sherlock Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18, 2004 Παιδιά σκέφτομαι να πάρω την LG 1915S και δεν ξέρω τι να κάνω.Κάθομαι πάρα πολλές ώρες μπροστά στον Η/Υ και αρχίζω να νιώθω ενοχλήσεις στα μάτια μου οπότε χρειάζομαι μια TFT. :108:Έχω δεί πάρα πολλές θετικές αλλα και αρνητικές απόψεις με αποτέλεσμα να έχω μπερδευτεί και να μην ξέρω τι να κάνω.Στα χρήματα δεν μπορώ να πάω παραπάνω οπότε αυτό περιορίζει τις επιλογές μου.Η χρήση που κάνω είναι κυρίως video (DVD, DIVX), Office και internet.Με παιχνίδια ασχολούμε σπάνια.Εσείς τι λέτε;Αξίζει να την πάρω;Υπάρχει κανείς που έχει αγοράσει (ή δεί) την συγκεκριμένη οθόνη να μου πεί την γνώμη του; Link to comment Share on other sites More sharing options...
AzmoDeus Δεκέμβριος 18, 2004 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2004 http://www.pctechnology.gr/vbull/vb/showthread.php?t=3346&highlight=1915s Link to comment Share on other sites More sharing options...
katerinalove Δεκέμβριος 18, 2004 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2004 ΕΓΩ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΜΙΑ CRT Η TFT ΚΑΛΕΣ ΝΑΙ ΜΕΝ ΑΛΛΑ ΑΚΡΙΒΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΣΥΓΚΡΙΝΕΙΣ ΤΗΣ CRT ΜΕ ΤΗΣ TFT ΘΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ CRT ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ . ΕΓΩ ΔΟΥΛΕΥΩ ΣΕ INTEΡΝΕΤ CAFE ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ TFT ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΘΕΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΗΝ ΣΥΧΑΙΝΟΝΤΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΡΟΤΗΝΑ CRT (THN LG FLATRON 995FT plus) ΓΕΙΑ Link to comment Share on other sites More sharing options...
aiantasgr89 Δεκέμβριος 18, 2004 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2004 ...μόλις ψώνισα!!!348 ευρά απο Cosmodata.(χωρίς φπα).Πήγα στη Στουρνάρα γιατί η αγορά έγινε μπαμ και κάτω.Οι τιμές από γωνία σε γωνία ήταν από 348-369-390-399 (χωρίς φπα πάντα )!τα συμπεράσματα δικά σας. :072: :024: Δουλεύετε μόνο σε ανάλυση 1280χ1024!!!!σε οποιαδήποτε άλλη έχει σχετική παραμόρφωση (όχι τιποτα φοβερό) αλλα βασικά φαίνονται όλα τόσο τεράστια που δεν έχει νόημα!!!Σημείωτέον ακόμα και σε 17αρες δουλεύω 800χ600 γιατι θέλω μεγάλα γράμματα οπότε καταλαβαίνετε τι σημαίνει αυτό!Όσο για τα ms δεν είμαι και πολύ ειδικός αλλά Colin McRaye,Vice City και Unreal Tour2004 που δοκίμασα δεν παρατήρησα κάτι.(εκτός του ότι έχασα τη μπάλλα αλλα αυτό τοπαμε)Βέβαια δεν θα μπορούσε να λείπει και το κερασάκι στην τούρτα :017: Έχω καμένο pixel :031: Οπότε περιμένετε τη συνέχεια για την θεωρία περι on site support κλπ!!! :065: Link to comment Share on other sites More sharing options...
sherlock Δεκέμβριος 18, 2004 Author #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2004 ΕΓΩ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΜΙΑ CRT Η TFT ΚΑΛΕΣ ΝΑΙ ΜΕΝ ΑΛΛΑ ΑΚΡΙΒΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΣΥΓΚΡΙΝΕΙΣ ΤΗΣ CRT ΜΕ ΤΗΣ TFT ΘΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ CRT ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ . ΕΓΩ ΔΟΥΛΕΥΩ ΣΕ INTEΡΝΕΤ CAFE ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ TFT ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΘΕΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΗΝ ΣΥΧΑΙΝΟΝΤΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΡΟΤΗΝΑ CRT (THN LG FLATRON 995FT plus) ΓΕΙΑΣε ευχαριστώ katerinalove αλλά ο λόγος που θέλω να αλλάξω οθόνη είναι οτι αρχίζουν και με ενοχλούν τα μάτια μου.Στην δουλειά μου βάλανε τώρα μια TFT οθόνη και όταν πάω σπίτι και κάθομαι μπροστά στην CRT μετά απο λίγο αρχίζω και νιώθω την διαφορά :120:.Γειά Link to comment Share on other sites More sharing options...
