tyxeros Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27, 2004 #1 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27, 2004 Το προβλημα με την καινουργια καρτα γραφικων μου ειναι οτι το μολεξ μπαινει καθετα πανω στην καρτα αντι για παραλληλα , και οπως βλεπεται στην φωτογραφια δεν μπορω να το κλεισω το κουτι γιατι εξεχει λιγο (barebone). Ξερεται που μπορω να μολεξ στην αθηνα το οποιο να κανει γωνια?
PlanetmanR5 Δεκέμβριος 27, 2004 #2 Δεκέμβριος 27, 2004 Bασικα δεν καταλαβαινω πως γινεται αυτο!Μαλλον ειμαι αρκετα ασχετος!Αλλα τι κουτι εχεις?
sa1901 Δεκέμβριος 27, 2004 #3 Δεκέμβριος 27, 2004 Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω πως η κάρτα βρέθηκε στην άκρη, πάνω στο κλείσιμο του κουτιού.Δεν μας βάζεις και μία πιο πανοραμική φωτογραφία του case;
schumifer Δεκέμβριος 27, 2004 #4 Δεκέμβριος 27, 2004 Μπορείς να βγάλεις τα καλωδιάκια του μόλεξ και να τα ενώσεις ,είτε απλά κουμπώνοντάς τα κανονικά -και να κερδίσεις στην ουσία τα λίγα εκατοστά του μόλεξ ή,πλάγια με χρήση καλάι και καλλητηριού@ΣΑ : μάλλον επειδή είναι barebone πήγε εκεί η κλάρτα γραφικών αλλά δεν ΄χω δει ποτέ μπροστά μου οπότε ας μη μιλάω καλύτερα...Επίσης άμα κλείσεις το κουτί εκεί που φαντάζομαι ότι θα κλείνει μάλλον θα πνίξεις το ανεμιστήρι της ψύκτρας
Hgetis Δεκέμβριος 27, 2004 #5 Δεκέμβριος 27, 2004 Η αλήθεια είναι ότι εαν το πλαινο καπακι δεν εχει τρυπουλες να παίρνει αερα η καρτα θα πνιγει! Τωρα για το μολεξ ο Κατουμας στο κεντρο εχει πολλα ηλεκτρολιγικα καλαμπαλικια με γωιες και δεν συμαζευεται.. Ρίξε μια ματιά εκεί όλο και κατι θα βρεις να κανεις τη δουλεια σου!
KTM Δεκέμβριος 27, 2004 #6 Δεκέμβριος 27, 2004 Εγω θα ηθελα αν γινεται περισσοτερες φωτογραφιες, δεν εχω ξαναδει κατι τετοιο!!Ποια καρτα γραφικων ειναι?Ο κατασκευαστης πρεπει να παρει βραβειο βλακειας!!!!!!
Greek Δεκέμβριος 27, 2004 #7 Δεκέμβριος 27, 2004 Κατάλαβα τι εννοείς. Τ ο έχω δει σε κατι desktop συστήματα της Compaq όπου τα καλώδια αντι να βγαίνουν από πάνω βγαίνουν κάθετα ως προς το μολεχ για να γλιτώνεις χώρο.
PlanetmanR5 Δεκέμβριος 27, 2004 #8 Δεκέμβριος 27, 2004 Εγω θα ηθελα αν γινεται περισσοτερες φωτογραφιες, δεν εχω ξαναδει κατι τετοιο!!Ποια καρτα γραφικων ειναι?Ο κατασκευαστης πρεπει να παρει βραβειο βλακειας!!!!!!Για τις φωτογραφιες συμφωνω και εγω!Η καρτα γραφικων πρεπει να ειναι μια asus 6800gt ή η απλη ή κατι τετοιο αν κρινω απο την πλακετα!
louis_gas Δεκέμβριος 27, 2004 #9 Δεκέμβριος 27, 2004 δε νομιζω να υπαρχει μολεξ που να κανει γωνια..απλα βγαλε τα καλωδιακια κ ενωσε τα
Greek Δεκέμβριος 27, 2004 #10 Δεκέμβριος 27, 2004 δε νομιζω να υπαρχει μολεξ που να κανει γωνια..απλα βγαλε τα καλωδιακια κ ενωσε ταΚαι όμως , υπάρχει.....αλλά που ?
schumifer Δεκέμβριος 28, 2004 #11 Δεκέμβριος 28, 2004 Το κουτί μωρέ είναι τόσο μικρό ,τι να κάνει και ο κατασκευαστής?
tyxeros Δεκέμβριος 28, 2004 Author #12 Δεκέμβριος 28, 2004 Καλα δεν εχετε ξαναδει SFF κουτι? Βαζω μια κανονικη φωτογραφια. Στο καπακι του κουτιου εχω κανει τρυπα στο πλαι για να αεριζεται απο το πλαϊ. Το pc ειναι το δευτερο στην υπογραφη μου. Δεν θελεω να κανω "πατεντες" και να κοβω καλωδια και μολεξ. θελω μια ετοιμη λυση.
yanni Δεκέμβριος 28, 2004 #13 Δεκέμβριος 28, 2004 Βασικά δεν κόβεις κανένα καλώδιο ούτε καν χαλάς το molex. Απλά βγάζεις τα καλωδιάκια από το molex και τα βάζεις απευθείας στην υποδοχή στην κάρτα γραφικών.
Greek Δεκέμβριος 28, 2004 #14 Δεκέμβριος 28, 2004 Η μέθόδος είναι απλή. Αν κοιτάξεις την υποδοχή των molex θα δεις τα μεταλικά ελάσματα και μια μικρη ασφάλεια που εμποδίζει την κίνησ προς τα πίσω. Αν με μια παραμάνα την σπρώξεις προς το κυρίως σώμα αντι α εξέχει τότε τραβώντας το καλώδιο βγαίνει έξω από το πλαστικό του molex.ΠΡΟΣΟΧΗ. Για να μην ακουμπήσουν μεταξύ τους τα ελάσματα σου προτείνω να πάς να πάρεις θερμοσυστελώμενο σωλήνα και να βάλεις πάνω από αυτά και μετά με ένα αναπτήρα τα ζεσταίνεις και σφίγγουν πάνω σε αυτά και προστατεύουν από επαφή.Είναι πολύ φτηνό και σε διάφορα μεγέθη και υπάρχει σε όλα τα κατστήματα με ηλεκτρονικά είδη.Μετα μπορείς να στραβώσεις τα ελάσματα υπό γωνία για να έχεις το χώρο που θές.
Dark_Son20 Δεκέμβριος 28, 2004 #15 Δεκέμβριος 28, 2004 και αν δεν θες να πειράξεις τα molex του κουτιού σου...μπορείς απλά να πάρεις μια προέκταση και να παίξεις μαζί της
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.