Jump to content

Κάτι έπαθε το πρόγραμμα τηλεόρασης CRYPTO!!

planetman

Recommended Posts

Το θα καταλάβεις πήγαινε στο προηγούμενο παράθυρο που έδειξες με wdm driver σε NTSC, αυτός δεν πρόκειται να δουλέψει.

Τα δύο πρώτα αφορούν την ΑΤΙ και εγκαθίστανται με την εισαγωγή του πλήρους πακέτου catalyst εφόσον η κάρτα σου είναι vivo.

Αν η TV κάρτα σου δοκιμάστηκε σε άλλο pc και δούλεψε κανονικά τότε θα το παλέψεις με τους δικούς της οδηγούς και το δικό της software, σου είπα παραπάνω οτι η εγκατάσταση είναι λίγο παράξενη, δεν το είπα τυχαία, παράδειγμα σε κάποιο μηχάνημα την ξήλωσα και την ξανάβαλα 3 φορές, οι drivers bt878 & bt848 δουλεύουν στις κάρτες chronos και όχι στις crypto οπότε θα σε συμβούλευα να τους ξεχάσεις.

Κάνε μια τελευταία προσπάθεια εγκατάστασης αφού σβύσεις οτι αρχείο σχετικό με την κάρτα υπάρχει στον δίσκο και όποια εντολή-τιμή υπάρχει στην registry, κάνε επανεκκίνηση χωρίς την κάρτα πάνω, μετά βάλε την κάρτα και το cd της και άστην να κάνει την εγκατάσταση.

Αν παρόλαυτα δεν δουλέψει τότε η μόνη λογική απάντηση είναι κάποιος άλλος οδηγός ή software την μπλοκάρει.

ταραμας, η 9800Pro μου δεν είναι VIVO.

Επίσης, είπα από την αρχή, την κάρτα την δουλεύω 2 χρόνια τώρα (όχι ένα όπως ανέφερα στο 1ο ποστ). Έχω κάνει format πολλές φορές και κάθε φορά την εγκαθιστώ με τον ίδιο ακριβώς τρόπο. Όταν δουλεύει μια χαρά η κάρτα, το device manager φαίνεται ακριβώς όπως έδειξα (το 2ο με τους κανονικούς drivers).

’ρα λοιπόν δεν μπορώ να καταλάβω τί κάνω λάθος. Όλα τα κάνω όπως όταν δούλευε η κάρτα, όπως τα έχω τώρα. Μου λες να την ξαναεγκαταστήσω σωστά, όμως την έχω εγκαταστήσει σωστά, αφού έτσι έπαιζε παλιά, δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο!

Μου φαίνεται ότι θα κάνω format. Δεν βρίσκω άλλη λύση. Και να ήξερα ότι θα φτιάξει τουλάχιστον...

ταραμά, θυμάσαι που σου είπα ότι κάτι τρέχει με κάποιους drivers ή κάποιο πρόγραμμα; Απεγκατέστησα σήμερα το quicktime και έφτιαξε η τηλεόραση!!!

Επιτέλους.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.