Pieros Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27, 2004 Εχω μια 5.1 soundblaster κ θέλω να την πουλήσω να πάρω μια καλύτερη.Ποια καρτούλα προτίνεται?Ηχεία έχω τα 5,1 inspire 5300 κ μπορεί να τα αλλάξω στο μέλλον Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Δεκέμβριος 27, 2004 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 27, 2004 Αν το θέμα είναι τα παιχνίδια νομίζω μια Creative ( Audigy 2 και πάνω) είναι μονόδρομος. Από εκεί και πέρα πολύ ποιοτικές είναι και οι υλοποιήσεις της Terratec. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KTM Δεκέμβριος 27, 2004 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 27, 2004 Με μια Audigy 2 θα εισαι μια χαρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pieros Δεκέμβριος 27, 2004 Author #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 27, 2004 Με μια ματια στο http://www.e-shop.gr/search_per.phtml?developer=CREATIVE&category=%CA%C1%D1%D4%C1%20%C7%D7%CF%D5CREATIVE LIVE AUDIGY 2 BULK 62.98 €CREATIVE AUDIGY 2 ZS RETAIL 80.68 €καιAUDIGY 2 ZS 7.1 24BIT (BULK) 69,60 € plaisioΜάλλον η τελαυταία φαίνεται η καλύτερη?Θα δω διαφορα σε σχ'εση με την 5.1? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariost Ιανουάριος 4, 2005 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2005 Πράγματι, του Πλαισίου είναι η ίδια με την audigy 2 zs retail του eshop σε bulk συσκευασία (μόνο η κάρτα με τους drivers). Προτίμησέ την.Διαφορά με αυτήν που ήδη έχεις θα δείς. Πρώτη διαφορά είναι ότι όλες οι Audigy 2 υποστηρίζουν ήχο υπερυψηλής ανάλυσης 24bit/192kHz στα 2 κανάλια και 24bit/96kHz στα 7 κανάλια. Δεύτερη, έχουν ενσωματωμένους αποκωδικοποιητές Dolby Digital EX και DTS-ES (η ΖS μόνο) που σημαίνει ότι μπορείς να συνδέσεις 7 ηχεία συν ένα υπογούφερ (αριστερό-κεντρικό-δεξιό-πίσω αριστερό-πίσω αριστερό κεντρικό-πίσω δεξί κεντρικό -πίσω δεξιό-υπογούφερ). Τρίτη διαφορά, είναι η μόνη αυτην την στιγμή που μπορεί να αναπαραγάγει DVD-AUDIO και τέλος έχει και την πολύτιμη για πολλούς θύρα firewire. Επίσης, μην αρκεστείς στους drivers του cd αλλά καλό είναι να εγκαταστήσεις τους τελευταίους drivers καθώς έχουν παρουσιαστεί προβλήματα σε πολλούς με παλαιότερους. Αυτά τα.....ολίγα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mangeo Ιανουάριος 9, 2005 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2005 εγω μολις σήμερα αγόρασα την Audigy 2 Zs και τα ηχεία Creative TD7900είχα την Audigy 2 και ψιλο είδα διαφορά αλλα δεν μπορώ να κάνω καποιες ρυθμίσεις ωστέ να μην μπουκώνει τοσο πολύ το subwooferμπορει να βοηθησει κανεις??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Ιανουάριος 9, 2005 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2005 Βασικά μην βάζεις τίποτα στο τέρμα όσον αφορά την ένταση στην κάρτα ήχου. Μέχρι 70-80% δεν θα έχεις προβλήματα παραμόρφωσης από την κάρτα ήχου μιας και δεν θα στρεσάρεται το κύκλωμα που κάνει την προενίσχυση του ήχου.Επίσης αν έχει ρύθμιση το sub για ενίσχυση των μπάσων, και αυτήν κράτατην σχετικά χαμηλά. Ποιο έντονο μπάσο δεν σημαίνει καλύτερο μπάσο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
prasinos Φεβρουάριος 17, 2005 #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2005 σιγουρα μια audigi 2 .καλη ποιοτητα ηχου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gt4 Ιανουάριος 9, 2007 #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2007 CREATIVE SOUND BLASTER X-FI XTREME GAMER FATAL1TY PRO.Βεβαια εχει μια διαφορα στην τιμη με τις αλλες αλα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabrinha Ιανουάριος 9, 2007 #10 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2007 Ρε gt4 τι απαντας σε ολα τα θεματα με τον ηχο? Περα απ οτι απαντας σε ερωτησεις που εγιναν πριν 499232 χρονια απαντας σε ιδιες ερωτησεις διαφορετικα πραγματα. Ξεκολλα δεν εισαι μονος σου εδω. Αφου θελεις να κανεις αγγελιες κατσε 2 μερες παραπανω στο φορουμ και κανε τα απαραιτητα ποστ. Μην σπας τα νευρα μας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.