Braveheart1980 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22, 2004 Ειμαι κατοχος ενος lg gsa 4082b και επειδη δυστυχως μου χαλασε για 2η φορα σε 5 μηνες θελω να το ξεφορτωθω. Θελω να αγορασω ενα αλλο dvd recorder οχι ομως lg. Ειμαι ανοιχτος σε ολες τισ αλλες προτασεις. Σκεφτομαι το 3500 της nec , το 716 της plextor κτλ κτλ. Ποιο θα περνατε εσεις αν αγοραζατε τωρα dvd recorder ανεξαρτητως τιμης? Link to comment Share on other sites More sharing options...
G-Lead Δεκέμβριος 22, 2004 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2004 Και εσύ την έπαθες με το lg gsa 4082b :072: ?Για rme δεν το πας?Μάλλον θα σου δώσουν το 16άρι D/L ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SotosLg Δεκέμβριος 22, 2004 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2004 Εγω θα επερνα το NEC 3500A.Εχω δει καλα συγκριτικα για το εν λογω αντιγραφικο Link to comment Share on other sites More sharing options...
KTM Δεκέμβριος 22, 2004 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2004 lite-on, φτηνα και καλα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SotosLg Δεκέμβριος 22, 2004 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2004 Ναι αλλα τα γραφουν καλα τα DVD? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Braveheart1980 Δεκέμβριος 22, 2004 Author #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2004 Το lg την πρωτη φορα που μου ειχε χαλασει το πηγα στο μαγαζι που το αγορασα (pc store στην στουρναρη) και το πηρα μετα απο 23 (!!) ημερες !! Μεγαλη ταλαιπωρια και αν δεν υπηρχε και ενας υπευθυνος στην lg που με εξυπηρετησε ( Δελλης νομιζω λεγεται ) ακομα θα περιμενα!! Μεγαλη ταλαιπωρια....Καμμια αλλη ιδεα για dvd recorder? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimmyFox Δεκέμβριος 22, 2004 #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2004 Το NEC είναι πολύ καλό. Το lite-on επίσης πολύ καλό αλλά έχω την εντύπωση οτι δεν είναι 16χ σε -R. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mefistofelis Δεκέμβριος 22, 2004 #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2004 Eγω εχω το nec 3500 αι ειμαι πολυ ευχαριστημενος οσον αφορα το γραψιμο ντιβιντι αλλα οταν προκειται να κανω μια εικονα ενος αυθεντικου παιχνιδιου με το alcohol τα βρισκει σκουρα πολλεσ φορες και αποτυγχανει σε αντιθεση με ενα cdr plextor 24x12x24 που εχω Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariost Δεκέμβριος 22, 2004 #9 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2004 Αυτή την στιγμή θα έπαιρνα το Benq 1620, εκτός κι αν κάνεις υπομονή για κανα μήνα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chrismist Δεκέμβριος 22, 2004 #10 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2004 Αν εχεις λεφτα να διαθεσεις (100-150 ευρω) παρε το dual layer της plextor (ερχεται σε λιγο καιρο).. θα ειναι οτι καλυτερο υπαρχει απο dvd recorders.. Αν δεν εχεις τοσα χρηματα παρε το NEC με 80 ευρω περιπου το οποιο ειναι αρκετα καλο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Braveheart1980 Δεκέμβριος 22, 2004 Author #11 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2004 Υπαρχει καποιο link για το Plextor που μου λες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Braveheart1980 Δεκέμβριος 22, 2004 Author #12 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2004 Ή μηπως γνωριζεις τεχνικα χαρακτηριστικα?Anyway πηρα την Lg και μου μιλησαν για αντικατασταση με ιδιο drive . Οποτε το ξεχναω. Λεω να πουλησω λοιπον το lg gsa 4082b μιας και το προβλημα που εχει ειναι οτι γραφει στα ιδια ακριβως dvd ακια με διαφορετικη ταχυτητα καθε φορα ( πχ tdk απο το ιδιο πακο αλλα τα γραφει 8χ αλλα 4χ ανευ λογου και αιτιας.Ναι εχω κανει firmware update).Ποσο να το σπρωξω?( Μην ρωτησετε ποσο το πηρα.... (120 Ευρω τον Απριλιο του 2004!!).Πικρα.....)Ειναι κριμα παντως γιατι διαβαζε και αντεγραφε τα παντα ( safedisk securom κτλ αλλα αμα πρεπει να ξενυχταω για να γραφω dvd βραστα!) Link to comment Share on other sites More sharing options...
