Jump to content

Ποιο dvd recorder να αγορασω?

Braveheart1980

Recommended Posts

• Replies 40
  • Created
  • Last Reply
Χωρις να θελω να ειμαι ερισTικος παντως πρωτη φορα ακουω για RMA σε LG-DRIVE.

Νομιζω οτι εισαι πραγματικα ατυχος γιατι εισαι ο πρωτος που ακουω για βλαβη σε dvd-r LG.

Φίλε Jdrogas μάλλον δεν είναι θέμα ατυχίας και εγώ τα ίδια έπαθα με το δικό μου,

αφου είχα γράψει καμια 250άρα dvdακια και ένας φίλος πάλι τα ίδια με το ίδιο μοντέλο.Ευτυχώς έγινε αλλαγή...

Νομίζω ότι είναι λίγο πανάκριβο..... Δες κι αυτό....

Τιμή γύρω στα 75-80€ τελική

Teac DVD+-RW, DV-W516GA

DUAL MODE: DVD+R (write) 16x, DVD-R(write) 12x, DVD+RW (write) 4x, DVD-RW (write) 4x, DOUBLE LAYER: DVD+R (write) 4x, CD-R(write) 32x, CD-RW(write) 24x, DVD-ROM(read) 16x, CD-ROM(read) 40x, BUFFER 2MB, Internal ATAPI

Το plextor 716 στο eshop εχει 130 ευρω με φπα τελικη ενω η disk implex το εχει 110 ευρω τελικη με φπα!!

Οσο για το lg εχω ακουσει και αλλες ιστοριες με το συγκεκριμενο μοντελο μονο. Γκαντεμια!

Καλο και το Teac , ε?

Παντως για το Plextor με βλεπω. 8 MB buffer !! WoW! 2 χρονια on site εγγυηση με ποιοτητα plextor.Φτιαχνομαι χοντρα!

Και εσύ την έπαθες με το lg gsa 4082b :072: ?Για rme δεν το πας?Μάλλον θα σου δώσουν το 16άρι D/L ...

Χαχαχα καραλολ, πρέπει φαινεται να είχα το μυαλό μου στην καρτα ήχου RME multiface(φοβερή κάρτα) εκεινη την ώρα.

Το plextor 716 στο eshop εχει 130 ευρω με φπα τελικη ενω η disk implex το εχει 110 ευρω τελικη με φπα!!

...

Η διαφορά βρίσκεται σίγουρα σε έκδοση Bulk ή Retail. Στην πρώτη περίπτωση δεν πληρώνεις το συνοδευτικό software και έτσι δικαιολογείται η διαφορά στην τιμή.

:114:

Kαι εγω οπως και αλλοι ειπαν προτιμω το nec!

Οχι γιατι ειναι καλυτερο απο αλλα, αλλα επειδη ειναι πολυ καλο και φθηνο!

Εχει καλο συντελεστη αποδοσης τιμης και εγω το θεωρω και λιγο κουτο να δινουμε πανω απο 100ευρω για ενα drive!

Εκτος κ αν εισαι φανατικος στο ειδος και στην εγγραφη!

Παντως αν παρεις plextor απλα αυτα ειναι κορυφη!

Καποτε ειχα ενα cd-rw πολυ καλο!

Τα χειροτερα τα γραφουν για το γεγονος οτι η μαμα πλεξτορ βιαστηκε να κυκλοφορησει το εν λογω recorder με ελλιπες firmware . Τωρα με το 1.03 ολα οκ. Φυσαει το εργαλειο. Μολις μου εγραψε dvd dual layer 2,4x (traxdata αν εχει σημασια) σε 4χ σε 24 λεπτα (φουλ 8,5 gb !)

Αν ψάξετε λίγο στα forums του εξωτερικού θα δείτε ότι γράφουν τα χειρότερα για το plextor 716 και δεν έχουν άδικο
Εχεις δικιο, αλλα αυτα τα σχολια αφορουν στο πρωτο hw revision το οποιο κυκλοφορησε μονο στην αμερικη (ισως και ασια δεν θυμαμαι αυτη τη στιγμη).

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.