Jump to content

9500 flash to 9700 ποιο bios?Μπέρδεμα με μνήμες hynix?infineon?

subneo

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Θέλω να βάλω το bios από την 9700 αλλά ποιο πρέπει να βάλω?

Έχω μπλεχτεί και με τις μνήμες.. Πάνω γράφουν infineon 3.6 αλλά το <original> bios της κάρτας έλεγε hynix B8408.021!

Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να μπορώ να δω ποιες μνήμες έχω?

Δοκίμασα το bios club3d 9700non pro infineon 3.6 και το ίδιο αλλά με hynix 3.6 και μου έδειχνε 4 pipelines και δεν μπορούσα καν να εγκαταστήσω drivers!

Τα Φώτα σας please…

Είχα ρωτήσει σε άλλο thread αν με το flashαρισμα είναι μόνιμα ανοιχτά και τα 8 pipelines αλλά κανείς δεν μου απάντησε και είπα να δοκιμάσω να δω τι παίζει..

Δοκίμασα 2-3 bios 9700 hynix\infineon μνήμες αλλά αφού τα έβαζα δεν έπαιρνε drivers…ούτε catalyst ούτε modded ούτε omega ούτε τίποτα!

Επίσης διάβασα πάνω στις μνήμες και λένε infineon 3.6 αλλά στο bios έλεγε hynix B8408.021

Δεν έχω πειράξει άλλη φορά το bios…άρα δεν έπρεπε να ήταν κάποιο με infineon μνήμες?

Προφανώς έχεις την 9500 απλή με L διάταξη μνημών και pcb της 9700 (αλλιώς δεν θα είχε νόημα να μιλάμε για hardware mod). Εάν θυμάμε καλά εάν πληρείς αυτές τις προϋποθέσεις για να φλασάρεις βιος της 9700 θές και moddάκι στο pcb (μία αντίσταση πάνω σε 2 σημεία στο pcb). Με ένα γούγλη πιστεύω θα βρείς περισσότερες πληροφορίες.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.