Jump to content

NEC 3500GA Vs LITE-ON SOHW-812SN σημειωσατε 2?

everlast

Recommended Posts

γεια χαρα.αφου διαβασα τις αποψεις σε αναλογα threads θελω να καταθεσω τη δικη μου εμπειρια.αρχικα ειχα το lite-on το οποιο ειναι 8χ και δεν ειναι double layer παρολα αυτα ομως δεν μου ειχε αχρηστεψει κανενα dvd (εχω καψει περιπου 80 με 100).προχτες κατεβηκα και πηρα το nec πιστευοντας οτι εχω παρει λοιπον ενα πολυ καλο μηχανημα αρχισα να γραφω αβερτα.εγραψα λοιπον 10 dvd χωρις βεβαια να κανω verify (αν ειναι δυνατον!)και ημουν ετοιμος να τα απολαυσω οταν εγινε το μπαμ.απο τα 10 παιζανε μονο τα 4 και μονο οσα ειχα γραψει με nero.κατεληξα λοιπον στο μοναδικο μεταφυσικο συμπερασμα οτι το nec θελει 2 πραγματα.

nero και bulkpaq 8x

τα princo 4x που ειχα δοκιμασει με επιτυχια τοσο καιρο στο Liteon ουτε καν τα διαβαζει (ακομα και τα παλια).βρε μπας και βλεπω φαντασματα και δεν ισχυει τιποτα απο τα παραπανω αλλα εχω προβλημα hardware?

τελικα ισχυει αυτο για ολα τα dvd discs η μονο για τα φτηνα (0.40 το καθενα τα πηρα).τα προγραμματα που χρησιμοποιησα ηταν sonic recordnow που δουλευει αψογα με το liteon και cdcreator6.αν καποιος εχει το nec ας μου προτεινει τι dvd να προτιμησω

ευχαριστω πολυ και καλες γιορτες

Καλωσηρθες καταρχας. Τα nec εχουν γενικα προβλημα στο να διαβαζουν δισκακια σαν readers δηλαδη. Στο να γραφουν ειναι αψογα. Τα liteon απο την αλλη διαβαζουν πετρες αλλα ειναι πιο εκλεκτικα στα media που θα χρησιμοποιεις...... Καλυτερο ειναι οταν τα γραφεις στο nec να τα βαζεις να παιζουν η στην "φετα" η στο dvd rom του υπολογιστη σου. Οσο αφορα τα media που χρησιμοποιεις θα σου προτεινα να αλλαξεις μιας κι εχω καει κι εγω με τα φτηνιαρικα. Αν θες την αποψη μου ΤΥ (οχι ομως τα πολυ φτηνιαρικα rev00 -εγω με liteon 832 ειχα προβλημα,αλλοι δεν ειχαν ομως-) και φυσικα ΤDK η Verbatim. Αν τα βρισκεις ακριβα μπορεις να παρεις σε ομαδικες παραγγελιες (τα ΤΥ τουλαχιστον που παιρνουν αρκετοι απο εδω) η σε κανα κεντρικο μαγαζι στην Αθηνα που εχει προσφορες (pm για περισσοτερες λεπτομερειες)........... Οσο αφορα το software που χρησιμοποιεις για να καψεις dvd, εγω δεν εχω προβλημα ουτε με το nero ουτε με alcohol ουτε με clonedvd..... Αλιμονο αν καθε recorder ηθελε το δικο του software για να τρεξει........ Κατι αλλο πρεπει να γινεται. Α, και κατι αλλο. Τα princo μην τα εμπιστευεσαι... Ρωτα και τον maddoctor να σου πει για το θεμα................:)

Χρονια πολλα και καλα και σε σενα.......

Aκριβως οπως στα ειπανε τα παιδια,

τα Nec εχουν προβληματα στο διαβασμα ακομα και σε οτι εγραψαν τα ιδια,

πολυ περισσοτερο με τα αθλια Princo

Παρε και ενα εξτρα DVD-ROM αν δεν εχεις ηδη.

δισκακια προτιμησε αυτα που σου προτεινε και ο loner

με το Nec δε θα εχεις προβλημα ουτε στα απολυτως φτηνοτερα ΤΥ +R 4x rev0

αν δεν μπορεις να περιμενεις τις ομαδικες, δες στο e-shop

0.40 για Princo ειναι εγκλημα :003:

καλες γιορτες

.....αρχικα ειχα το lite-on το οποιο ειναι 8χ και δεν ειναι double layer ....

Αν δείς λίγο και τους οδηγούς μέσα στο forum, θα δείς ότι το 812S πέρνει το firmware του 832 και γίνεται κι αυτό κανονικότατα 8x και dual layer...

Περισσότερα εδώ

:098:

να στε καλα για τη βοηθεια.

αληθεια ξερει κανεις τι παιζει με usb 2 κουτι που περνει οποιοδηποτε eide dvd-r?ειναι αξιοπιστα η να προτιμησω usb ετοιμο απο τη μανα του.

αναρωτιεμαι τι ταχυτητες πιανουν τα usb αφου το transfer rate λογικα ειναι μικροτερο.υπαρχει περιπτωση να πιασω 16χ με usb recorder?

ευχαριστω και παλι

οντως τα dvd που γραφει το nec δεν τα διαβαζει ενω το liteon τα διαβαζει.δεν το χα προσεξει!

για dvd reader εχω δει ενα plextor 16x που εχει μαυρο συρταρι!θα ηθελα τη γνωμη σας

Αγορασε εξωτερικο κουτι γιατι θα σου ερθει παρα πολυ φθηνοτερα . Συν οτι επιλεγεις και την συσκευη που θα βαλεις μεσα του .

Xρειαζεται οπωσδηποτε usb2.0 αφου με το usb1 δεν θα καταφερεις να γραψεις πανω απο 1χ .Για την 16χ δεν πρεπει να εχεις προβλημα με το 2.0 ΄.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.