PGM Δεκέμβριος 22, 2004 #13 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2004 Νec 3500 powaaaaaa.....παρα πολυ καλο και με συνεχη υποστηριξη στα firmwares ...παρα πολυ σημαντικο !!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Braveheart1980 Δεκέμβριος 22, 2004 Author #14 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2004 Thanks PGM! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chrismist Δεκέμβριος 22, 2004 #15 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2004 Για το plextorhttp://www.plextor.be/products/px-716a.asp?choice=PX-716Ahttp://www.pctechnology.gr/vbull/vb/showthread.php?t=4629http://www.cdrinfo.com/Sections/Reviews/Specific.aspx?ArticleId=11810&PageId=0Εχει ολες τις καινοτομιες που εχει και το CD-RW Plextor Premium οπως Gigarec, securec, varirec και αλλες... δες λεπτομερειες στο τελευταιο link.Επισης θα κυκλοφορησει και σε s-ata εκδοση (ιδια χαρακτηριστικα, απλα αλλη συνδεσμολογια). Link to comment Share on other sites More sharing options...
jdrogas Δεκέμβριος 22, 2004 #16 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2004 Χωρις να θελω να ειμαι ερισTικος παντως πρωτη φορα ακουω για RMA σε LG-DRIVE.Εγω προσωπικα ειναι η εκτη κατα σειρα συσκευη LG και κανενα προβλημα μεχρι στιγμης.Το συγκεκριμενο 4082-Β μου εχει γραψει περιπου 200 ταινιες αρκετα data-dvd και πολλα cd το ειχα περιπου ενα χρονο και ηταν αψογο.Το εστειλα πριν λιγες μερες σε εναν φοιτητη στη Δραμα και το χαιρεται αυτος μαζι με ενα cd recorder παλι της ιδιας εταιριας κι αυτο ενος χρονου.Επισης το μαγαζι που τα πηρα γραφει συνεχως games και εχει 4 απο δαυτα εναν χρονο τωρα γραφουν ασταματητα τουλαχιστον 100-120 δισκακια την ημερα.Συγκεκριμενα δοκιμασε ο ανθρωπος ενα plextor και ενα nec το πρωτο δεν αντεξε και στη βδομαδα το εστειλε rma στο Βελγιο.Αυτη τη στιγμη εχω το 4160 και ειναι αψογο εχει γραψει περιπου τα 100 δισκακια συνολο και κανενα προβλημα.Νομιζω οτι εισαι πραγματικα ατυχος γιατι εισαι ο πρωτος που ακουω για βλαβη σε dvd-r LG. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chrismist Δεκέμβριος 22, 2004 #17 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2004 Συγκεκριμενα δοκιμασε ο ανθρωπος ενα plextor και ενα nec το πρωτο δεν αντεξε και στη βδομαδα το εστειλε rma στο Βελγιο. Eμενα αυτο μου φαινεται περιεργο.. το να εχει βλαβη το plextor μεσα σε μια βδομαδα. Δε ξερω απο πρωτο χερι γιατι δεν εχω, αλλα απο φιλους που εχουν, και σε οσα reviews εχω δει, μονο τα καλυτερα λενε για τα plextor... Για τα LG δε ξερω, δεν ειχα ποτε ουτε τα εχω ψαξει καθολου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Braveheart1980 Δεκέμβριος 22, 2004 Author #18 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2004 Φιλε Chrismist το dvd recorder που μου λες (716Α) κυκλοφορει ηδη και μαλιστα το βρηκα 112 ευρω στην Disc Implex! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Braveheart1980 Δεκέμβριος 22, 2004 Author #19 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2004 Μαλλον για plextor 716A με βλεπω τελικα.Φαινεται καλοοοοοοοοοοοο!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jdrogas Δεκέμβριος 22, 2004 #20 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2004 Eμενα αυτο μου φαινεται περιεργο.. το να εχει βλαβη το plextor μεσα σε μια βδομαδα. Δε ξερω απο πρωτο χερι γιατι δεν εχω, αλλα απο φιλους που εχουν, και σε οσα reviews εχω δει, μονο τα καλυτερα λενε για τα plextor... Για τα LG δε ξερω, δεν ειχα ποτε ουτε τα εχω ψαξει καθολου.Οντως καποτε η plextor εβγαζε οτι καλυτερο απο drives τωρα ομως εχουν αλλαξει τα πραγματα εχει πεσει η plextor.Σιγουρα δεν λεω ψεμματα ο συγκεκριμενος που λεω ψαχνει για τα καλυτερα dvd-r γιατι απλα ειναι εργαλεια για τη δουλεια του κι ετσι κατεληξε στα LG γιατι εχουν βγει αξιοπιστα και δεν του καινε γενικα δισκακια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.