Atari[Xp+] Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17, 2004 Χαίρεται σε όλους-ες . Είναι το πρώτο μου Post στο Pctechnology. Γυρόφερνα εδώ και κάτι μέρες να στήσω ένα κίτ υδρόψυξης όχι γιατί είμαι Hardcore overclocker , απλώς για την χαρά της δημιουργίας , γιαυτό και τα παρακάτω υλικά είναι όσο το δυνατόν φθηνότερα , . Καθώς θα προχωρήσουμε παρακάτω ζητώ την κατανόηση σας :079: , όχι γιουχαρίσματα , όχι άσχημους χαρακτηρισμούς για τους πρωταγωνιστές μου :038: και όσο το δυνατόν επιεικέστερη κριτική :038: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atari[Xp+] Δεκέμβριος 17, 2004 Author #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 17, 2004 Ψυγείο αλουμινένιο από citroen ''Βάτραχο'' euro=0 απο φίλο μου με συνεργείο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atari[Xp+] Δεκέμβριος 17, 2004 Author #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 17, 2004 ότι αναφέρει ο τίτλος Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atari[Xp+] Δεκέμβριος 17, 2004 Author #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 17, 2004 ευρώ 4.80 2 μέτρα λάστιχο διαμέτρου μισού εκατοστού και 4 ρακορ με ισάριθμους ''σφικτήρες'' 2 για το απερχόμενο μπλόκ και 2 για την περιπτωση λάθους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atari[Xp+] Δεκέμβριος 17, 2004 Author #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 17, 2004 :031: Λοιπόν το παρακάτω αποτέλεσμα είναι 2 εύρω κομμένη αλουμινένια κούπα 100? ml κρασιού στην οποία βλέπετε τον πάτο της ανάποδα, με δύο ρακόρ κολλημένα να δεσπόζουν , και μία βάση αλουμινίου 3-4 χιλ. να περιμένει το αυριανό πρωίνο να την κολλήσει ο φίλος μου :055: με οξυγόνο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atari[Xp+] Δεκέμβριος 17, 2004 Author #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 17, 2004 :048: :048: :048: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atari[Xp+] Δεκέμβριος 17, 2004 Author #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 17, 2004 H φωτό είναι δανεική απο το google καθώς η δεσποινίς θα αγοραστεί απο βδομάδα [μάλλον] απο το pet... euro~30 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atari[Xp+] Δεκέμβριος 17, 2004 Author #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 17, 2004 Kλείνοντας θέλω να πώ πως δεν με ενδιαφέρουν οι μικρές θερμοκρασίες , -1 βαθμό να έχει το :003: κιτ :003: απο το Voclano12 θα είμαι ευχαριστημένος αφού πλέον θα ακούω μόνο τον hd. [To psu είναι αθόρυβο] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Linos801442169065 Δεκέμβριος 17, 2004 #9 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 17, 2004 Μια σιγουρα οχι <<επαγγελματικη>> κατασκευη αλλα οπως τονισες κι εσυ προκειται για μια προσπαθεια κατασκευης watercooling απο πραγματα που σχεδον καθενας απο εμας εχει σπιτι του.Μου θυμιζει τις <<προχειρες>> συνταγες που κανουμε οταν δε θελουμε να μαγειρεψουμε κατι ιδιαιτερο αλλα κι αυτες μας ευχαριστουν αναλογα.Μπραβο για την προτοτυπη αυτη υλοποιηση και αναμενουμε και αποτελεσματα απο την πρακτικη λειτουργια της πανω στο PC σου!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
varelasj Δεκέμβριος 17, 2004 #10 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 17, 2004 Ωραιος ο παιχτης ! Θελει πολυ κουραγιο και προσπαθεια για να φτιαξεις ολα μονος σου απο την αρχη μπραβο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tefra1442169066 Δεκέμβριος 17, 2004 #11 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 17, 2004 αξιολογη δουλεια μεγαλο μειον το block μονο αυτο να αλαξεις θα εισαι gg και απο temps Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atari[Xp+] Δεκέμβριος 18, 2004 Author #12 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2004 Σήμερα θα προσπαθήσω [αν σταματήσει η βροχή ρίχνει ''καρέκλες'' ] να φτιάξω άλλο ένα πιο προσεγμένο με plexi . Αν δεν μου αρέσει το αποτέλεσμα , παίρνω και αυτό το block, και κλείνει το project :079: στα ~80 ευρώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CmoS Δεκέμβριος 18, 2004 #13 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2004 Εγω θα ελεγα να μην επιχηρησεις καν να βαλεις το 1ο block.