loner Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18, 2004 Ξερω οτι εχει ξαναμπει το thread, αλλα θελω να ξερω αυτη την εποχη ποιο ειναι πιο καλο, γιατι οτι riparει το pionneer 120 που εχω, πραγματικα αλλαζει τα φωτα στην ταινια. Τα image vob αρχεια που κανει το shrink γραφονται πολυ ασχημα. Ρεταρουν, ακουγονται σκρατσακια σαν να παιζει ενα pickup ενα παλιο δισκο και αλλα πολλα. Το εκανε μια, το εκανε δυο, ε τωρα τον πο&λο!!!!!! Αμα το βαλω piο υπαρχει πιθανοτητα να φτιαξει; Βασικα ειμαι μεταξυ LG και Liteon. Ποια ειναι η δικια σας προταση;;;;Υ.Γ. Ειναι αληθεια οτι ειναι καλυτερο να παιρνουμε retail προιοντα γιατι ειναι καλυτερα σε ποιοτητα και εχουν λιγοτερες πιθανοτητες να παρουσιασουν βλαβη; Ευχαριστω εκ των προτερων.............. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CmoS Δεκέμβριος 18, 2004 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2004 Tα LG ειναι καλα.Πριν λιγο καιρο πηρα και ενα TOSHIBA για ενα πισι και ειναι πολυ καλο. Υ.Γ. Ειναι αληθεια οτι ειναι καλυτερο να παιρνουμε retail προιοντα γιατι ειναι καλυτερα σε ποιοτητα και εχουν λιγοτερες πιθανοτητες να παρουσιασουν βλαβη; Μπααα.Ιδιες συσκευες ειναι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tyxeros Δεκέμβριος 18, 2004 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2004 Επειδη και εγω ενδιαφερομαι να παρω ενα καινουργιο DVD-ROM καποιες γνωμες που ειχα διαβασει ηθελαν το Samsung να ειναι παρα πολλη καλο. ΣΥγκριτικα τωρα LG και LITEON επειδη τα ειχα και τα 2 στα χερια μου , αν και το ΛΙΤΕΟΝ φαινεται λιγο ψευτικο θα στο συνιστουσα ανεπιφυλακτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PGM Δεκέμβριος 18, 2004 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2004 Aopen 1648/AAP ή Lite-On ......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jdrogas Δεκέμβριος 18, 2004 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2004 To 8163B της LG ειναι καλο και πιο αθορυβο απο τα προηγουμενα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piratis Δεκέμβριος 18, 2004 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2004 liteon ή LG και από μένα. τελικά είχα επιλέξει Liteon γιατί δεν έβγαζε firmware η LG τουλάχιστον τότε . η χρησιμότητά αυτού είναι ότι πριν λίγες μέρες βγήκε καινούριο firmware για το 166s που έχω και υποστηρίζει πλέον και DVD+R DL ενώ με το προηγούμενο δεν το είχε στις δυνατότητες της συσκευής. πιθανόν βέβαια να έχει συμπεριλάβει και άλλα media . Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakattack1442169065 Δεκέμβριος 19, 2004 #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2004 χμμ εγω πηρα LiteOn και τελικα ειναι το 167. τι λεει αυτο? hacked FWs εχουν βγει για αυτο, οπως ειχαν βγει για το 166? Link to comment Share on other sites More sharing options...
loner Δεκέμβριος 19, 2004 Author #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2004 Tελικα πηρα απο Πλαισιο το 8163Β με 23,60 και 2 χρονια εγγυηση. Απο οτι ξερω ο γαμπρος μου εχει ενα LG πιο παλιο, και διαβαζει πετρες. Εχω ακουσει και απο αλλους καλα λογια γι'αυτο. Τωρα ιδωμεν............. Ειναι ομορφουλι παντως!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PGM Δεκέμβριος 19, 2004 #9 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2004 χμμ εγω πηρα LiteOn και τελικα ειναι το 167. τι λεει αυτο? hacked FWs εχουν βγει για αυτο, οπως ειχαν βγει για το 166? Sak ριξε μια ματια εδω : http://codeguys.rpc1.org/firmwares.html ..... Καπου πηρε το ματι μου και το δικο σου drive !!!!!!! Y.Γ Καλοριζικο ...........περιεμενω εντυπωσεις γιατι ψηνομαι να το παρω και εγω Link to comment Share on other sites More sharing options...
loner Δεκέμβριος 19, 2004 Author #10 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2004 Παντως την ταινια που ειχε προβλημα το pionneer φαινεται οτι την rip-αρε αψογα (λιγο που ειδα στα σημεια που ειχε προβλημα με το pionneer). Αθορυβο πολυ και πολυ καλη ποιοτητα κατασκευης. Ετσι φαινεται τουλαχιστον............. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakattack1442169065 Δεκέμβριος 20, 2004 #11 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2004 Sak ριξε μια ματια εδω :http://codeguys.rpc1.org/firmwares.html ..... Καπου πηρε το ματι μου και το δικο σου drive !!!!!!! Y.Γ Καλοριζικο ...........περιεμενω εντυπωσεις γιατι ψηνομαι να το παρω και εγω ειχα βαλει το σκετο 9S19 τωρα ειδα οτι αυτοι εχουν κανει παπαδες :003: κλασσικα δοκιμασα το patched 9S19 με ολα τα read speeds στο max :003: , αλλα στα DVD-9 δεν τραβαγε καθολου. Θα κανεω ενα ξεχωριστο thread μαλλον. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_Rutherford Δεκέμβριος 21, 2004 #12 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 21, 2004 Εγώ πάντως θεωρούσα τα pioneer κορυφή. Και γενικότερα οτι αφορά μονάδες οπτικής ανάγνωσης. Εγώ έχω το 120 και είναι σίγουρα οτι καλύτερο έχω δοκιμάσει(φίλοι-συγγενείς). Μπορεί να ήταν πατάτες όλα τ' αλλα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
loner Δεκέμβριος 22, 2004 Author #13 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2004 Λεπτομερεια: Το Pionneer που ειχα ηταν αγορασμενο απο cosmodata!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PGM Δεκέμβριος 22, 2004 #14 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2004 Λεπτομερεια: Το Pionneer που ειχα ηταν αγορασμενο απο cosmodata!!!!!!!!!!!!!!Αυτο που κολλαει βρε loner.....?δεν εχει καμμια σχεση αυτο.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimmyFox Δεκέμβριος 22, 2004 #15 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2004 Αυτο που κολλαει βρε loner.....?δεν εχει καμμια σχεση αυτο....Αυτό μη το λές..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PGM Δεκέμβριος 22, 2004 #16 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2004 Αυτό μη το λές.....Επειδη προφανως εγω δεν το καταλαβαινω , μπορεις να μου το εξηγησεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimmyFox Δεκέμβριος 22, 2004 #17 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2004 Επειδη προφανως εγω δεν το καταλαβαινω , μπορεις να μου το εξηγησεις?Δε γνωρίζεις την κατάρα του Cosmodata? όλοι σχεδόν καμμένοι είμαστε. Πάρα πολλά RMA από τα οποία διεκπαιρεώνονται τα μισά αφού πολλοί πολύ απλά δεν το πάνε για αλλαγή εκεί επειδη θα πρέπει να συνδιαλεχθείς με τα ζώα του καταστήματος.μερικές φορές απορείς για τα πράματα που πουλάει. Αναρωτιέσαι αν μαζεύει όλες τις αποτυχημένες παραλαβές των εισαγωγέων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.