YPA6726 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 25, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 25, 2004 Καλησπέρα και χρονια πολλά!Έχω το εξής πρόβλημα :Έχω έναν δίσκο σε κουτάκι USB και τον λειτουργό ωραιότατα στα windows χρ μου... Όλα καλά ως εδώ...Τώρα λόγο διακοπών χρειάστηκε να τον συνδέσω σε pc με windows 98 και στα αρχεία ήχου/εικόνας (mp3/mpeg k.t.l.) όταν παο να τα ανοίξω μου βγάζει : "ERROR WRITING DISK E:"Και μετά δε μπορώ να προσπελάσω τίποτα...Μήπως ξέρετε τι φτάει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
varelasj Δεκέμβριος 25, 2004 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 25, 2004 Καλωσηρθες φιλε μου αν και δεν διαβασες τους κανονες! Δεν επιτρεπονται greeklish οποτε καλο θα ηταν να κανεις edit το ποστ σου! Το site εχει ακομα και greeklish->ελληνικα convertor :D:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
YPA6726 Δεκέμβριος 25, 2004 Author #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 25, 2004 ΟΥΠΣ, σόρρυ...τώρα είναι ΟΚ νομίζω, περιμένω και απάντηση Link to comment Share on other sites More sharing options...
soler1442169065 Δεκέμβριος 25, 2004 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 25, 2004 Tωρα μιας και εκανες edit...και διαβασα το ποστ...να σε ρωτησω...Καταρχας την χωρητικοτητα του σκληρου...και τα συστηματα που πηγες να τον λειτουργησεις...Σε τι version usb δουλευει το κουτακι?Μηπως ειχες κλειδωσει τα εγγραφα απο το αλλο πισι μεσα απο τα win. και γι'αυτο δεν μπορεις?Και τελος σε τι συστημα αρχειων ειναι διαμορφωμενος ο σκληρος? Link to comment Share on other sites More sharing options...
varelasj Δεκέμβριος 25, 2004 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 25, 2004 Μηπως ειναι στον ενα σκληρο το συστημα αρχειων NTFS και στον αλλο FAT32? Για δωσε παραπανω πληροφοριες..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
outlaw Δεκέμβριος 25, 2004 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 25, 2004 Και τελος σε τι συστημα αρχειων ειναι διαμορφωμενος ο σκληρος? Το πιο σημαντικό. Μου μυρίζει (όχι γαλοπούλα) αυτό που λέει και α VarelAsj DSLatos Coolatos super downloader internet ξεζουμιστής.....εάν ο σκληρός στο κουτάκι έχει φορμαριστεί με NTFS τότε τα 98 δεν πρόκειτε να τον δούν. Τον βλέπουν σαν συσκευή οτι υπάρχει δηλ. αλλά δεν μπορούν να διαβάσουν αρχεία. Υπάρχουν διάφορα προγραμματάκια που επιτρέπουν την προσπέλαση NTFS σε win98, απλά στην Trial έκδοσή τους είναι read-only....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tyxeros Δεκέμβριος 25, 2004 #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 25, 2004 Υποθετω πως γνωριζεις οτι ολα τα Usb κουτακια θελουν drivers και παιζουν μονο σε windows 98 SE.(Αν δεν κανω λαθος.) Link to comment Share on other sites More sharing options...
YPA6726 Δεκέμβριος 26, 2004 Author #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 26, 2004 Καλησπέρα ξανά!Ο φορητός σκληρός είναι σε FAT32.Οι drivers είναι εγκατεστημένοι σωστά.Δεν έχω γενικό πρόβλημα προσπέλασης στο δίσκο. Τα αρχεία pdf/word/excel τα ανοίγω κανονικά και τα κάνω copy, απλά όταν πάω να ανοίξω/αντιγράψω κάποιο αρχείο εικόνας ή ήχου μου βγάζει το μήνυμα : ERROR WRITING DRIVE E: και μετά δε μπορώ να ανοίξω ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΑΡΧΕΙΟ! Σας φαίνεται φυσιολογικό? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.