Jump to content

Kάτι δεν πάει καλά με την 6800 ultra

istrios1442169073

Recommended Posts

Έστειλα και πάλι ένα email στην interest η οποία εισάγει τις Leadtek και Asus. Οφείλω να πω ότι τους έχω στείλει αρκετά email και μου απάντησαν σε όλα.. Να και η απάντηση από το τελευταίο:

Γεια σας και πάλι και χρόνια πολλά και καλή χρονιά.

Καταλαβαίνω την ανυπομονησία σας, αλλά δυστυχώς δεν υπάρχουν νεότερα.

Δυστυχώς, το προϊόν αυτό υπάρχει μόνο στις ιστοσελίδες των εταιριών και είναι θέμα τύχης καθαρά άν οποιοσδήποτε διανομέας σε ολόκληρη την Ευρώπη είχε , έχει ή θα έχει τέτοιες κάρτες.

Το πρόβλημα της έλλειψης εξακολουθεί να προέρχεται από τις κατασκευάστριες εταιρίες των chip.

Να είστε σίγουρος, ότι όταν θα υπάρχει διαθεσιμότητα θα το μάθετε διότι θα γίνει «ντόρος» στην αγορά.

Και πάλι καλή χρονιά.

Ενημερωτικά χθες έγινε εισαγωγή στην χώρα μας από την zegetron η Gainward PowerPack 6800 Ultra Golden Sample και έκανα το λάθος να ρωτήσω τιμή μέσω δύο καταστημάτων στη Ρόδο. Ο ένας (αυτός που ψωνίζω) μου έδωσε τιμή 690 ευρώ και ο άλλος που δεν με γνωρίζει και μάλλον θα νόμιζε ότι έπιασε λαυράκι κρατηθείτε................:067: 790 ευρώ !!!

Φυσικά και στις 2 περιπτώσεις προτίμησα να σιωπήσω.

Χαρά στο κουράγιο σου πάντως.

Εγώ δεν θα άντεχα τόσο καιρό.

Αλλά γιατί βρε παιδάκι μου δεν "χτυπάς" μιά X800XT...να βρείς την υγειά σου...αφού έχεις καλό budget ?

Έδωσα στον ευατό μου ανώτατο όριο αναμονής μέχρι τέλος του μήνα. Αν μέχρι τότε δεν βρώ πάω για την Χ800ΧΤ.

Δεν άντεξα. Αύριο θα την έχω στα χέρια μου.

Engine Clock Frequency...................... 430MHz

Memory Specifications ...................... 256MB 1.6ns DDR3

Memory Frequency............................ 1200MHz

Memory Bandwidth............................ 38.4GB/s

GAINWARD6800U.GIF

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.