Jump to content

Kάτι δεν πάει καλά με την 6800 ultra

istrios1442169073

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Από τον Αύγουστο έβαλα σκοπό να την αγοράσω. Δεν υπάρχει όπως φαίνεται ούτε για δείγμα στην Ελλάδα και γενικά στην Ευρώπη. Είναι λίγο περίεργο μια και η Nvidia διαφήμιζε το προϊόν με τόσο πάθος να μην έχει διαθέσει το chip ανάλογα με την ζήτηση που νομίζω πως έχει. Τις προηγούμενες φορές άλλες κάρτες σε 2 μήνες το πολύ από την αναγγελία τους είχαν εισαχθεί και βρισκόντουσαν στα ράφια τον καταστημάτων. Εδώ η 6600 GT είδη βρίσκεται σε διαθεσιμότητα και ανακοινώθηκε πριν λίγο καιρό. Τα on-line καταστήματα την έχουν στους καταλόγους τους αλλά και αυτοί μόνο σε φωτογραφία την έχουν δει. Μάλιστα στο Pcmagazine του μήνα που μας πέρασε είχαν σε review την 6800 Ultra της Leadek από την interest. Επικοινώνησα μαζί τους και η απάντηση ήταν ότι ουδέποτε πήραν στα χέρια τους την παραπάνω κάρτα. Απορώ πως, από το περιοδικό, έκαναν τα τεστ.

Βλεπω εισαι πολυ καιρο στο ψαξιμο και πρεπει να ναι μεγαλη πικρα.....

Ενδιαφερεσαι για αγορες μονο απο την Ελλαδα? Γιατι βλεπω στους overclockers υπαρχουν διαθεσιμες 6800 Ultra

Ενδιαφερεσαι συγκεκριμενα για την Leadtek? Απ οτι βλεπω ειναι pre-order... Εχει διαθεσιμη ομως τη Gainward που ειναι καρταρα!!!

Απορια: Εχεις καταληλο τροφοδοτικο για να την σηκωσει? Αλλα θα μου πεις θα ψαχνες 4 μηνες και δεν θα χες.......

Ουπς τωρα ειδα το Antec!!

αυτο ειναι το θεμα συζητησης εδω και 6 μηνες που "κυκλοφορησαν", αυτη και η ΑΤΙ Χ800XT PE

δεν υπαρχουν κομματια στη λιανικη, μονο λιγοι τυχεροι εχουν τσιμπησει τις ελαχιστες που κατα καιρους εμφανιστηκαν για να εξαφανιστουν σε 3 λεπτα.

εξου και λογοπαιγνια του στυλ "X800XT Phantom Edition / Nvidia GeForce 6800 Ultra-Rare" :040:

http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=19238

και βεβαια μιλαμε για το εξωτερικο, οχι για ελλαδα που δε θα 'ρθουν ποτε.

πιο πιθανο το βλεπω να βρεις το επομενο τοπ μοντελο :003:

πιο πιθανο το βλεπω να βρεις το επομενο τοπ μοντελο :003:

Τσιμπα Χ850XT PE οσο ειναι καιρος!!! :081: :047:

Ρε παιδια ελεως αφου εχει βγει εγω πηρα σε εναν φιλο μου την Παρασκευη απο το RAM-SHOP στην στουρναρη μια 6800ultra της PIXELVIEW(PROLINK) με 256MB και μολις τηνεβαλα στο pc μου για δοκιμη το στομα μου δεν εκλεινε στο HALF-LIFE 2 που το επαιζα σε 2048*1536 με 16Χ Anisotropic και με 4Χ Antialaising!Την πηρα 572,65Ε τελικη!

Παιδιά δυστυχώς στην περίπτωση μου η αγορά πρέπει να γίνει από Ελλάδα. Το μαγαζί από το οποίο ψωνίζω (όχι αλυσίδα) μου πούλησε την παλιά κάρτα που είχα μια Leadek 5900 ultra με την προϋπόθεση όταν έρθουν οι 6800 να δώσω την διαφορά.. Το παιδί που έχει το μαγαζί είναι πολύ εξυπηρετικός και με πολύ καλές τιμές μια και είμαι πολλά χρόνια πελάτης και δεν μου πάει να ζητήσω τα λεφτά της διαφοράς. Άσε που από εξωτερικό δεν τα πάω πολύ καλά μια και τα αγγλικά μου είναι χάλια και σε περίπτωση RMA άντε να το κανονίσω. Η Gainward έχει 632 + ΦΠΑ και την βλέπω υπερβολικά ασύμφορη και δεν υπάρχει στην αντιπροσωπεία αφού επικοινώνησα μαζί τους. Παρεμπιπτόντως την είχε τεστ το PCworld. Μα που τις βρίσκουν και κάνουν τα τεστ. Μας δουλεύουν. Τώρα για την Pixelview όντως υπάρχει στο ram-shop και multirama αλλά είμαι λίγο διστακτικός. Οι κάρτες που είχα ήταν Leadek και Asus. Να προχωρήσω στην συγκεκριμένη? Από τα ram-shop μου είπανε ότι η μόνη διαφορά είναι στην εγγύηση αφού έχει ένα χρόνο. Με παροτρύνετε ή με αποτρέπετε?

