Makis Hourdakis Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5, 2005 Ποιά καταστήματα στο Ηράκλειο φέρνουν οθόνες EIZO πέραν του ακατονόμαστου (Πλαίσιο), Μultirama και Electronet; ’μα δεν είναι γνωστά μαγαζιά θα μπορούσατε να μου πείτε και που περίπου είναι ή να μου δώσετε ένα τηλέφωνο ή link; Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Ιανουάριος 5, 2005 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2005 Δοκιμασε kernel (326868) και εργοσύστεμς (στο στενό απέναντι από την Pizza Hut στο δεξί σου χέρι λίγο μετά το κουτούκι του Πανάγου). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Ιανουάριος 5, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2005 Το ergosystems Που μου λες νομίζω ξέρω ποιό είναι. Το ξέρω δλδ απ'έξω... Είναι ανοικτά τέτοια ώρα; Να πάρω τηλ.; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Ιανουάριος 5, 2005 Author #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2005 Στο Kernel πήρα αλλά μετά απο λίγο μου βγήκε τηλεφωνητής... Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Ιανουάριος 5, 2005 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2005 Τετάρτη απόγευμα τα μαγαζιά είναι κλειστά Νίκο. Και αύριο είναι αργία. Από Παρασκευή δοκίμασε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Ιανουάριος 5, 2005 Author #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2005 1. Δε με λένε Νίκο :P 2. Δεν ισχύει ακόμα το εορταστικό ωράριο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Ιανουάριος 5, 2005 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2005 1)Σε μπέρδεψα με τον Hero, γράψε λάθος.2)ΑΑυτά τα μαγαζιά που σου είπα δεν έχουν βιτρίνα για να έχουν και εορταστικό ωράριο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.