istrios1442169073 Ιανουάριος 12, 2005 Author #21 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2005 Έστειλα και πάλι ένα email στην interest η οποία εισάγει τις Leadtek και Asus. Οφείλω να πω ότι τους έχω στείλει αρκετά email και μου απάντησαν σε όλα.. Να και η απάντηση από το τελευταίο:Γεια σας και πάλι και χρόνια πολλά και καλή χρονιά.Καταλαβαίνω την ανυπομονησία σας, αλλά δυστυχώς δεν υπάρχουν νεότερα.Δυστυχώς, το προϊόν αυτό υπάρχει μόνο στις ιστοσελίδες των εταιριών και είναι θέμα τύχης καθαρά άν οποιοσδήποτε διανομέας σε ολόκληρη την Ευρώπη είχε , έχει ή θα έχει τέτοιες κάρτες.Το πρόβλημα της έλλειψης εξακολουθεί να προέρχεται από τις κατασκευάστριες εταιρίες των chip.Να είστε σίγουρος, ότι όταν θα υπάρχει διαθεσιμότητα θα το μάθετε διότι θα γίνει «ντόρος» στην αγορά.Και πάλι καλή χρονιά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
istrios1442169073 Ιανουάριος 12, 2005 Author #22 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2005 Ενημερωτικά χθες έγινε εισαγωγή στην χώρα μας από την zegetron η Gainward PowerPack 6800 Ultra Golden Sample και έκανα το λάθος να ρωτήσω τιμή μέσω δύο καταστημάτων στη Ρόδο. Ο ένας (αυτός που ψωνίζω) μου έδωσε τιμή 690 ευρώ και ο άλλος που δεν με γνωρίζει και μάλλον θα νόμιζε ότι έπιασε λαυράκι κρατηθείτε................:067: 790 ευρώ !!!Φυσικά και στις 2 περιπτώσεις προτίμησα να σιωπήσω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TASOS Ιανουάριος 12, 2005 #23 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2005 Χαρά στο κουράγιο σου πάντως.Εγώ δεν θα άντεχα τόσο καιρό.Αλλά γιατί βρε παιδάκι μου δεν "χτυπάς" μιά X800XT...να βρείς την υγειά σου...αφού έχεις καλό budget ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
istrios1442169073 Ιανουάριος 12, 2005 Author #24 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2005 Χαρά στο κουράγιο σου πάντως.Εγώ δεν θα άντεχα τόσο καιρό.Αλλά γιατί βρε παιδάκι μου δεν "χτυπάς" μιά X800XT...να βρείς την υγειά σου...αφού έχεις καλό budget ? Έδωσα στον ευατό μου ανώτατο όριο αναμονής μέχρι τέλος του μήνα. Αν μέχρι τότε δεν βρώ πάω για την Χ800ΧΤ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
istrios1442169073 Ιανουάριος 13, 2005 Author #25 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2005 Δεν άντεξα. Αύριο θα την έχω στα χέρια μου. Engine Clock Frequency...................... 430MHz Memory Specifications ...................... 256MB 1.6ns DDR3 Memory Frequency............................ 1200MHz Memory Bandwidth............................ 38.4GB/s Link to comment Share on other sites More sharing options...
TASOS Ιανουάριος 13, 2005 #26 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2005 Αντε με το καλό να σου έρθει. Μεγειά !!! Μόλις την πάρεις...ξέρεις...2 γύρες απ'όλα τα benchmark. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.