump to content

απαντηστε εδω!!!

benhour

Recommended Posts

εχουμε και λεμε!!καταρχην η φοτο ειναι στα 3,44 και οχι στα 3,8(εξου και το 1,5)!!ψυκτρες που ψυχοντε με αερα και εχουν peltier υπαρχουν πολλες!!(σαν τα γαλατα ενα πραγμα!!) activecool(5 διαφορετικα μοντελα),subzero 4 thermaltake,swiftec εχει δυο μοντελα(ενα μεγαλο και ενα μικρο σε αποδοση),2 ακομα απο ferrotec...!κανεις δεν ειπε οτι η ψυκτρα ειναι κρυα!

• Replies 67
  • Created
  • Last Reply
η ζεστη μερια του peltier να μην υπερθερμανθει γιατι πολυ απλα η εξτρα θερμοτητα που δεν αποβαλλεται απο την ψυκτρα θα παει στη ψυχρη μερια και στη cpu οποτε καναμε μια τρυπα στο νερο δηλαδη και ισως τα καψουμε ολα κι ολας....

ο επεξεργαστης ειναι northwood που ουτος η αλλος εχει μικροτερες τεμπς απο τους prescott!ακριβως και γιαυτο το λογο εχει απο 14 μεχρι 22 και δεν εχει 0!!το οτι δεν βαζετε peltier και βαζετε νερο ειναι θεμα του καθενος!!ασχετα που πιστευω οτι 90% τον νερουλαδων δεν εχει δει ποτε πελτιερ στην πραξη,και το 40% δεν ξερει καν τι ειναι!!τωρα το γιατι η intel με την amd δεν χρισιμοποιουν πελτιερ δεν το ξερω!!μηπως γιατι η απλη ψυκτρα τους στιχιζει 5 ευρο και με πελτιερ θελει τουλαχιστον 50!!!

Nομιζω οτι μας προσβαλλεις λιγακι εμας τους νερουλαδες.

Αλλα για να μιλησω για το ατομο μου πελτιερ φυσικα και εχω δοκιμασει αλλα με το νερακι ειναι λιγακι δυσκολο το μπλοκ.

Αυτο που εχω εγω ας πουμε δεν κανει για πελτιερ και οταν δοκιμασα πελτιερ χωρις νερο δεν μπορεσε να αντεξει τα 141w που βγαζει ο δικος μου επεξεργαστης.Τωρα για να δωσω παλι ενα καρο λεφτα για μεγαλο πελτιερ και τροφοδοτικο αποκλειεται αφου εχω βρει την ησυχια μου (κυριολεκτικα και μεταφορικα) με το νερακι.

ειπα οι περισοτεροι!!το καρο λεφτα δεν καταλαβα που παει!!(21 ευρο κανει το πελτιερ που πειρα!!)!ε δεν νομιζω το antec σου να μην τα βγαζει περα!!

post-842-1442173897,7359_thumb.jpg

post-842-1442173897,8255_thumb.jpg

μπορεις να παρεις και το μεγαλυτερο που ειναι στα 54-55-3,8mm και ειναι στα 289 watt!!30 euro κανει!νομιζω και με το νερο απο πανω θα εισαι απλα κορυφη!!

Καταρχην αν παρω το μεγαλυτερο θα θελω τροφοδοτικο και σου ειπα οτι το μπλοκ αυτο που εχω δεν κανει για πελτιερ.

για το τροφοδοτικο δεν συμφονω!!(550watt δεν ειναι αυτο που εχεις?) τωρα αν ειναι δεν κανει το block παω πασο!!

ο επεξεργαστης ειναι northwood που ουτος η αλλος εχει μικροτερες τεμπς απο τους prescott!ακριβως και γιαυτο το λογο εχει απο 14 μεχρι 22 και δεν εχει 0!!

Αν ηταν prescot θα επρεπε να εχει μεγαλυτερη θερμοκρασια απο 22 και οχι 0.

Σωστα?

απλα δεν το εγραψα καλα!!το ακρι.....0!! παει εκει που λεει οτι η ψυκτρα δεν θα μπορει να αποβαλει ολη την θερμοκρασια και θα την γυρνα πισο στην cpu!!και γιαυτο λεω οτι εχω 14-22 και οχι 0!!thanks για την επισυμανση κτμ!!

