totally_wired Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5, 2005 Μόλις ολοκληρώθηκε το downloading του superpower 2. Διαβάστε εδώ πρώτη φoρά βλέπω ρυθμίσεις bios ως μέρος του crack Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Ιανουάριος 5, 2005 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2005 Δώσε κάτι ρε τσιφούτη και πάρτο original..... αυτό δεν είναι cr@ck, τυρρανία είναι.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasosmos Ιανουάριος 5, 2005 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2005 Σε λιγο θα πρεπει να βραχυκυκλωσουμε καμια επαφη στη μητρικη με κολλητηρι για να παιξει το crack! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanisk Ιανουάριος 5, 2005 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2005 Αρχική απάντηση από RootX Δώσε κάτι ρε τσιφούτη και πάρτο original..... αυτό δεν είναι cr@ck, τυρρανία είναι.... :rofl: Link to comment Share on other sites More sharing options...
totally_wired Ιανουάριος 5, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2005 Εάν μου αρέσει θα πάρω... Δεν θυμάμαι πότε (και ποιό) ήταν η τελευταία φόρα που αγόρασα original PC game... Ουτε καν audio cd δεν θυμάμαι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanisk Ιανουάριος 5, 2005 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2005 Αρχική απάντηση από totally_wired Εάν μου αρέσει θα πάρω... Δεν θυμάμαι πότε (και ποιό) ήταν η τελευταία φόρα που αγόρασα original PC game... Ουτε καν audio cd δεν θυμάμαι... Το ξερει η μαμα σου? Ο παπας της ενοριας? Η αστυνομια? Link to comment Share on other sites More sharing options...
hurin Ιανουάριος 5, 2005 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2005 Μετανοείτε αμαρτωλοί ! Το κράκ είναι του σατανά δημιούργημα ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artist_ Ιανουάριος 5, 2005 #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2005 ! Crack είναι το επίθετο μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
amgamer Ιανουάριος 6, 2005 #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2005 ενα αλλο παιχνιδι που πρεπει να βγαλεις να βαλεις καλωδια να παιξεις με το alcohol120% ειναι το toca race driver2!αλλα εγω λεφτα για αυθεντικα δεν σκαω!να τα βαλουν πιο φτηνα!...αν απο τους 600 τιτλους που εχω τους αγοραζα ολους αυθεντικους...τοτε θα χα καταστραφει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Ιανουάριος 6, 2005 #10 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2005 LOOL, μα που πήγε το χιούμορ σας.....Πάντως αν ένα παιχνίδι αξίζει, σίγουρα δεν θα έκανα όλα αυτά για να παίξει.... μάλλον θα το αγόραζα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Ιανουάριος 6, 2005 #11 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2005 Αρχική απάντηση από RootX LOOL, μα που πήγε το χιούμορ σας.....Πάντως αν ένα παιχνίδι αξίζει, σίγουρα δεν θα έκανα όλα αυτά για να παίξει.... μάλλον θα το αγόραζα. Σαφέστατα!Εξάλλου έτσι διασφαλίζεις έμμεσα και το δικό σου συμφέρον.Δείτε τι πάθαμε για παράδειγμα με τα adventures τα οποία κυνηγάμε πλέον με την απόχη! (αν και ίσως αυτό δεν είναι το αντιπροσωπευτικότερο παράδειγμα.)Για ανθρώπους που τελικά προλαβαίνουν να παίζουν 2-5 παιχνίδια τον χρόνο, σαφώς και πρέπει και αξίζει να τα αγοράζουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
totally_wired Ιανουάριος 6, 2005 Author #12 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2005 Από ότι μου είπαν αυτά τα παιχνίδια έχουν το κλείδωμα starforce3. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Ιανουάριος 6, 2005 #13 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2005 Αρχική απάντηση από totally_wired Από ότι μου είπαν αυτά τα παιχνίδια έχουν το κλείδωμα starforce3. το cmr05 πάντως υπέκυψε...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Ιανουάριος 6, 2005 #14 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2005 Αρχική απάντηση από spc το cmr05 πάντως υπέκυψε...... Τι είπες τώρα? Πότε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fotme Ιανουάριος 7, 2005 #15 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2005 Αρχική απάντηση από spc το cmr05 πάντως υπέκυψε...... εχεις καποιο λινκ για το ανωθεν, στειλε μου πμ αν μπορεις, εχω δοκιμασει τα παντα δεν γινεται τιποτα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Ιανουάριος 7, 2005 #16 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2005 Αρχική απάντηση από fotme εχεις καποιο λινκ για το ανωθεν, στειλε μου πμ αν μπορεις, εχω δοκιμασει τα παντα δεν γινεται τιποτα.. με http://gamecopyworld.com λούστηκες;δεν το έχω δοκιμάσει (αλλά δεν μου έχει τύχει κάτι από εκεί που να μην δουλεύει) Link to comment Share on other sites More sharing options...
tristeno1416003162 Ιανουάριος 7, 2005 #17 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2005 Αρχική απάντηση από totally_wired [05-01-2005 19:16] Εάν μου αρέσει θα πάρω... Δεν θυμάμαι πότε (και ποιό) ήταν η τελευταία φόρα που αγόρασα original PC game... Ουτε καν audio cd δεν θυμάμαι... Μην ανησυχείς καθόλου. Τα λεφτά σου τα παίρνουν εμμέσως, μέσω του hardware που αγοράζεις. Νομίζεις ότι είναι χαζοί? Αν περιμένανε να ζήσουνε από τους ελάχιστους που αγοράζουν τα παιχνίδια τους θα είχαν κλείσει το μαγαζί εδώ και καιρό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Ιανουάριος 7, 2005 #18 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2005 Αρχική απάντηση από spc το cmr05 πάντως υπέκυψε...... Οπως και αρκετα αλλα Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfRings Ιανουάριος 7, 2005 #19 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2005 Οι Moderators έχουν το αναφαίρετο δικαίωμα να απαγορεύσουν την διακίνηση εικόνων πορνογραφικού περιεχομένου ή "πειρατικού" software καθώς και των links που οδηγούν σε αυτά ή σε web sites με ανάλογο περιεχόμενο. Επιπροσθέτως απαγορεύεται ρητά η η δημοσίευση υλικού, που προσβάλει τις υπηρεσίες του TheLab.gr τα μέλη του, είναι αναληθές ή δυσφημιστικό, ανακριβές, απειλητικό, καταχρηστικό, πρόστυχο, άσεμνο, προσβλητικό, ενοχλητικό ή αντίθετο με την ελληνική νομοθεσία. :hehe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.