Jump to content

SOHW - 1673S LITEON Αξίζει;

_daemon_

Recommended Posts

Koιτα, ολα τα liteon ειναι καλα. Ειναι απλα λιιιιιγο εκλεκτικα στα media που θα χρησιμοποιεις. Κατα τα αλλα ειναι σκυλια...........

Στα συν φυσικα η χαμηλη τιμη τους και τα firmware που βγαζει η liteon και (κυριως) τα hacked firmware που βγαζουν τα καλοπαιδα απο το cdfreaks και οχι μονο......... :) Πραγματικα σου λυνουν τα χερια...............

Είδα διιαφορα DVD-RW +/- και τελικα μαρεσε το SOHW - 1673S LITEON... Αξιζει; Εχετε να προτεινετε τπτ καλυτερο? :114: ευχαριστω

1673 ή 1653?

Πολυ καλη επιλογη παντως.

Δε λέω έχω ακούσει πολλά και καλά λογια για τα Lite-On, αλλά θα προτιμούσα το NEC ND-3500A {DVD+R 16x / CD-R 32x / DVD + R DL 44x}

Απλώς δεν ξέρω αν μπορώ να εμπιστευτώ πλήρως τα Lite on

• 2 weeks later...
εκτός του liteon ποια άλλη μάρκα προτείνετε που να υποστηρίζει όμως pi/po scans?

Μόνο το Plextor :(

Πάντως το laptop μου έχει ένα SOSW-852S και είναι πολύ καλό. Τα παιδιά στο cdfreaks.com έχουν βγάλει φοβερά εργαλεία για τα Lite-On.

εκτός του liteon ποια άλλη μάρκα προτείνετε που να υποστηρίζει όμως pi/po scans?
Μόνο το Plextor
Οχι ακριβως, υπαρχει πληθωρα οδηγων που μπορουν να το κανουν.

Ενδεικτικη λιστα με αυτους μπορει κανεις να διαβασει παρακατω

http://www.cdspeed2000.com/go.php3?link=cdspeed30.html

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.