ο επεξεργαστης ειναι northwood που ουτος η αλλος εχει μικροτερες τεμπς απο τους prescott!ακριβως και γιαυτο το λογο εχει απο 14 μεχρι 22 και δεν εχει 0!!το οτι δεν βαζετε peltier και βαζετε νερο ειναι θεμα του καθενος!!ασχετα που πιστευω οτι 90% τον νερουλαδων δεν εχει δει ποτε πελτιερ στην πραξη,και το 40% δεν ξερει καν τι ειναι!!τωρα το γιατι η intel με την amd δεν χρισιμοποιουν πελτιερ δεν το ξερω!!μηπως γιατι η απλη ψυκτρα τους στιχιζει 5 ευρο και με πελτιερ θελει τουλαχιστον 50!!!

Δεν ξερω φιλε μου τι λες εσυ για τα peltier και απο που τα πηρες κτλ κτλ αλλα αν κανεις ενα search στο net θα δεις σιγουρα θα δεις οτι η τιμη ειναι κατα πολυ μεγαλυτερη απο αυτη που λες εσυ!!! Τωρα για το τι κανουμε εμεις οι νερουλαδες ειναι δικο μας θεμα και καλο ειναι να μην λες οτι Μ@****Α θες! Τωρα αν το ποστ μου σου φενεται καπως αντιδραστικο καλυτερα να κοιταξεις πρωτα τα δικα σου και μετα λες και για μας :097: :097: :097:

Επειδή το θέμα έχει ενδιαφέρον αλλά πλανάται ένα βαρύ σύννεφο αμφισβήτησης τόσο για την ψύξη όσο και για το oc (σε παλιότερο thread) καλό θα ήταν να πάει ο soler για ένα καφεδάκι απ του benhour και να μας τα επιβεβαίωνε αλλιώς το όλο thread τίνει να αποκτήσει άκυρο περιεχόμενο και είναι κρίμα.

καταρχην κοιτας σε λαθος μερη(μερος γιατι πιστευω οτι μονο checkmate κοιταξες!)επιπλεον δεν πιστευω οτι ειπα καποια μ@λ@κι@ οπως λες!μια διαπιστωση εκανα,που ακομα και λανθασμενη να ειταν δεν νοητε τετοια αντιδραση!απαντισε μου ιλικρινα εχεις δει ποτε απο κοντα peltier??ακομα τα δικα μου ποστ δεν ειναι αντιδραστικα ουτε ιβρεολογουν(μονο μια φορα σε μια διαμαχη με τον madkiller)!οσο για την τιμη του peltier να στο πω και αλλιως!!το activecool κανει 65 ευρο συμφωνα με checkmate!!!τι η αιτερεια μας αγαπα τοσο που μας χρεωνει peltier,ψυκτρα,controler,προγραμμα κατω απο το κοστος ακομα και του peltier??(συμφωνα με checkmate το φτινοτερο peltier στιχιζει περι τα 75 ευρο)!

Επειδή το θέμα έχει ενδιαφέρον αλλά πλανάται ένα βαρύ σύννεφο αμφισβήτησης τόσο για την ψύξη όσο και για το oc (σε παλιότερο thread) καλό θα ήταν να πάει ο soler για ένα καφεδάκι απ του benhour και να μας τα επιβεβαίωνε αλλιώς το όλο thread τίνει να αποκτήσει άκυρο περιεχόμενο και είναι κρίμα.

Ρε παιδια κανονιζετε χωρις τον ξενοδοχο....

Εμενα με ρωτησε κανεις??? :072:

To οτι δεν εχω δει peltier δε σημαινει οτι δεν ξερω και τι ειναι αμα θελω παω και βλεπω απο κοντα σιγα το κατορθωμα οπως αντιθετως εσυ ισως δεν εχεις δει απο κοντα home made water cooling....

water cooling εχω δει απο κοντα!!εγω εχω πει απειρες φορες οτι απο water cooling δεν ξερω γιαυτο αν δεις και σε thread που εχουν σχεση με αυτο δεν εχω ποσταρει!!απλα πες μου ποιο ειταν μ@λ@κι@ απο αυτα που ειπα!!!

το οτι δεν βαζετε peltier και βαζετε νερο ειναι θεμα του καθενος!!ασχετα που πιστευω οτι 90% τον νερουλαδων δεν εχει δει ποτε πελτιερ στην πραξη,και το 40% δεν ξερει καν τι ειναι!!

Καλο ειναι να σκευτομαστε κατι πριν το γραψουμε! Το 1ο μου project για νερο ειχε και peltier πανω αλλα λογω οικονομικων δεν υλοποιηθηκε.... τι να κανουμε ομως....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.