Jump to content

δεν μπορώ να εγκαταστήσω παραθύρια με A8V deluxe και WD sata

dpresv

Recommended Posts

Ριχνω ριζοσπαστικη ιδεα στο τραπεζι.... "Πουλα την παλια σου καρτα!"

Δηλαδη τον αthlon τον που πηρες 939 δεν θα τον πουλησεις? Ετσι θα πουλησεις και την 9600 σου και θα παρεις μια Χ600! Αποκλειεται αν "χασεις" πανω απο 20-30ευρω! Αυτο ελεγα παραπανω... Δεν ειναι οτι πηρες προσφατα 6800 στα 400 ευρω και αμα την σκοτωσεις χανεις 150 ευρω!! Εκτος αμα πηρες ΚΑΙ 6800 οποτε θα αρχισω να κρεμαω οχι μονο τα ξενα πληκτρολογια αλλα και οποιαδηποτε βλεπω μπροστα μου!!!!!

• Replies 57
  • Created
  • Last Reply

τα λεφτα απο τον αθλονα πηγαν σε μητρικη που ερχεται αυριο...περιμενω και αλλες ιδεες:D X600??

Ασε που εχω ευκολια σε πληρωμη, και επειδη δεν τα εχω ολα, θα τουτα δωσω οποτε τα χω.... :066:

Εγω παλι γιατι δεν ειχα κανενα προβλημα με την A8V?

Ο Promise μονο IDE δισκους υποστηριζει τιποτα αλλο,εχω σεταρει Win2003,XP Pro και 2002 SP4 χωρις κανενα προβλημα(Εχω βαλει πανω 40GB Maxtor,80GB Western και 160GB Western),ο SATA driver της VIA πρεπει να μπει απλα βαζεις το CD και πατας το install απλα πραγματα.Tωρα για το dual channel που λες αν πας ετσι χυμα και βαλεις αλλη μνημη 512ΜΒ χλωμα τα πραγματα και δεν θα φταιει η μητρικη γιατι ο mem controller του Α64 ειναι λιγακι ευαισθητος και αν του βαλεις και δυο διαφορετικες μνημες.............

gay SLN μεχρι να ποστάρεις αποτελέσματα από 939, είτε με NF3 είτε με NF4 δεν δικαιούσαι να μιλάς!

μέτρησα την τάση μέσω των πηνίων, ενώ έδινα 1,55V στο bios μέτρησα 1,552V με το πολύμετρο. βέβαια δεν το έκανα σε full load, αλλά τα αποτελέσματά μου ταιριάζουν με αυτά του thorlite και επειδή και αυτός με την ίδια μητρική έχει σταθερά ρεύματα δεν το ψάχνω παραπάνω...

gay SLN μεχρι να ποστάρεις αποτελέσματα από 939, είτε με NF3 είτε με NF4 δεν δικαιούσαι να μιλάς!

Ποσο μλκ εισαι - Goin' through

εχεις 3 σελιδες thread, και 2 βδομαδες 939 και δεν εχεις ποσταρει ενα αποτελεσμα... και ζητας απο μενα που δεν εχω καν 939 να ποσταρω?????

Ας ελεγες τουλαχιστον "οταν αγορασεις...", "οταν εχεις λεφτα..." αλλα οχι "οταν ποσταρεις..." ΗΜΑΡΤΟΝ!!

LOL να στε καλα παιδια, γελασαμε και σημερα :044:

επι του θεματος θα συμφωνησω σε ολα με τον Thorlite,

δεν ειχα ιδιαιτερο προβλημα με την Α8V, το αντιθετο.

μονο στην αρχη που δεν ηξερα την ιδιοτροπια οτι δεν μπουταρει με μια μνημη σε αλλη θεση και με εσωσε ο τεχνικος του e-shop (και εμεινα RTFM :003: )

και για τον Promise (ειτε IDE ή sata), μονο σκληρους.

ισα ισα που εχω καταχαρει με 3 δισκους στα sata φυσαει.

