Jump to content

Το πιο απίθανο crack για game

totally_wired

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από totally_wired

Εάν μου αρέσει θα πάρω... :D

Δεν θυμάμαι πότε (και ποιό) ήταν η τελευταία φόρα που αγόρασα original PC game... Ουτε καν audio cd δεν θυμάμαι...

Το ξερει η μαμα σου? Ο παπας της ενοριας? Η αστυνομια?

ενα αλλο παιχνιδι που πρεπει να βγαλεις να βαλεις καλωδια να παιξεις με το alcohol120% ειναι το toca race driver2!αλλα εγω λεφτα για αυθεντικα δεν σκαω!να τα βαλουν πιο φτηνα!...

αν απο τους 600 τιτλους που εχω τους αγοραζα ολους αυθεντικους...τοτε θα χα καταστραφει!

Αρχική απάντηση από RootX

LOOL, μα που πήγε το χιούμορ σας.....

Πάντως αν ένα παιχνίδι αξίζει, σίγουρα δεν θα έκανα όλα αυτά για να παίξει.... μάλλον θα το αγόραζα.

Σαφέστατα!

Εξάλλου έτσι διασφαλίζεις έμμεσα και το δικό σου συμφέρον.

Δείτε τι πάθαμε για παράδειγμα με τα adventures τα οποία κυνηγάμε πλέον με την απόχη! (αν και ίσως αυτό δεν είναι το αντιπροσωπευτικότερο παράδειγμα.)

Για ανθρώπους που τελικά προλαβαίνουν να παίζουν 2-5 παιχνίδια τον χρόνο, σαφώς και πρέπει και αξίζει να τα αγοράζουν.

Αρχική απάντηση από fotme

εχεις καποιο λινκ για το ανωθεν, στειλε μου πμ αν μπορεις, εχω δοκιμασει τα παντα δεν γινεται τιποτα..

με http://gamecopyworld.com λούστηκες;

δεν το έχω δοκιμάσει (αλλά δεν μου έχει τύχει κάτι από εκεί που να μην δουλεύει)

Αρχική απάντηση από totally_wired [05-01-2005 19:16]

Εάν μου αρέσει θα πάρω... :D

Δεν θυμάμαι πότε (και ποιό) ήταν η τελευταία φόρα που αγόρασα original PC game... Ουτε καν audio cd δεν θυμάμαι...

Μην ανησυχείς καθόλου. Τα λεφτά σου τα παίρνουν εμμέσως, μέσω του hardware που αγοράζεις. Νομίζεις ότι είναι χαζοί? Αν περιμένανε να ζήσουνε από τους ελάχιστους που αγοράζουν τα παιχνίδια τους θα είχαν κλείσει το μαγαζί εδώ και καιρό.

Οι Moderators έχουν το αναφαίρετο δικαίωμα να απαγορεύσουν την διακίνηση εικόνων πορνογραφικού περιεχομένου ή "πειρατικού" software καθώς και των links που οδηγούν σε αυτά ή σε web sites με ανάλογο περιεχόμενο. Επιπροσθέτως απαγορεύεται ρητά η η δημοσίευση υλικού, που προσβάλει τις υπηρεσίες του TheLab.gr τα μέλη του, είναι αναληθές ή δυσφημιστικό, ανακριβές, απειλητικό, καταχρηστικό, πρόστυχο, άσεμνο, προσβλητικό, ενοχλητικό ή αντίθετο με την ελληνική νομοθεσία.

:hehe: :hehe: :slap:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.