HeartDoc Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19, 2004 Ok έχω την geforce 5200 Ηοme Theatre. Τα Windows είχαν τους τελευταίους (ή τουλάχιστον τους νεότερους) drivers τους οποίους αναγκαστηκα να σβήσω και να περάσω τουσ παλαιότερους για να μπορέσω να δώ τηλεόραση(αλλιώς δεν ακούω ήχο).Πρίν από κανένα δύωρο όλα καλά έβλεπα ΤV...Περνάω το Σιμς2 (directX 9.0c ενώ η κάρτα από τη μαμά της είχε το 9.0a)και από εκεί και πέρα βλέπω αλλά δεν ΑΚΟΥΩ!!!!!!Εκανα uninstall και ξανά install πέρασα πάλι τους παλαιούς drivers και το directX 9.0a και έκανα reboot.ΤΠΤΣ! ο windows media player παίζει κανονικά άρα δεν είναι η κάρτα ήχου!Τι να κάνω? Την έχω συνηθισει αλλιώς χ****** ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greek Δεκέμβριος 19, 2004 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2004 Έβαλες ξανά τους drivers της Νvidia ή τους νεότερους? Link to comment Share on other sites More sharing options...
HeartDoc Δεκέμβριος 19, 2004 Author #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2004 ξανά τους drivers της nvidia από το δικό της cd! Που κανονικά θα έπρεπε να δουλεύουν μια χαρά!!!!?????####%^*%&$$@ Link to comment Share on other sites More sharing options...
HeartDoc Δεκέμβριος 19, 2004 Author #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2004 Θα πρέπει να προσθέσω ότι αυτό το πρόβλημα δεν είναι καινουριο. Μου το έκανε και παλαιότερα αλλά μολις έβαζα τους δικούς της drivers ήταν μια χαρά! Τώρα τπτισ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greek Δεκέμβριος 19, 2004 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2004 Για βάλε τους τελευταίους... Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Δεκέμβριος 20, 2004 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2004 Γιατί πέρασες το 9.0α ?Πέρνα το c ξαναδοκίμασε με τους τελευταίους οδηγούς Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.