Jump to content

πέθανε η 9700??

Piratis

Recommended Posts

χθες έβγαλα την 9700 προ από τον ένα υπολογιστή μου όπου δούλευε χωρίς πρόβλημα. την μετέφερα σε άλλο δεύτερο σύστημα που αποτελείται από

athlon xp 2600 - leadtek k7ncr18D pro II (nforce2 ultra 400) - 1X512 Kingston PC3200 - nvidia ΜΧ 440 - 80 GB SATA - DVDrom - CDR - pci modem.

τροφοδοτικό είχε ένα Noname της κακιάς ώρας 350W. επειδή υπολόγιζα ότι δεν θα σήκωνε την 9700 πήρα ένα 360 chieftec από πλαίσιο το οποίο δεν το έχω ξαναδοκιμάσει αλλά έχω ακούσει καλά λόγια για οικονομικό psu.

Δυστυχώς όταν άλλαξα την vga η οθόνη δεν έδειχνε τίποτα ούτε ακουγόταν να δούλευε ο σκληρός ώστε να φορτώνει τα windows.ξαναβάζοντας την ΜΧ πάλι δεν δούλευε. μετά από δοκιμές ξηλώνοντας τα πάντα και βάζοντάς τα βήμα βήμα δούλεψε αλλά μόνο με την ΜΧ. με την 9700 δεν λέει να λειτουργήσει.

Η 9700 παίρνει ρεύμα καθώς λειτουργεί ο ανεμιστήρας της. μήπως όμως συνέβει το μοιραίο? :107: Δυστυχώς ο ένας υπολογιστής από τον άλλο απέχουν ~120 Κm. καμία ιδέα γιατί με έχει φάει η αγωνία και πλέον έχω κολλήσει και δεν μπορώ να σκεφτώ τίποτα άλλο.

πάντως η μεταφορά της 9700 έγινε με αντιστατική σακούλα και τριπλό περίβλημα από αφρολέξ, δεν μπορώ να φανταστώ τι στο καλό μπορεί να έπαθε.

Υπαρχει μια περιπτωση να παιζει ασυμβατοτητα της καρτας με την συγκεκριμενη μητρικη.

τους έστειλα στην leadtek πριν λίγο email τρέχα γύρευε αν και πότε όμως θα απαντήσουν. για bios μπορεί να παίζει τίποτα ? επειδή έχει αυτό από τη μαμά του. στο σιτε σε μία παλιά έκδοση γράφει

1. Fixed AGP card auto-detect fail on C17/IGP some times. 2...Size:[265] KB

ξέρει κανείς τι εννοεί ο ποιητής με τα C17/IGP?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.