emnezia Δεκέμβριος 19, 2004 #21 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2004 Βέβαια ότι και να αποφασίσεις να πάρεις από block - αφού θα είναι χάλκινο - κοίτα να αλλάξεις ψυγείο μην χαλάσει τσάμπα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atari[Xp+] Δεκέμβριος 19, 2004 Author #22 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2004 Ποια εμφάνιση και πράσσινα αλογάκια :114: αν ανοίξω το πλαινό παράθυρο του tower μόνο ιπποπόταμοι δεν θα βγούν , τα δίμετρα καλώδια απο το tagan κάνουν πανηγύρι μέσα ,το block με πείραξε τώρα αν φαίνεται ωραίο. Να μην χάνει, και να κάνει την δουλειά του με νοιάζει , θα στειλω pm στα παιδιά να δώ τι θα γίνει τελικά . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Linos801442169065 Δεκέμβριος 19, 2004 #23 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2004 Τελικα το φιλοδοξο "Κουπα project" δεν θα το δουμε τελικα ε? Κριμα αλλα τελικα οδηγησε σε μια σαφως καλυτερη λυση που θα κρατησει. Πραγματι δες τι μπορουν να κανουν τα παιδια για σενα διαφορετικα και το block που δειχνεις ειναι μια χαρα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atari[Xp+] Δεκέμβριος 19, 2004 Author #24 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2004 Το project κατέληξε στο ''τα κάναμε κούπα'' :026: , το θέμα είναι πως στο σπίτι δεν έχω εργαλεία , ψιλοβαριέμαι να τρέχω απο δώ και απο κεί. λίγο οι γιορτές που μας πιάσανε , ε δεν μαμιεται ας πληρώσουμε και ένα μπλόκ μην τα θέλουμε και όλα δικά μας . μετά τις γιορτές ίσως να καταφέρω κάτι . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Linos801442169065 Δεκέμβριος 19, 2004 #25 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2004 Σε καταλαβαινω πληρως. Οποτε αναμενουμε να συγκεντρωσεις ολα τα κομματια, να τα στησεις με το καλο και να μας ενημερωσεις με νεο φωτογραφικο υλικο (μην ξεχασεις τους ιπποποταμους) αλλα και benchmarkw-θερμοκρασιες!!! Καλη συνεχεια!!! Υ.Γ. Φροντισε να ειναι απολυτα καθαρο εσωτερικα το ψυγειο σου και προσεξε το για διαροες πριν το βαλεις στο συστημα σου. Οτιδηποτε αλλο προκυψει εδω ειμαστε να το συζητησουμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atari[Xp+] Δεκέμβριος 27, 2004 Author #26 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 27, 2004 Χρόνια πολλά. Ύστερα απο μία επιτυχημένη προσπάθεια κατάφερα να φτιάξω το παρακάτω μπλόκ , που αποτελείται , απο μία ψύκτρα volcano12extreme της οποίας έκοψα τα φτεράκια , την γυάλισα με τροχό ,την τρύπησα, έβαλα 3 κομμάτια πλέξι [επειδή δεν βρήκα ένα που ήθελα 3~εκατοστά] και για ρακόρ , επειδή με τα κλασικά είχα διαροές έβαλα 2 βαλβίδες απο σαμπρέλα , που στην βάση τους έχουν λάστιχο γύρω γύρω [οτι πρέπει] , και τις οποίες τις άνοιξα με τρυπάνι . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atari[Xp+] Δεκέμβριος 27, 2004 Author #27 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 27, 2004 Σε περίπτωση που δεν πετύχει και αυτό το μπλόκ, [δεν έχει έρθει η l20 ακόμη να το δοκιμάσω ] παράγγειλα και αυτό , για να τελειώνω καθώς η υπομονή μου έχει παραδώσει το πνεύμα :066: . Παρακάτω θα παραθέσω test του αγοραστού μλόκ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
varelasj Δεκέμβριος 27, 2004 #28 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 27, 2004 Ωραιος ο παιχτης :D:D !!! Μπραβο !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
soler1442169065 Δεκέμβριος 27, 2004 #29 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 27, 2004 ']Χρόνια πολλά. Ύστερα απο μία επιτυχημένη προσπάθεια κατάφερα να φτιάξω το παρακάτω μπλόκ ' date=' που αποτελείται , απο μία ψύκτρα volcano12extreme της οποίας έκοψα τα φτεράκια , την γυάλισα με τροχό ,την τρύπησα, έβαλα 3 κομμάτια πλέξι [επειδή δεν βρήκα ένα που ήθελα 3~εκατοστά'] και για ρακόρ , επειδή με τα κλασικά είχα διαροές έβαλα 2 βαλβίδες απο σαμπρέλα , που στην βάση τους έχουν λάστιχο γύρω γύρω [οτι πρέπει] , και τις οποίες τις άνοιξα με τρυπάνι .Αν και ειναι πολυ καλο σαν ιδεα....και πολυ μου αρεσε...δεν νομιζω οι επιδωσεις του να σε αφησουν ευχαριστημενο....Παντως μπραβο για την υπομονη σου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atari[Xp+] Δεκέμβριος 27, 2004 Author #30 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 27, 2004 Να τονίσω επίσης πως κατέληξα στο συγκεκριμένο αγοραστό μπλόκ για τον λόγο ότι όταν αγόρασα την μητρική μου ξεχάσανε να μου δώσουν τις 4 τρύπες για μπλόκ [και το agp-pci lock] . Πήρα ποιότητα όμως :039: Gigabyte :056: A το test του Cyclone http://www.overclockers.com/articles373/wbsum.asp Link to comment Share on other sites More sharing options...
PaPa-ZorD Ιανουάριος 26, 2005 #31 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2005 Eleven block έχω ακουσει απο αυτο το foroum ότι είναι πολύ δυνατο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.