Jump to content

Nvidia 6600GT AGP...τι πουλιά πιάνουν άραγε...

Freedom

Recommended Posts

• Replies 164
  • Created
  • Last Reply
@gfa

Ρε σι ριξε και κανα bench απο 3dmark 03 (δε καιγομαι για 05:D )

γιατι με ενδιαφερει πολυ με αυτην την καρτα και το συστημα σου σε αυτην την συχνοτητα...

Επειδη δεν ειμαι στο δικο μου μηχανημα και δεν εχω screen μου δινει 9065 στα 589-1080

Eγω παιδια τελικα ειχα πολλα προβληματα (μπλε οθονες, κολληματα κλπ κλπ) και απο οτι ειδα σε καποιο site (δεν εχω link γιατι εχω κανει απο χθες πανω απο 5 formats.....) και απο οτι καταλαβα, μαλλον παιζει ασυμβατοτητα με το chipset της μητρικης μου (via). Την πουλησα ηδη σε ενα φιλο οπου του δουλευει μια χαρα (P4 2.4B/865 PE Chipset εχει).

Πληροφοριακα το παιδι εβγαλε με τον cpu (2.4 No HT) και την καρτα default, 7250 περιπου 3dmarks03 και 2500 περιπου 3dmarks05.

Τι προτεινετε να παρω εγω στα ιδια περιπου χρηματα? Λετε να βαλω κι αλλα για 6800 ή μηπως εχω τπτ ασυμβατοτητες κι εκει (οποτε αναγκαστικα παω σε ΑΤΙ)? :X

@jose : Τους τελευταιους καονικους, οχι beta! Δες στα παραπανω post αυτου του thread που το αναλυσαμε ιδιαιτερα με τον freedom.

@Chrismist : Περιεργο ρε Χρηστο. Δηλαδη τα via chipset εχουν ασυμβατοτητα με τις καινουριες υλοποιησεις της nvidia? Εχεις βρει κανα σχετικο λινκ στο internet?

Αν πραγματι ειναι ετσι, τοτε πιθανοτατα να εχεις προβλημα και με 6800.

Πριν κανεις καμια γρηγορη κινηση κατσε να το ψαξουμε λιγακι το θεμα...

Δε ξερω τι να πω.. στην αρχη μου εσβηνε η οθονη και ακουγονταν κατι περιεργοι ηχοι στα ηχεια και κρασαρε το pc.. μετα (δοκιμαζα αλλους drivers) εβγαζε μπλε οθονες με μηνυματα αλλοτε των drivers της nvidia (κατι για αρχεια nv4_disp.dll, nv4_mini.sys) οπου και νομιζα οτι θα φταιγαν οι drivers και εκανα φορματ.. μετα το φορματ αλλες φορες εβγαζε τα ιδια, αλλες irq not less or equal, ή driver irq not less or equal.. Επισης καποιες φορες αντι για μπλε οθονη με πεταγε απλως στο desktop..

Για την ασυμβατοτητα καπου διαβασα (σε ξενο φορουμ οτι ειχαν παρομοια προβληματα με matrox καρτες και via αλλα ελεγαν (αν θυμαμαι καλα) οτι εχουν εμφανιστει και με nvidia. Συγκεκριμενα για το irq not less or equal ελεγαν οτι επρεπε να πας στο device manager , computer και να κανεις update driver και απο ACPI PC να επιλεξεις standard PC. Το εκανα κι αυτο αλλα χωρις αποτελεσμα..

Καποιος μου ειπε οτι ισως φταιει και τροφοδοτικο (modded chieftec 360 εχω). Δε ξερω γιατι αυτο δε το σκεφτηκα (νομιζα οτι επειδη εβγαζε μηνυματα για τα αρχεια των drivers τοτε θα φταιει σιγουρα κατι απο μεριας software). Παντως το συστημα μου το βλεπετε στη sig.. κρινετε αν ειναι πολυ βαρυ για chieftec 360.. πληροφοριακα παλια, οταν ειχα 9800 προ δεν ειχα κανενα προβλημα..

Επισης το παιδι που πουλησα την καρτα εχει chieftec 360 αμονταριστο, p4 2.4 default, 512 ram (δε ξερω αν τρωνε πολυ ρευμα οι ram, απλως τις αναφερω) 2 σκληρους (εγω εχω 3) και δουλευε μια χαρα η 6600. Αν θελετε περισσοτερες λεπτομερειες για το συστημα του παιδιου, πειτε μου να σας πω.

Αυτα ειναι ολα οσα ξερω και εχω συμπερανει..εχω κανει οπως προανεφερα πανω απο 5 φορματ/εγκαταστασεις windows απο χθες...

Τωρα ειμαι ακριβως με το συστημα της υπογραφης (εβαλα την 5700LE) και δουλευει μια χαρα (αρα 100% τα προβληματα οφειλονταν στην 6600gt).

Ξεχασα να αναφερω οτι δοκιμασα απο drivers τους 52.16 , 66.93 , 67.02 , 71.20 , 71.24 (beta) και με ολους ειχα περιπου ιδια αποτελεσματα. Αρα προφανως δεν εφταιγαν οι drivers για την ολη ιστορια...

1.Video In EXEI.

QUOTE]

Για leadtec 6600 gt μιλάμε.

Καλά βίντεο ιν έχει. Καλώδιο έχει;

Διότι ο υπάλληλος μου έδειξε ότι έχει μόνο ένα (υψηλής ευκρίνειας και s-video) ξέρετε αυτό που έχει σε ένα βύσμα 5-6 υποδοχές, και ότι μάλλον δεν έχει βιντεο ιν υποδοχή εκεί.

Ρώτησα στα μαγαζιά και μου είπαν ότι αν η κάρτα δεν συνοδεύεται από καλώδιο ιν την έκατσα... έτσι είναι???

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.