sherlock Δεκέμβριος 18, 2004 Author #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2004 ...μόλις ψώνισα!!!348 ευρά απο Cosmodata.(χωρίς φπα).Πήγα στη Στουρνάρα γιατί η αγορά έγινε μπαμ και κάτω.Οι τιμές από γωνία σε γωνία ήταν από 348-369-390-399 (χωρίς φπα πάντα )!τα συμπεράσματα δικά σας. :072: :024: Δουλεύετε μόνο σε ανάλυση 1280χ1024!!!!σε οποιαδήποτε άλλη έχει σχετική παραμόρφωση (όχι τιποτα φοβερό) αλλα βασικά φαίνονται όλα τόσο τεράστια που δεν έχει νόημα!!!Σημείωτέον ακόμα και σε 17αρες δουλεύω 800χ600 γιατι θέλω μεγάλα γράμματα οπότε καταλαβαίνετε τι σημαίνει αυτό!Όσο για τα ms δεν είμαι και πολύ ειδικός αλλά Colin McRaye,Vice City και Unreal Tour2004 που δοκίμασα δεν παρατήρησα κάτι.(εκτός του ότι έχασα τη μπάλλα αλλα αυτό τοπαμε)Βέβαια δεν θα μπορούσε να λείπει και το κερασάκι στην τούρτα :017: Έχω καμένο pixel :031: Οπότε περιμένετε τη συνέχεια για την θεωρία περι on site support κλπ!!! :065:Σε ευχαριστώ aiantasgr89.Πές μου δοκίμασες να παίξεις κανένα DVD;Έκανε καθόλου GHOSTS;Απο φωτεινότητα και χρώματα πως την βλέπεις;Απο ευκρίνεια πως είναι, έχει καθαρή εικόνα;Η παραμόρφωση στα 1280x1024 υπάρχει; :083: Το ξέρω πως σε ζάλισα αλλά την έχεις στα χέρια σου ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greek Δεκέμβριος 18, 2004 #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2004 Μόλις την πήρα από e-shop 400 ευρώ τελική και είναι πάααρααα πολύ καλή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sherlock Δεκέμβριος 18, 2004 Author #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2004 Μόλις την πήρα από e-shop 400 ευρώ τελική και είναι πάααρααα πολύ καλή.:098:Μου ανεβάζεις το ηθικό Greek!!!!!!!!!Μπορείς να γίνεις λίγο πιο συγκεκριμένος; :100: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greek Δεκέμβριος 18, 2004 #9 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2004 Καταρχάς έχει πάρα πολύ φώς , έχει πάρα πολύ καλή ευκρείνια σε σημείο να αισθάνεσαι ηλίθιος με τις φωτογραφίες που τράβηξες , φυσικά είτε έχεις ανοιχτό παράυθρο από πίσω ή όχι είναι το ίδιο αφου δεν υπάρχει αντανάκλαση , δεν κάνει ghοsting αφού έχει από 2 διαφορετικά μέρη να διαλέξεις την καλύτερη ρύθμιση και τέλος θα αδειάσει το γραφείο σου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sherlock Δεκέμβριος 19, 2004 Author #10 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2004 Καταρχάς έχει πάρα πολύ φώς , έχει πάρα πολύ καλή ευκρείνια σε σημείο να αισθάνεσαι ηλίθιος με τις φωτογραφίες που τράβηξες , φυσικά είτε έχεις ανοιχτό παράυθρο από πίσω ή όχι είναι το ίδιο αφου δεν υπάρχει αντανάκλαση , δεν κάνει ghοsting αφού έχει από 2 διαφορετικά μέρη να διαλέξεις την καλύτερη ρύθμιση και τέλος θα αδειάσει το γραφείο σου...Σε ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΑΑΑΑΑΑΡΑ ΠΟΛΥ Greek !!!Αυτό περίμενα να ακούσω :yelclap: :023: :luxhello: Φέυγω να την παραγγείλω !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sherlock Δεκέμβριος 21, 2004 Author #11 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 21, 2004 Τζίφος ! Δεν υπάρχει που θενά η οθόνη ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sam.... Δεκέμβριος 21, 2004 #12 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 21, 2004 Πήγαινε smart-shop Link to comment Share on other sites More sharing options...
gr39 Δεκέμβριος 21, 2004 #13 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 21, 2004 Πήγαινε smart-shopψάχνοντας για το smart-shop βρήκα αυτό στο διαδίκτυοhttp://www.microsoft.com/hellas/piracy/news/smartshopsett.aspπρόκειται για το ίδιο κατάστημα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vaios Δεκέμβριος 21, 2004 #14 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 21, 2004 ναι ακριβώς αυτό είναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
gr39 Δεκέμβριος 21, 2004 #15 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 21, 2004 ναι ακριβώς αυτό είναιΈφαγε το προστιμό του, θα έβαλε μυαλό άραγε? Ποιός ξέρει ? :040: :098: :077: :111: Link to comment Share on other sites More sharing options...
vaios Δεκέμβριος 21, 2004 #16 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 21, 2004 ΦΥΣΙΚΑ Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordArthas Δεκέμβριος 21, 2004 #17 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 21, 2004 Υπαρχουν 3 ειδων tft οθονες. Αυτες με panel tn+film, αυτες με panel va και αυτες με ips. Καθα μια εχει τα πλεονεκτηματα και μειονεκτηματα της:tn+film: καλο responce time, no ghosting. Οχι καλη γωνια θεασης και μετρια ποιοτητα εικονας, αν και εχουν βελτιωθει πολυ (αποδιδουν 16,2 εκατομυρια χρωματα μεσω ενος trick κι οχι «φυσικα»). Ιδανικα για games.ips, va: Καλη γωνια θεασης και πολυ καλη ποιοτητα εικονας. Οχι καλο responce time και ghosting στα games (ειδικα στα «γρηγορα» rally, first shoot person κτλ). Ιδανικα για office use, προγραμματισμο και για ταινιες.Η LG 1915 εχει panel tn+film. Στην περιπτωση σου θα σου ελεγα να κοιταξεις για μια με va ή με ips. Δεν εχω να σου προτεινω κατι, γιατι δεν παρακολουθω την ελληνικη αγορα για να γνωριζω τιμες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
moutoulos Ιανουάριος 7, 2005 #18 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2005 Δεν ξερω αν την αγορασες η οχι , παντως την εχω εδω και 2 περιπου εβδομαδες και ειναι τελεια.....σου την συνιστω ανεπιφυλακτα!!.Και μην ξεχασω...12ms Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.