nioufis1442169087 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21, 2004 Αν και δεν έχω διαβάσει όλα τα threads για την ψύξη γενικότερα, ξέρω μόνο ένα πράγμα και αφορά τις περισσότερες μεθόδους ψύξης εκτός της αερόψυξης:Απο όσο ξέρω όταν η θερμοκρασία μιας επιφάνειας έιναι χαμηλότερη απο τη θερμοκρασία του περιβάλλοντος που βρίσκεται, δημιουργήται υγρασία στην επιφάνεια της. Οπότε προσοχή σε όσους κατεβάζουν την θερμοκρασία της CPU, GPU και άλλων εξαρτημάτων πιο κάτω απο τη θερμοκρασία δωματίου!!! Αυτό με αφορμη κάποιο thread που διάβασα στο overclocking/cpu/intel. Link to comment Share on other sites More sharing options...
G-Lead Δεκέμβριος 21, 2004 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 21, 2004 Nioufis καλώς το επισήμανες, αν και νομίζω οτι η πλειοψηφία του pctechnology αυτο το ξέρει ήδη. :044: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sam.... Δεκέμβριος 21, 2004 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 21, 2004 Μάλλον δεν διάβασες τίποτα περι μόνωσης μου φαίνεται...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
whitewolf1442169066 Δεκέμβριος 21, 2004 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 21, 2004 :109: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tigas Δεκέμβριος 21, 2004 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 21, 2004 Αν και δεν έχω διαβάσει όλα τα threads για την ψύξη γενικότερα, ξέρω μόνο ένα πράγμα και αφορά τις περισσότερες μεθόδους ψύξης εκτός της αερόψυξης:Απο όσο ξέρω όταν η θερμοκρασία μιας επιφάνειας έιναι χαμηλότερη απο τη θερμοκρασία του περιβάλλοντος που βρίσκεται, δημιουργήται υγρασία στην επιφάνεια της. Οπότε προσοχή σε όσους κατεβάζουν την θερμοκρασία της CPU, GPU και άλλων εξαρτημάτων πιο κάτω απο τη θερμοκρασία δωματίου!!! Αυτό με αφορμη κάποιο thread που διάβασα στο overclocking/cpu/intel.δηλαδή εγώ που είμαι full νερουλάς πρέπει να έχω γεμίσει υγρασία????? :102: Link to comment Share on other sites More sharing options...
KTM Δεκέμβριος 21, 2004 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 21, 2004 Αν και δεν έχω διαβάσει όλα τα threads για την ψύξη γενικότερα, ξέρω μόνο ένα πράγμα και αφορά τις περισσότερες μεθόδους ψύξης εκτός της αερόψυξης:Απο όσο ξέρω όταν η θερμοκρασία μιας επιφάνειας έιναι χαμηλότερη απο τη θερμοκρασία του περιβάλλοντος που βρίσκεται, δημιουργήται υγρασία στην επιφάνεια της. Οπότε προσοχή σε όσους κατεβάζουν την θερμοκρασία της CPU, GPU και άλλων εξαρτημάτων πιο κάτω απο τη θερμοκρασία δωματίου!!! Αυτό με αφορμη κάποιο thread που διάβασα στο overclocking/cpu/intel.Καλο ειναι πριν γραψουμε καποια συμβουλη/προειδοποιηση, να εχουμε καλη γνωση του αντικειμενου για το οποιο μιλαμε.Σε αντιθετη περιπτωση ειναι σχεδον σιγουρο οτι θα κανουμε λαθος και ετσι δεν θα προσφερουμε τιποτα στους υπολοιπους χρηστες και ισως και να μπερδεψουμε καποιους που τωρα μαθαινουν.Αυτο που διαβασες περι διαφορας θερμοκρασιας, ισχυει μονο σε extreme μεθοδους ψυξης (prommie - peltier - ξηρο παγο) μιας και μονο τοτε μπορουμε να επιτυχουμε τετοια διαφορα θερμοκρασιας.Αυτο σημαινει οτι οπως και με την αεροψυξη, ετσι και με την υδροψυξη δεν υπαρχει τετοιο προβλημα.Σε περιπτωση που αποφασισεις να ασχοληθεις με υδροψυξη, σου προτεινω να διαβασεις πολυ καλα ολα τα thread που εχεις αφησει και για οποια απορια εδω ειμαστε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PaPa-ZorD Ιανουάριος 26, 2005 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2005 To αναφέρει ο KTM στον οδηγό του άμα θυμάμε καλά Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.