εβαλα και τα DVD μονα τους master στα ΙDE, και κανω DVD copy on the fly 8x :003:

τωρα που πηρα Τ02 λεω να δοκιμασω και 16x :040:

Πρεπει να πω και εγω αρχικα το εβαλα σε dual channel αλλα δεν bootare ανοιξα manual ειδα οτι για single channel ελεγε μονο την B1 κατι ψιλιαστικα,παρα του οτι ειχα newcastle δεν ξεκινουσε με dual channel ηθελε να bootarei για πρωτη φορα με single μπηκα BIOS εσωσα settings και μετα ξεκινησε και με dual channel κατα τα αλλα απροβληματιστη μητρικη 10 λεπτα προβλημα ηταν αυτο μεχρι να διαβασω λιγακι το manual.......

• 2 weeks later...

λοιπόν, υπάρχει 100% σίγουρα πρόβλημα ασυμβατότητας του VIA driver για το AGP με τους catalyst ( ή δεν ξέρω τι άλλο). όταν είχα κάνει την νέα εγκατάσταση των windows δεν έβαλα τους VIA 4in1 drivers. όλα καλά, καθόλου προβλήματα, αλλά το rome total war, το μόνο παιχνίδι που παίζω σερνόταν, σαν να έπαιζα με την δοξασμένη 9200SE.

λέω δεν βάζω αυτούς τους κωλοdrivers να δω τι θα γίνει. εδώ και 2-3 μέρες που τους έχω βάλει λοιπόν έχω 4-5 restart. η οθόνη ή μαυρίζει ή γίνεται άσπρη με κάθετες χρωματιστές ρίγες μένει σε αυτή την κατάσταση για 4-5 δευτερόλεπτα και μετά ή κάνει restart ή επαναφέρει την οθόνη των windows (ή ότι άλλο έκανα) και αφού παραμείνει και σε αυτή την κατάσταση για άλλα 5-10 δεύτερα τότε κάνει restart.

δεν μπορείτε να φανταστείτε την αγανάκτηση και την τσαντίλα μου. τι να κάνω? είναι και τα δύο προϊόντα ASUS (mobo&vga) και τα δύο αγορασμένα από πλαίσιο.

το οτι εισαι ο dpresv και σου συμβαινουν αυτα δεν μου προκαλει εκπλιξη!!λολ τωρα στο προβλημα σου!!μαλον η vga εχει φλιταρει εντελος!!οποτε μολις πουσαρετε λιγο τα περνει πανω της!δοκιμασε καποια αλλη vga!!η γραμμες που λες εμφανιζοντε ή οταν εχεις υπερχρονισει υπερβολικα την καρτα γραφικων(πχ βαζω μια 9600 στα 480 με το ατιτοολ) ή η καρτα εχει φλιταρει εσωτερικα(βροκεν pipelin)!αυτο γινοταν στον βρο σε μια 9600 και ειχε pipelin broken!οποτε δοκιμασε και μια αλλη καρτα στο συστημα σου η την καρτα σου σε αλλο συστημα!ελπιζω να βοηθησα!

έχουν γίνει προ πολλού αυτά thor...

benhour, πως το βρήκες ότι έχει καμμένο pipeline? χλωμό όμως γιατί η κάρτα είναι καινούρια αλλά και γιατί πριν βάλω τους drivers τους καταραμένους δεν είχα ούτε ένα κρούσμα...

βλεποντας οτι γινοντε αυτα που αναφερεις επικινονησα με πλαισιο και μου λενε να επικινωνησω με ατι!τους λεω τι γινετε και με ρωτουν αν εχω υπερχρονισει!τους λεω πως οχι και οτι το κανει αν πουσαρετε!δεν ειπα καμενο ,broken πραγμα που ειναι ελατοματικο εξ εργοστασιου!γιαυτο σου ειπα αν γινετε να την δοκιμασεις και σε αλλο pc!!δοκιμασε και τους 5.1!(εσυ ο ιδιος δεν μπορεις να ξερεις με σιγουρια αν ειναι broken!!)

• 3 months later...

Έχω και εγώ πρόβλημα με μια GIGABYTE GA-8I915P-D- Pro αφού έχω κάνει install τους drivers για sata προσπαθώ να εγκαταστήσω τα windows xp αλλά με ξαναπάει ξανά από την αρχή συνέχεια τα ίδια και τα ίδια κάνω .Έχει κανείς καμιά ιδέα ; Ευχαριστώ

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.