katerinalove Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20, 2004 γεια θελω να μου λυσετε μια απορια εχω εναν amd στα 3 kai εχω για ψυξει μια υδροψυκτη και ακουω ενα παραξενω ηχω οπωσ κανουν τα παλια pc λες και σαιρνετε προτινεται κατι και ιδικα οταν κανω κλικ κανει ποιο συχνα δεν μπορω να καταλαβω τι ειναι mother και δισκος δεν ειναι απο μνημη εχω 2 gbειναι καπωσ παραξενω εχω δοκιμασει πολλα γεια και καλα χριστουγεννα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Linos801442169065 Δεκέμβριος 20, 2004 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2004 Θα μπορουσες να μας δωσεις περισσοτερες λεπτομεριες για το συστημα σου?Ετσι οπως το περιγραφεις πιθανοτατα ειναι θορυβος απο το δισκο. Τι μαρκα ειναι αληθεια ο/οι δισκοι σου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
katerinalove Δεκέμβριος 20, 2004 Author #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2004 ο δισκοσ ειναι wd 80 με windows xp sp2 kai mother board asus (δεν θυμαμαι τορα ακροβοσ τιν μαρκα σορρι)μνημη kingstone ο δυσκοσ τον δοκιμασα σε αλλο pc και τιποτα δεν εκανε φορυβο οταν ζορηζαιτε το κανει Link to comment Share on other sites More sharing options...
apotsi Δεκέμβριος 20, 2004 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2004 Απ' ότι καταλαβαίνω εγώ πρέπει να είναι από το τροφοδοτικό σου. Όταν κάνεις scroll πάνω-κάτω σε ένα browser, μήπως το ακούς και τότε;Αν ναι, τότε η κάρτα γραφικών σου τραβάει πολύ από το τροφοδοτικό σου. Είχα και εγώ τέτοια προβλήματα πρίν πάρω το Antec μου.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
katerinalove Δεκέμβριος 20, 2004 Author #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2004 με το scroll δεν το εχο παρατηρηση να σου πω την αληθεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
apotsi Δεκέμβριος 20, 2004 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2004 Για κάνε λίγο και δες... Τί τροφοδοτικό έχεις και πόσες συσκευές έχεις πάνω; Link to comment Share on other sites More sharing options...
katerinalove Δεκέμβριος 20, 2004 Author #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2004 πανω εχο 3 δισκους απο (η 2 ειναι 120 και ο αλλος 80) 1 dvd,1cd-rw,1dvd-rw,καρταγραφικων,καρτα ηχου ,καρτα τηλεορασεισ α και 5 cooler για το κουτι Link to comment Share on other sites More sharing options...
katerinalove Δεκέμβριος 20, 2004 Author #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2004 α το scroll δεν το κανει το θορυβο Link to comment Share on other sites More sharing options...
apotsi Δεκέμβριος 20, 2004 #9 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2004 Τροφοδοτικό; Link to comment Share on other sites More sharing options...
katerinalove Δεκέμβριος 20, 2004 Author #10 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2004 εχω εννοσει δυο τροφοδοτικα απο 300watt το ενα Link to comment Share on other sites More sharing options...
apotsi Δεκέμβριος 20, 2004 #11 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2004 Μήπως εκεί έχεις κάποιο πρόβλημα...; Μήπως κάποιος από τους πυκνωτές ενός τροφοδοτικού σου είναι έτοιμος να "παραδώσει πνεύμα"; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greek Δεκέμβριος 20, 2004 #12 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2004 Μπές σε Bios mode είτε πάτα pause κατα το boot και ακού αν κάνει τον ίδιο 8ορυβο.Επειδη ακόμα δεν έχει μπει σε windows δεν τραβάει full load οπότε ίσως να εξετάσεις καλύτερα το ρευμα.Επίσης για αρχή μέσα από το bios δες τις τάσεις αν είναι φυσιολογικές.Τσέκαρε επίσης τα ανεμηστιράκια αν κάνουν θόρβο ή αν έχουν σκόνη και αλλάξε θέση στον Η/Υ μήπως συντονίζεται κάτι εκεί που βρίσκεται τώρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
katerinalove Δεκέμβριος 20, 2004 Author #13 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2004 το εχω ελεξει και τιποτα δεν ειναι ετοιμο να παραδοθει πουθενα απορω τι ειναι εχω σπασει το κεφαλι μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
whitewolf1442169066 Δεκέμβριος 21, 2004 #14 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 21, 2004 γεια θελω να μου λυσετε μια απορια εχω εναν amd στα 3 kai εχω για ψυξει μια υδροψυκτη και ακουω ενα παραξενω ηχω οπωσ κανουν τα παλια pc λες και σαιρνετε προτινεται κατι και ιδικα οταν κανω κλικ κανει ποιο συχνα δεν μπορω να καταλαβω τι ειναι mother και δισκος δεν ειναι απο μνημη εχω 2 gbειναι καπωσ παραξενω εχω δοκιμασει πολλα γεια και καλα χριστουγεννα πρωτα απο ολα αιωνιο βαν στον greeklish converter.....ζαλιστικα :068: πανω εχο 3 δισκους απο (η 2 ειναι 120 και ο αλλος 80) 1 dvd,1cd-rw,1dvd-rw,καρταγραφικων,καρτα ηχου ,καρτα τηλεορασεισ α και 5 cooler για το κουτι μια πιο ακριβης περιγραφη θα μας βοηθουσε περισοτερο,μια και ειμαστε και στο καταλληλη κατηγορια του forum Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tigas Δεκέμβριος 21, 2004 #15 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 21, 2004 εχω εννοσει δυο τροφοδοτικα απο 300watt το εναόλα αυτά τα έχεις κάνει μονη σου? :118: Link to comment Share on other sites More sharing options...
KTM Δεκέμβριος 21, 2004 #16 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 21, 2004 πρωτα απο ολα αιωνιο βαν στον greeklish converter.....ζαλιστικαΤωρα ειλικρινα πιστευεις οτι γιαυτο το "πραγμα" φταιει ο converter???Σιγουρα οχι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Linos801442169065 Δεκέμβριος 21, 2004 #17 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 21, 2004 Τωρα ειλικρινα πιστευεις οτι γιαυτο το "πραγμα" φταιει ο converter???Σιγουρα οχι. Φανταζομαι οτι κανει πλακα... Διαφορετικα στο επομενο 5x5 θα τον στειλω στην αντιπαλη ομαδα και θα βαλω τους πιτσιρικαδες να τον κλαδευουν αλυπητα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamenoss Δεκέμβριος 21, 2004 #18 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 21, 2004 sata ειναι ο σκληρος ?γιατι αποτι ακουσα κανει παραπανω θορυβο.δες αν το φουρφουρι του επεξεργαστη εχει πιασει σκονη η εχει ξεχαρβαλωθει Link to comment Share on other sites More sharing options...
katerinalove Δεκέμβριος 23, 2004 Author #19 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 23, 2004 ΟΧΙ ΟΙ ΔΙΣΚΟΙ ΕΙΝΑΙ IDE ΚΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ ΜΟΝΟΙ ΜΟΥ ΟΚ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.