Jump to content

LOTR: Battle for Middle Earth - Κολληματάκια στα trailers.

n1ck0s

Recommended Posts

Μετά από αρκετούς μήνες είπα να εγκαταστήσω ένα παιχνιδάκι τώρα για τις γιορτές που θα έχω λίγο ελέυθερο χρόνο. Βάζοντάς το όμως ανακαλύπτω ότι στα trailers (movies) ανάμεσα στις πίστες ή στην εισαγωγή, σε κάποιες στιγμές το παιχνίδι τρώει κάτι κολληματάκια (μισό δευτερόλεπτο), κατά τα οποία ο σκληρός δουλεύει full (δόξα το θεό oi Maxtor πάντα σε ενημερώνουν πότε φορτσάρουν μέσω ενός απίστευτου βοητού). Ακριβώς το ίδιο φαινόμενο έιχα και με το προηγούμενο παιχνίδι που έίχα παίξει (C&C: Generals).

Θεωρώ ότι το σύστημά μου αν και λίγο παλιό, ανταπεξέρχεται στις ανάγκες των δύο αυτών παιχνιδίων, αφού άλλωστε τα κολληματάκια αυτά δεν είναι στο gameplay αλλά στα ενδιαμέσα trailers.

Υποθέτω ότι φταίνε είτε οι σκληροί (2x40GB Maxtor Raid-0), είτε η μνήμη λόγω swapfile. Θα ήθελα λοιπόν, πέρα από τη γνώμη σας για το τί εύθύνεται για αυτά τα glitches, όσοι από εσάς παίζεται LOTR, να μου πείτε αν παρουσιάζει το παιχνίδι τα παραμικρά κολλήματα και τι μνήμη και σκληρό έχετε (αν έχετε Raid κτλ). Περισσότερο με ενδιαφέρει να μου πείτε όσοι έχετε 512 ΜΒ RAM εάν έχετε το ίδιο πρόβλημα.

Να πω ότι δεν είναι θέμα fragmentation κτλ, να πω επίσης ότι δεν έιναι κανένα τραγικό πρόβλημα, απλά επειδή σκεφτόμουν να αγοράσω κάτι για το PC, θα ήθελα να καταλήξω αν θα πάρω 2 νέους SATA σκληρούς για Raid ή καινούργια μνήμη.

Ευχαριστώ όσους το διαβάσατε και περιμένω τις βοήθειά σας.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.