illu5i0n Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5, 2005 Σύστημα:AMD 64 3100+,mb Chaintech VNF3-250,512mb ram,τροφοδοτικό 350 watt noname,ASUS radeon 9600xt,Win XP SP2. Λοιπόν, το πρόβλημα μου είναι το εξής.όταν τρέχω κάποια 3d εφαρμογή δηλαδή παιχνίδια,τότε μετά από ένα random χρονικό διάστημα ο υπολογιστής κολλάει το ίδιο και ο ήχος αλλα υπάρχει η πιθανότητα να επανέλθει ο υπολογιστής στο normal και να συνεχίζω να πεζό από εκεί που ήμουν αλλα υπάρχει και η πιθανότητα να χρειαστεί reboot το σύστημα.Αν επανέλθει από μονο του τότε ακούω τον ''κλασικό' ήχο που κάνει ένα error message όταν πετάγεται στην οθόνη.κλείνω το game και βλέπω στο desktop ένα μήνυμα που λέει ότι οι drivers έκαναν crash και έτσι επειδή δεν ανταποκρίνονταν πήρε bros το vpu recover("γιαυτο" μάλλον μερικές φορες επανέρχεται από μονο του). Θέλω να σημειώσω ότι έχω τους catalyst 4.12 και το πρόβλημα αυτό το κάνει με όσους έχω δοκιμάσει 4.9-4.12.έχω δοκιμάσει να ξηλώσω τους drivers από safe mode και να τους περάσω σε ''καθαρό' έδαφος αλλα και πάλι τζίφος.επίσης η ίδια κάρτα με τους ιδιους drivers δεν παρουσιάζει prob σε άλλο pc. :cry: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shidokanjohn Ιανουάριος 5, 2005 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2005 Για τσεκαρε το τροφοδοτικο σου....Επισης μπορει απο θερμοκρασια να στο κανει αυτο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaynd Ιανουάριος 5, 2005 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2005 Αυτό συμβαίνει σε όλα τα παιχνίδια? Θα μπορούσε να κολλάει και ο επεξεργαστής αν υπερθερμαίνεται.. αν και οι A64 δεν είναι υπερβολικά θερμοί.. σε ένα καθόλου αεριζόμενο σύστημα δεν αποκλείεται να υπερθερμανθούν και να κολλήσουν.Για πες καμία θερμοκρασίαΓια δες επίσης αν ο δίσκος την ώρα που κολάι το PC σου δουλεύει έντονα μπορεί κάποιο ενοχλητικό προγραμματάκι να τρέχει την ώρα που παίζεις τα παιχνίδια σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Ιανουάριος 5, 2005 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2005 μηπως εχεις 2χ256 μνημη?Αν ναι δοκιμασε με το ενα dimm Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Ιανουάριος 5, 2005 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2005 αν απενεργοποιήσεις το vpu recover τί σου κάνει? κολλάει τελείως? για δοκίμασε...επίσης δοκίμασε να κατεβάζεις και 50-6-μηζ τον πυρήνα της κάρτας γραφικών και ξανατέσταρε...+ psu Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagtsil Ιανουάριος 5, 2005 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2005 Εμενα μου το κανε οταν επεσε νερο... :whistle2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobi Rhoads Ιανουάριος 5, 2005 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2005 Αρχική απάντηση από vagtsil Εμενα μου το κανε οταν επεσε νερο... :whistle2: που σου επεσε το νερο?μεσα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
hellrider Ιανουάριος 5, 2005 #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2005 Mηπως ανεβαζει θερμοκρασια?Ειτε η καρτα η το cpu Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagtsil Ιανουάριος 6, 2005 #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2005 Αρχική απάντηση από Bobi Rhoads που σου επεσε το νερο? μεσα? Πανω της απο διαρροη του μπλοκ του cpu. Απο τοτε κυκλοφορει με ομπρελα!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
illu5i0n Ιανουάριος 6, 2005 Author #10 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2005 proton ο amd έχει θερμοκρασία 40 βαθμούςδεύτερον η vga έχει 40 βαθμούς επίσηςτο τροφοδοτικό είναι 350 watt που είναι αρκετό για μια radeon 9600xt Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Ιανουάριος 6, 2005 #11 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2005 350Watt noname? η γραμμές σου πως είναι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
illu5i0n Ιανουάριος 6, 2005 Author #12 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2005 ποιες γραμμες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Ιανουάριος 6, 2005 #13 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2005 τις τάσεις +5v και +12v εννοεί...δε είπες τί κάνει αν απενεργοποιήσεις το vpu recover και αν το κάνει ακόμα και αν ρίξεις 50-60mhz από τον πυρήνα Link to comment Share on other sites More sharing options...
hellrider Ιανουάριος 6, 2005 #14 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2005 Του τροφοδοτικου!!Εννοει τι τασεις δινουν η +/- 5 και η 12αρα και η 3.3!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
steve_m Ιανουάριος 6, 2005 #15 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2005 Δοκίμασες να κάνεις φορμάτ ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
illu5i0n Ιανουάριος 7, 2005 Author #16 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2005 τρελάθηκες??format??"απαπαπαπαπ"θα δοκιμάσω τους drivers τις asus που κατέβασα και...άμα κρασαρουν και αυτοί τότε θα σας ενημερωσω..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
steve_m Ιανουάριος 7, 2005 #17 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2005 Βρε κανε φορματ............. Link to comment Share on other sites More sharing options...
illu5i0n Ιανουάριος 10, 2005 Author #18 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2005 crasharan και αυτοι οι γαμ......νοι!!! ^*&9(&($%&^()@#@%%ΡΘ&^* :rant: :fist: Link to comment Share on other sites More sharing options...
H.A.Balafoutre Ιανουάριος 10, 2005 #19 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2005 Μην τρελένεσαι θα τη βρούμε την άκρη. Και μένα τα ίδια μου κάνει εδώ και 2 βδομάδες που έβαλα τους 4,12 με την ίδια ακριβώς κάρτα γραφικών (ο Θεός να την κάνει) αλλά περισσότερο όταν εγκατέστησα τα SP2. Δεν φταίνε οι 4,12 αλλά τα Windows SP2. Standar. Με το SP1 και ATI drivers 4.12 κανένα πρόβλημα. Όταν έβαλα το SP2 μου κολλούσε συνέχεια στα πάντα. Πήρα το Age of Mythology Golden Edition γνήσιο και από την εγκατάσταση κολλάνε τα πάντα. Μ' αυτά και μ'αυτά έχασα και ένα partition από το σκληρό, αυτό με τα windows και το πσ μου έχει κρασάρει bigtime. Γι αυτό γράφω τέτοια ώρα. Θα σας δω ξανά στο εν λόγω θέμα που σε λίγο θα ξεκινήσω να γράφω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Ιανουάριος 11, 2005 #20 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2005 Αρχική απάντηση από Voudasδε είπες τί κάνει αν απενεργοποιήσεις το vpu recover και αν το κάνει ακόμα και αν ρίξεις 50-60mhz από τον πυρήνα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.