Jump to content

Nvidia 6600GT AGP...τι πουλιά πιάνουν άραγε...

Freedom

Recommended Posts

“I also cannot see the temperature of the card even through coolbits or rivatuner which is a PITA.”

http://forums.nvidia.com/lofiversion/index.php?t505.html

“I have the Sparkle 6600GT too...

I assume the PCIe version has a temp sensor and the AGP version doesn't... weird?”

http://www.gpforums.co.nz/showthread.php?s=&threadid=253044

• Replies 164
  • Created
  • Last Reply
Η δικη μου 6600gt agp εχει αισθητηρα και με τους 66.93 παει μια χαρα και με υψηλοτερα fps απο οτι με την 9700προ που ειχα αλλα και απο τους 66.20 που πρωτοδοκιμασα (μιλαμε για διαφορες των 5 fps max σε σχεση με 66.20).Δεν εχω δοκιμασει 71.20.

Επαναφερω το θεμα γιατι πιθανοτατα αυριο προχωραω σε αγορα της leadtek.

Τελικα με τo temp sensoring τι γινεται?Εχουν ή οχι οι 6600T? Κι αν ναι, ολες ή μερικες μονο εταιριες?

Ντάξ' βρε Λίνο...μην τρελαινεσαι...

Δηλαδή αν ΔΕΝ έχει (υποθετικά μιλάω) σενσορα δεν θα πάρεις 6600GT agp???

Ειναι κάτι που καλό είναι να υπάρχει, δεν αντιλέγω, αλλά μήπως χάνουμε την ουσία???

Στείλε κανα μήνυμα στην Leadtek και ρώτα την γιατί απο οτι κατάλαβες οι πληροφορίες στο διαδίκτυο είναι διάσπαρτες και αντιφατικές...

:zwartepie

Την καρτα θα την κλεισω ετσι κι αλλιως...

Απλα με προβληματισε που η φτηνοτερη prolink του gfa3 φαινεται να εχει σενσορες ενω ολες οι υπολοιπες οχι...

Την καρτα θα την κλεισω ετσι κι αλλιως...

Απλα με προβληματισε που η φτηνοτερη prolink του gfa3 φαινεται να εχει σενσορες ενω ολες οι υπολοιπες οχι...

Εγώ στην θέση σου θα επαιρνα την φθηνότερη 6600GT που θα μπορουσα να βρώ και θα τελείωνε η υπόθεση...

Με αισθητήρες ή χωρίς, με σουπερ ντουπερ ψυκτρα ή χωρίς...

Απλά για τα λεφτά της (και ειδικά αν παίξεις στα 190-220 γιουρια) η κάρτα είναι σουπερ...

Trust me...

Χθές τελειωσα για 3η φορά το Painkiller (πρωτη φορά με κάρτα DX9) ενώ έχω αρχίσει παράλληλα (πάλι) τα Doom3 και Farcry...

Και να σου πω την αλήθεια δεν πιστευα ποτέ οτι με μια κάρτα της τάξης των 200eur θα τελειωνα το Painkiller με ολα στο full και χ2AA, οτι θα επαιζα το Farcry με όλα στο Very High και Ultra High και το Doom3 "τούμπανο"...

Για αυτό σου λέω...καλοι οι αισθητήρες αλλά ακόμα καλυτερη η απόδοση...

:040:

ΥΓ: α και με αναλυση 1280x1024 παρακαλώ...

Φυσικα...

Απλα θα προτιμησω την Leadtek γιατι ειναι πιο <<ψυχρη>> και λιγοτερο θορυβωδης.

Ελπιζω αυριο να την εχω στα χερια μου και να σας πω περισσοτερες εντυπωσεις!!!

Φυσικα...

Απλα θα προτιμησω την Leadtek γιατι ειναι πιο <<ψυχρη>> και λιγοτερο θορυβωδης.

Ελπιζω αυριο να την εχω στα χερια μου και να σας πω περισσοτερες εντυπωσεις!!!

Αντε να δουμε και απο σενα Τακη κανα bench!

Παντως οι leadek εχουν βγει γενικα πολυ καλες καρτες (πλακετες) αν κρινω και απο τις 6800 που ανοιγουν τα pipelines ενω ολοκληρη asus τα εκαψε!

Λοιπον την καρτουλα την τσιμπησα.

Μια γρηγορη ματια στο manual δειχνει να παιρνει μετρησεις θερμοκρασιας.

Μενει να δουμε και στην πραξη αν το κανει ή θα μας <<απογοητευσει>>...

Αφου εχουμε ενα ωραιοτατο thread εδω, κρινω σκοπιμο να μην ανοιξω αλλο.

Λογβ ελειωης χρονου βεβαια ειδικα αυτες τις μερες θα παμε με αργους ρυθμους αλλα ξεκιναω με τα ευχαριστα νεα.

ΝΑΙ ΕΧΕΙ TEMP SENSORS...;)

Συντομα και screenshot!!!

Προσωπικα για την κατηγορια που ηθελα να παιξω φαινεται να ειναι οτι πρεπει.

Παραθετω τα παρακατω και τα σχολια δικα σας!!!

67.22 drivers για να συγκρινουμε ομοια πραγματα...;)

post-3-1442173896,9469_thumb.jpg

post-3-1442173897,0024_thumb.jpg

post-3-1442173897,0469_thumb.jpg

post-3-1442173897,0966_thumb.jpg

Έχει και video in καρτούλα; Από θόρυβο πως πάει; Θα χαλούσε την (σχεδόν απόλυτη) ησυχία του πισιού μου αν την αγόραζα; Λέει πουθενά το βιβλιαράκι αν υποστηρίζει μητρικές με 1.5V 4x AGP;

1.Video In EXEI.

2.Ειναι απο τις πλεον ψυχρες και ταυτοχρονα αθορυβες της κατηγοριας 6600GT λογω του καλου συστηματος ψυξης της Leadtek.

3.Για το τελευταιο σου ερωτημα ακομα δεν μπορω να σου απαντησω με σιγουρια!!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.