Freedom Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28, 2004 #1 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28, 2004 Προσπαθώ εδώ και μερικές μέρες να συνδέσω έναν PATA 120άρη Seagate (8ΜΒ cache 7200rpms) μέσω ενός Abit Serrilel adaptor σε κάποιο απο τα SATA κανάλια της P4C800-E dlx και δεν γίνεται τίποτις...Εχω παιξει με 2 adaptors, με 2 καλώδια sata, με τις ρυθμίσεις του bios, ακόμα και με άλλον ιδιο τετοιο δίσκο αλλά τιποτα...ο δίσκος ουτε κάν αναγνωρίζεται...Οπότε αν έχει κάποιος καμιά ιδέα, ας την ρίξει πρίν πάω και τα σκάσω σε SATA δίσκο...Ευχαριστώ προκαταβολικά...
sakattack1442169065 Δεκέμβριος 28, 2004 #2 Δεκέμβριος 28, 2004 δεν πιστευω να εχεις ξεχασει να τον βαλεις master? :003:χωρις αστεια τωρα, υπαρχει παντα η βασιμη πιθανοτητα να μην παιζει αυτος ο δισκος με serillel οπως πχ δεν παιζουν οι "λεπτοι" 40αρηδες Maxtor, δεν τους αναγνωριζει ουτε αυτους.Ενω αντιθετα ολοι οι αλλοι Maxtor παιζουν.προσωπικα εχω δοκιμασει τον 120αρη IDE Μαxtor, με serillel, εκτος απο τον silicon image της ABIT, και στον via controller του 8237 southbridge και στον Promise αρα πιο πιθανο το βλεπω να ειναι θεμα δισκου παρα controllerθα βοηθουσε αν ειχες αλλο δισκο να δοκιμασεις, και αν μπορσουσες να δοκιμασεις τον Seagate+serillel σε αλλη μητρικη , για πιο σιγουρια abitπαντως αλλη ρυθμιση περα απο το master δεν χρειαζεται. ουτε στο bios ουτε πουθενατο βαζεις και τον βλεπει με τη μιαεκτος αν ειναι ελαττωματικο το serillel (μου ειχε τυχει ενα τετοιο) αλλα ειπες δοκιμασες δυο ...
Freedom Δεκέμβριος 28, 2004 Author #3 Δεκέμβριος 28, 2004 Ευχαριστώ Σακ...Θα κάνω μια τελευταία προσπάθεια τσεκάρωντας (για πολλοστή φορά) τα τζαμπερόπουλα αν και είμαι σχεδόν σίγουρος για αυτό που λές...οτι τελικά μάλλον δεν γουστάρουν οι συγκεκριμένοι adaptorες τους Seagate μου και τανάπαλιν...Φτού....
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.