Jump to content

asus ax800 pro tvd ποιους drivers ΑΤΙ ή ASUS????

Arty

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Έχω αυτήν την κάρτα. Μου έχουν πει σε παλαιότερες εκδόσεις ότι οι drivers της Asus είναι πολύ αργοί σε σχέση με της ΑΤΙ. Το πρόβλημα μου είναι ότι δεν παίζει το Video in από τους Catalyst.

Ξέρει κανείς τίποτα?

Θα μας βοηθουσες αν μας ελεγες ποια εκδοση των catalyst εχεις περασει!

Μηπως αν δοκιμαζες τους omega drivers που ειναι καλυτεροι απο τους catalyst και μπορει να λυσουν το προβλημα σου!

Catalyst 4.11 φοράει το θεριό. Έχω κατεβάσει και ξεχωριστά το πακέτο που είναι για το συγκεκριμένο θέμα αλλά τίποτα μούγκα.... Σα να μην υπάρχει.

Οι OMEGA καλοί δεν λέω αλλά παλαιότερα που τους είχα δοκιμάσει (με παλαιότερη ATI) ήταν πολύ ασταθείς και τους έβαλα X από τότε...

Μηπως παιζει καμια λανθασμενη ρυθμιση απο τους drivers?!

Παντως σιγουρα οι driners της asus ειναι πολυ πιο αργοι απο τους catalyst!

Οτι προβλημα και να εχεις μην τους προτημησεις!

Σκεφτηκες μηπως εχει καποιο προβλημα η καρτα?

Μηπως παιζει καμια λανθασμενη ρυθμιση απο τους drivers?!

Παντως σιγουρα οι driners της asus ειναι πολυ πιο αργοι απο τους catalyst!

Οτι προβλημα και να εχεις μην τους προτημησεις!

Σκεφτηκες μηπως εχει καποιο προβλημα η καρτα?

Πρόβλημα η κάρτα??? λίγο χλωμό όλα τα test περνανε μια χαρά... Τί να μην παίζει μόνο το video in??? λίγο δύσκολο γιατί στο ulead video studio αναγνωρίζει το τσιπάκι και μου κάνει on the fly video compression από video capture.

Ευχαριστώ πάντως για την απάντηση. Κανένας άλλος καμιά γνώμη?

• 2 weeks later...

Λοιπον μιας που πηρα και εγω την 6600GT...

Με athlon64 3000+@2300 η καρτα default

Forceware 71.20

Στο 3dmark03 εβγαλε 7520...

• 1 month later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.