Ωραιο σαν ιδεα αλλα θα δυσκολευτεις να το στερεωσεις σωστα,ισως να εχεις προβλημα με θερμοκρασιες...επεισης πολλοι μικροι σοληνες....ολα αυτα ειναι μειων. Παρε ενα ετοιμο block εταιριας μιας και με πλεξι οπως το θες ειναι αρκετα δυσκολο ή μπορεις να παρεις ενα block απο τον Eleven ή τον Skinny13 που φυσικα θα σου βγει και πιο φτινο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
emnezia Δεκέμβριος 18, 2004 #14 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2004 Αν η επιφάνεια κάτω είναι λεία δεν θα έχεις ιδιαίτερο πρόβλημα πιστεύω στη στήριξη.Πρόβλημα θα έχεις αν το αλλάξεις με ένα χάλκινο μπλοκ και το συνδιάσεις με το αλλουμινένιο ψυγείο. Τα δύο μέταλλα (χαλκός-αλουμίνιο) δεν έχουν καλή σχέση μαζί και θα χρειαστείς πρόσθετα στο νερό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
soler1442169065 Δεκέμβριος 18, 2004 #15 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2004 Και παλι θα υπαρχει φθορα...απλα τα προσθετικα το καθυστερουν...Το καλυτερο ειναι να ειναι απο το ιδιο υλικο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atari[Xp+] Δεκέμβριος 19, 2004 Author #16 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2004 Στην περίπτωση των 2 υλικών που έρχονται σε έμμεση επαφή μέσω του ''νερού'' ποιο έχει φθορές , ο χαλκός η το αλουμίνιο ? εν πάση περιπτώση το όλο σύστημα με ενδιαφέρει να κρατήσει 6 μήνες περίπου , αφού το καλοκαίρι θα πάω σε 939 , οπότε μόνο την αντλία αν κρατήσω , που αυτή σίγουρα δεν την επηρεάζει η διαμάχη αλουμίνιο-χαλκός . Έτσι δεν είναι ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Linos801442169065 Δεκέμβριος 19, 2004 #17 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2004 Θα διαβρωθει ο χαλκος απο αυτο το συνδιασμο.Γενικα να το εχεις το νου σου, και αφου προκειται για μικρο διαστημα υλοποιησε την ιδεα σου.Μελλοντικα φτιαχνεις κατι ολοκληρωμενο αφου θεωρω οτι η αντλια σου τουλαχιστον δε θα εχει κανενα προβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chrismist Δεκέμβριος 19, 2004 #18 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2004 Ουτε εγω θα σου προτεινα να χρησιμοποιησεις το block που εφτιαξες... Το αλουμινιο ειναι κακος αγωγος της θερμοτητας (σε σχεση με το χαλκο) και ενδεχεται να εχεις απογοητευτηκες θερμοκρασιες... Αν θελεις κατι φτηνο και με καλη σχεση αποδοσης/τιμης παρε block απο skinny13. Αν θες κατι εργοστασιακο (και ενδεχομενως πιο εμφανισιμο) παρε ενα ετοιμο. Αν θες καποιο πολυ καλο σε επιδοσεις (απο οτι λενε τουλαχιστον, γιατι προσωπικα δεν τα χω δοκιμασει) παρε eleven block.Η αντλια δεν επηρεαζει την διαβρωση των μεταλλων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atari[Xp+] Δεκέμβριος 19, 2004 Author #19 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2004 To block αυτό που πήγα να φτιάξω τελικά δεν προκειται να μπεί πουθενά [ευτυχώς :026: ] αφού μόλις πήγα να το κολλήσω έλιωσε . Παραθέτω ακόμη την φωτό στο μπλόκ που κατέληξα το οποίο είναι σχετικά φθηνό ~50 ευρώ με φπα, και όσα review διάβασα πλησιάζει αρκετά hand made απο εμπειροτέχνες. Επίσης έρχεται με ''γατζάκια'' μιας και η μητρική μου είναι χωρίς τρύπες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chrismist Δεκέμβριος 19, 2004 #20 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2004 Με 50 ευρω συμφερει (απο πλευρας επιδοσεων) να παρεις eleven block (τοσο νομιζω κανει περιπου, αν κανω λαθος ας με διορθωσει καποιος) εκτος αν σε νοιαζει η εμφανιση (plexi). Το οτι η μητρικη σου δεν εχει τρυπες ισως να ειναι προβλημα αν παρεις hand made block αν και ισως να υπαρχει τροπος να το βαλεις με κλιπς με καποια πατεντα (δεν το χω ψαξει καθολου, για λεπτομερεις pm eleven/skinny13). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.