Jump to content

προβλημα

katerinalove

Recommended Posts

γεια θελω να μου λυσετε μια απορια εχω εναν amd στα 3 kai εχω για ψυξει μια υδροψυκτη και ακουω ενα παραξενω ηχω οπωσ κανουν τα παλια pc λες και σαιρνετε προτινεται κατι και ιδικα οταν κανω κλικ κανει ποιο συχνα δεν μπορω να καταλαβω τι ειναι mother και δισκος δεν ειναι απο μνημη εχω 2 gb

ειναι καπωσ παραξενω εχω δοκιμασει πολλα γεια και καλα χριστουγεννα

Θα μπορουσες να μας δωσεις περισσοτερες λεπτομεριες για το συστημα σου?

Ετσι οπως το περιγραφεις πιθανοτατα ειναι θορυβος απο το δισκο. Τι μαρκα ειναι αληθεια ο/οι δισκοι σου?

ο δισκοσ ειναι wd 80 με windows xp sp2 kai mother board asus (δεν θυμαμαι τορα ακροβοσ τιν μαρκα σορρι)μνημη kingstone ο δυσκοσ τον δοκιμασα σε αλλο pc και τιποτα δεν εκανε φορυβο οταν ζορηζαιτε το κανει

Απ' ότι καταλαβαίνω εγώ πρέπει να είναι από το τροφοδοτικό σου. Όταν κάνεις scroll πάνω-κάτω σε ένα browser, μήπως το ακούς και τότε;

Αν ναι, τότε η κάρτα γραφικών σου τραβάει πολύ από το τροφοδοτικό σου. Είχα και εγώ τέτοια προβλήματα πρίν πάρω το Antec μου....

Μπές σε Bios mode είτε πάτα pause κατα το boot και ακού αν κάνει τον ίδιο 8ορυβο.Επειδη ακόμα δεν έχει μπει σε windows δεν τραβάει full load οπότε ίσως να εξετάσεις καλύτερα το ρευμα.Επίσης για αρχή μέσα από το bios δες τις τάσεις αν είναι φυσιολογικές.Τσέκαρε επίσης τα ανεμηστιράκια αν κάνουν θόρβο ή αν έχουν σκόνη και αλλάξε θέση στον Η/Υ μήπως συντονίζεται κάτι εκεί που βρίσκεται τώρα.

γεια θελω να μου λυσετε μια απορια εχω εναν amd στα 3 kai εχω για ψυξει μια υδροψυκτη και ακουω ενα παραξενω ηχω οπωσ κανουν τα παλια pc λες και σαιρνετε προτινεται κατι και ιδικα οταν κανω κλικ κανει ποιο συχνα δεν μπορω να καταλαβω τι ειναι mother και δισκος δεν ειναι απο μνημη εχω 2 gb

ειναι καπωσ παραξενω εχω δοκιμασει πολλα γεια και καλα χριστουγεννα

πρωτα απο ολα αιωνιο βαν στον greeklish converter.....ζαλιστικα

:068:

πανω εχο 3 δισκους απο (η 2 ειναι 120 και ο αλλος 80) 1 dvd,1cd-rw,1dvd-rw,καρταγραφικων,καρτα ηχου ,καρτα τηλεορασεισ α και 5 cooler για το κουτι

μια πιο ακριβης περιγραφη θα μας βοηθουσε περισοτερο,μια και ειμαστε και στο καταλληλη κατηγορια του forum :)

Τωρα ειλικρινα πιστευεις οτι γιαυτο το "πραγμα" φταιει ο converter???

Σιγουρα οχι.

Φανταζομαι οτι κανει πλακα...

Διαφορετικα στο επομενο 5x5 θα τον στειλω στην αντιπαλη ομαδα και θα βαλω τους πιτσιρικαδες να τον κλαδευουν αλυπητα... :D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.