Jump to content

Ψηφίστε: Τι AMD επεξεργαστή έχετε? ... ν2

sakattack1442169065

Τι AMD επεξεργαστη εχετε τωρα?  

117 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Μετα απο σχεδον 4 μηνες, 102 ψηφους , 59 απαντησεις και 850 views, νομιζω ειναι ωρα για το πολυ πετυχημενο poll του Sean να περασει σε μια 2η φαση, ωστε να δουμε και να συγκρινουμε τις οποιες αλλαγες εγιναν.

Ο ιδιος ο Sean γυρισε σε Intel (Προδοοοτη :040: )

πολλοι απο μας περασαμε σε Α64,

αλλοι αναβαθμισαν το socketA τους...

για να δουμε λοιπον.

Ψηφιστε, και ιδιως οσοι στο μεσοδιαστημα αλλαξαν cpu ας ποσταρουν και ποια αλλαγη εκαναν.

Oσοι σκοπευουν να αλλαξουν τωρα στις γιορτες, ας περιμενουν να ψηφισουν με το νεο τους συστημα.

YΓ το poll θα μεινει ανοιχτο 100 μερες και μετα παμε στο v.3 να δουμε τοτε τις αναβαθμισεις της ανοιξης και τα Πασχαλιατικα δωρα :003:

.

• Replies 68
  • Created
  • Last Reply

Εγω υποβαθμιστηκα.... απο Athlon XP 3000 σε Athlon XP 2700.Ο 3000 παρεδωσε το πνευμα (χωρις overclock-τα αιτια ειναι υπο διευρενηση) και δεν υπηρχαν λεφτα για 3000 ή 3200 ή ακομα περισσοτερο για αλλαγη πλατφορμας (Α64 + m/b κτλ.)

κουραγιο, ευχομαι συντομα εναν Α64

εγγυηση δεν ειχε ο 3000+ να σου τον αλλαξουν?

παντως πρεπει να ψηφισες λαθος γιατι βλεπω 2η ψηφο σε Duron/Thunderbird/Palomino,

ενω ο 2700 ειναι Thoroughbred και εκει ακομα ειναι στο 0 !

Αναβάθμιση από dual P3 στα 800 mhz μετά από σχεδόν 5 χρόνια. Dual Opteron 242 στο 1.6 GHz. Στα Windows desktop η αίσθηση είναι αμυδρά καλύτερη από πριν. Στο linux νοιώθω σαν να δουλεύω τρεις φορές πιο γρήγορα.

Μου λείπει ένας καλός compiler :086:

Τον ειχα παρει μεταχειρισμενο.Παντως, ακομα δεν εχω καταλαβει τι εχει παει στραβα με τον 3000. Καποιες φορες το pc ξεκινα κανονικα,δουλευει για 10-15 λεπτα και μετα ΤΣΑΦ!!! και δεν παιρνει μπρος με τιποτα.Εχω δοκιμασει 2-3 m/b, μνημες, 2 ψυκτρες, artic silver-χωρις παστα, χωρις ψηκτρα μπας και βρω τι φταει αλλα τιποτα. Απο την μεταλλικη πλακα στην επιφανεια του, εχει φυγει ενα ελαχιστο κομματακι,αλλα με αυτο το ελλατωμα λειτουργουσε για μηνες.... αβυσσος...

για την ψηφο,γραφτε λαθος.Εγραψα το κειμενο και ξεχασα να βαλω την επιλογη.

A64 3000+ socket 754 πλέον.

Μόλις 1,5 μήνα έμεινα με τον Sempron και σίγουρα αυτός που τον πήρε θα τον χαρεί μιας και ήταν καλό κομμάτι.

Πάντως αυτή εδώ η Albatron ή οποία είναι και σχετικά... παλιά με έπεισε ότι οι μητρικές για Α64 είναι ωριμότατες! Από της ποιο σταθερές και "εύκολες" που είχα ποτέ!!!

[άσχετο]Μου λείπει το Soundstorm!!!Μπου-χου-χου!!![/άσχετο]

Aν και οι τιμες σε 754 και 939 ειναι πια προσιτες, εχω μεινει με το συστημα της υπογραφης. Μπορει πλεον να μην θεωρειται "high end" αλλα μεχρι τωρα δεν βλεπω λογω για αναβαθμιση. Μαλλον θα το αφησω να "παλιωσει" λιγακι...

Μετα απο σχεδον 4 μηνες, 102 ψηφους , 59 απαντησεις και 850 views, νομιζω ειναι ωρα για το πολυ πετυχημενο poll του Sean να περασει σε μια 2η φαση, ωστε να δουμε και να συγκρινουμε τις οποιες αλλαγες εγιναν.

Ο ιδιος ο Sean γυρισε σε Intel (Προδοοοτη :040: )

.

Ορθως επραξες προφανως τετοιες δημοσκοπησεις δεν ειναι διαχρονικες...

Ευχαριστω για τα σαγηνευτικα σχολια περι της προσφορας μου στο forum.

Προδοτης δεν ειμαι γιατι ποτε δεν υπηρξα κολλημενος AMDας....

Δεχομαι μονο το χαρακτηρισμο Πουτ*να διοτι ετσι πραττω :042: παω οπως οι π**τανες με εκεινον που δινει περισσοτερα. ;)

Eχω αναλυσει αλλου γιατι αλλαξα στρατοπεδο και το ιδιο θα κανω συνεχως.

Off topic τελος αλλα εσυ sak εκανες πρωτος οποτε οφειλα να απαντησω.

Εριξα και τον ψηφο.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.