ειχε ultra το ramshop ?!!!

δεν το ειχα παρει χαμπαρι (ισως επειδη δεν εψαχνα :003: )

παντως ουτε τωρα εχει. pixelview εχει μονο την GT

και γενικα ultra μονο μια ΜSI δειχνει, ως προσωρινα μη διαθεσιμη.

εμενα δε θα με χαλαγε να παρω οποιαδηποτε μαρκα, απο τη στιγμη που ειναι τοσο σπανιες, αλλα 1 χρονο μονο? ελεος. εδω στο φορουμ εχουμε ακουσει 100 φορες οτι η ελαχιστη εγγυηση για οποιοδηποτε προιον στην ΕΕ, ειναι 2 χρονια.

παρτην αλλα μονο αν εξασφαλισεις τα 2 χρονια.

και δεν παίρνεις μία GT (~380+φπα) που κατά 90% ανεβαίνει σε ultra και υπάρχει κιόλας;

Στο καινούργιο Πλαίσιο της Κηφισιάς πάντως εγώ την βρήκα...

Αν και δεν θα την αγόραζα απο το Πλαίσιο εγώ γιατί δεν μου αρέσει καθόλου η εξυπηρέτηση αλλά τεσπα.!

Πάντως σε ελληνικό site βρήκα και την Gainward :114:

Τελικά έχει σε άμεση διαθεσιμότητα το Multirama την Point Of View στα 499 + ΦΠΑ και με εγγύηση 3 έτη. Τι λέτε να την πάρω? Ρωτάω γιατί μάλλον είμαι διστακτικός όσον αφορά την μάρκα μια και αγοράζω συνήθως πιο επώνυμες (βλακεία?) κατά καιρούς. Έχει άραγε διαφορές προς την ποιότητα και την απόδοση σε σχέση με άλλους κατασκευαστές? (Asus, Msi, Leadtek, XFX). Την έχει κάποιος να μου πει εντυπώσεις? Διαβάζω μερικά σχόλια και με φοβίζουν κάπως όπως τα συμπεράσματα από τα τεστ που έγιναν.

1. Πλεονεκτήματα:

Πραγματικά γρήγορη.

Καλό λογισμικό

Εντάξει overclocking δυνατότητα.

Καλή ψύξη.

Μειονεκτήματα:

Η τιμή.

Ήταν λίγο ασταθές, αλλά πιθανώς επειδή ήμασταν άτυχοι με την κάρτα που εξετάσαμε.

Μάλλον θορυβώδης. (http://www.hardware-test.dk/test_show.asp?id=3431

Βασικα οτι και να ειναι ειναι ultra οποτε εισαι οκ!

Αλλα και παλι αν πας σε αsus θα δωσεις πανω απο 600!Οποτε ψαξε το φθηνοτερο!

Τωρα εγω στην ψυξη θα μεινω λιγο που για μενα ολες οι 6800 δεν εχουν το συστημα ψυξης που θα επρεπε!(γνωμη μου παντα)

Απο την αλλη αν σκεφτεσαι να βαλεις νερακι θα εχει μεγαλη διαφορα!

Εγω απο την αλλη που ψαχνω εγχωρια 6800 Ultra της MSI και ειμαι 4 μηνες με μια απαραδεκτη καρτα FX5300 που δεν τρεχει ουτε το mame!! Τελικα ουδεποτε θα την δω αφου πλεον ειναι απλο οτι δεν θα κυκλοφορησει ουτε καν σε AGP ποσο μαλλον σε PCI-E ας ελπισουμε τουλαχιστον να μην δουμε το ιδιο σηριαλ με τις X850ΧΤ PE γιατι απο μια προχειρη ερευνα που εκανα παλι πολλα "δεν ξερουμε" και "θα δουμε" ακουσα...

ημαρτον ρε παιδες μιλατε για μια καρτα απιστευτου κοστους και λετε οτι κατι δεν παει καλα.....η τιμη της δεν παει καλα και οσοι την αγορασουν....ελεος! edit στον τιτλο γρηγορα

ειμαι 4 μηνες με μια απαραδεκτη καρτα FX5300 που δεν τρεχει ουτε το mame!!

Μια χαρά είσαι. Εγω είμαι με μία PixelView Fx5200 64 Mb. Πάντως πιστεύω ότι γρηγορότερα θα βγει σε PCI-E παρά σε AGP που όπως πάει στην Ελλάδα δεν θα την δούμε καθόλου.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.