Jump to content

Teac 516Ε ~ Teac 516D

sa1901

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Τελικά αποφάσισα και αγόρασα σήμερα το Teac για DVD drive. Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ότι ενώ υποτίθεται ότι αγόρασα το 516Ε, βλέπω ότι στην πινακίδα του γράφει 516D.

Ποια είναι η διαφορά τους (αν υπάρχει); Είναι χειρότερο το D από το Ε; :017:

Εγώ Στέλλα δεν βρήκα πουθενά το 516E...

και στο site της TEAC έχει μόνο το 516D.

Από πού το πήρες;

Εγώ Στέλλα δεν βρήκα πουθενά το 516E...

και στο site της TEAC έχει μόνο το 516D.

Από πού το πήρες;

Aπό το mgmanager. Μόλις το βάλω θα σας πω και για το buffer.

:003: :003: :003: οκ το παραδεχομαι...ειμαι στοκος :031:

Χαχαχαχα !!! Πλακα πλακα , σε καποιο σημειο απορησα και εγω. Αφου εξετασα προσεκτικα την υπογραφη της Στελλας , διαπιστωσα πως οντως για dvdrom μιλουσαμε .:041:

Χαχαχαχα !!! Πλακα πλακα , σε καποιο σημειο απορησα και εγω. Αφου εξετασα προσεκτικα την υπογραφη της Στελλας , διαπιστωσα πως οντως για dvdrom μιλουσαμε .:041:

Aς διορθώσω τον τίτλο λοιπόν...

To 516e exei 256KΒ buffer, ενω το 516d εχει 512ΚΒ...

Δυστυχώς ισχύει ακριβώς το ανάποδο.... :013:

Για πείτε τώρα τι να κάνω; Να το κρατήσω ή να το πάω πίσω και να πάρω το LG; :104:

Επιπλέον ... υπάρχει περίπτωση να βρώ το 516Ε;

post-21-1442173896,6497_thumb.jpg

Ναι να το πάς πίσω και να πάρεις κάτι σαν κι αυτό παρακάτω ώστε να διαβάζεις αργότερα και τα DL δισκάκια... Αυτό είναι το LiteOn 166S. Αααα.... βάλε και πιό καινούργιο NERO. :005:

post-10-1442173896,7219_thumb.jpg

Ναι να το πάς πίσω και να πάρεις κάτι σαν κι αυτό παρακάτω ώστε να διαβάζεις αργότερα και τα DL δισκάκια...

Ένα - ένα μου τα λέτε... Όταν έκανα το ανάλογο thread κανείς δεν το ανέφερε αυτό.... :064:

Τέλος πάντων. Το mgmanager φέρνει και τα Asus 616, LG 8163, Plextor 116. Nα προτιμήσω να το αλλάξω με κάποιο από αυτά ή να το κρατήσω και δεν βαριέται;

Στο κάτω-κάτω σιγά και τα λεφτά που έκανε. :062:

Εγώ είχα το 516E και είχε 512 buffer. Το άλλαξα (RMA) και πήρα χωρίς να το προσέξω το 516EA το οποίο έχει 256 buffer. Σε επιδόσεις δεν είδα καμία διαφορά και δεν το γύρισα. Το 516D δεν το ξέρω αλλά νομίζω ότι βασίζεται σε στο Pioneer-121 ή / και στο BenQ (DVP-1650S) και όχι στο Pioneer-120 που είναι το 516E…

Από το firmware version που βλέπω το δικό σου πρέπει να είναι το BenQ…

Δεν το έχω δουλέψει αλλά στη θέση σου μάλλον θα το άλλαζα…!!!

...

Δεν το έχω δουλέψει αλλά στη θέση σου μάλλον θα το άλλαζα…!!!

Ωχ! Όλα τα δύσκολα μου τυχαίνουν εμένα...

Αυτό που μου έχει κάνει εντύπωση μέχρι τώρα πάντως, σε ότι αφορά τα DVD-Rom είναι ότι όταν κάποιος ρωτάει τι να πάρει, όλοι του προτείνουν κάτι που (συνήθως) δεν κυκλοφορεί πια ... :119:

Από τις εναλλάκτικές που έχω στο συγκεκριμένο μαγαζί, ποιο μου προτείνετε;

Asus 616

LG 8163

Plextor 116

Πρόσεξε τα Asus γιατί είναι 2 μοντέλα (P1 και P2)

Μερικά από τα πιο βασικά χαρακτηριστικά τους:

ASUS DVD-E616P1 WebPage

Buffer : 256 Kb

U-DMA: 66 Mb/s

Access Time: 85 ms

Μήκος: 19.8 cm

Weight: 900g

ASUS DVD-E616P2 WebPage

Buffer: 512 Kb

U-DMA: 100 Mb/s

Access Time: 120 ms

Μήκος: 17.3 cm

Weight: 830g

Και για τα άλλα δυο:

LG GDR-8163B WebPage

U-DMA: 33 Mb/s

Access Time: 110 ms

Μήκος: 18.5 cm

Weight: 780g

Plextor PX-116A WebPage

U-DMA: ?? Mb/s

Access Time: 85 ms

Μήκος: 19.8 cm

Weight: 900g

Το Plextor αν και έχει 2 χρόνια εγγύηση από το λίγο που το είχα δοκιμάσει δε μου άρεσε…

Το LG αν και το έχω βάλει σε αρκετά μηχανάκια δεν το έχω και σε ιδιαίτερη εκτίμηση (demi δλδ)…

Θα σου πρότεινα το ASUS αν είναι το “P2”. Υποστηρίζει τα περισσότερα formats, με 512 buffer και DMA 100, Ελαφρύ και μικρό (βολεύει σε στενές κούτες)…

Υ.Γ. Στο MGManager έχει και το Toshiba αν σε ενδιαφέρει είναι αρκετά καλό (γρήγορο)…

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.