Jump to content

Κανενα καλο εστιατοριο??

GoriLLakoS

Recommended Posts

• Replies 121
  • Created
  • Last Reply

Βασιλάκη και εγώ πλάκα κάνω...

Καλά να περάσεις με την κοπελιά όπου και να πας...

Θα καταλάβεις ίσως αργότερα, οτι δεν είναι το μαγαζί και το που θα πας ή το τι θα κάνεις, αυτό που έχει σημασία...

’σχετο, αλλά άμα θες για κάτι που θα της κάνει σίγουρα εντύπωση, ανέβασέ την στο Hilton για καφέ (μόνο για καφέ σε παίρνει εκεί , αλλά πάλι θα σου φύγουν πολλά για έναν καφέ)

λοιπον πολλα ειπωθηκαν για αυτη τη κοπελια και μεγαλη η χαρη της ενα ολοκληρο φορουμ εχει αναστατωθει εξαιτιας της, λοιπον

TTIUWP!!!!

@ιlias83....ναι man....το ξερω οτι εκανες πλακα....δεν με παιραξε τιποτα..!χε!χε!

Αρχική απάντηση από ea6gka

TTIUWP!!!!

τι σημαινει αυτο??????

στις 8 παω να την παρω κ να παμε....πανε τα λεφτακια μου.....κλαψ!κλαψ!

:cry:

Λοιπον...σας αφηνω.....παω για μπανακι,ξυρισμα,ντυσιμο,καλοπισμο κολα τα σχετικα.....!καλο σας βραδυ κ να ευχεσται ολοι στον θεο να εχουν εκπτωσεις σημερα...αλλιως θα με κρατησουν εκει να πλενω πιατα...!

byezzzz

salt n pepper, λ. πεντελης, βριλήσια. Πολύ καλά και δε στον πιάνουν πάρα πολύ, μόνο πολύ. Εναλλακτικά, πιο east καταστάσεις, golden phoenix στο χαλάνδρι, πανω στη πεντέλης και αυτό, δεξια όπως κατεβαίνεις. το far east περισσότερο όνομα έχει παρά καλό φαγητό, τουλ. αυτό που ήταν στη κηφισιά. Τζάμπα θα πλένεις πιάτα μετά. παίζει και ένα πίσω από τον ηλ. σταθμό του αμαρουσίου, έχω να παω καιρό και όνομα δε θυμάμαι (αλμπιρο-something) που έχει ένα σωρό κουζίνες (ινδική, μεξικάνικη, αραμπικ κλπ.) και στον πιάνουν εξίσου καλά. Πριν πας σε οποιοδήποτε από τα παραπάνω, στειλε πμ να σου κανονισω τραπέζι (και τα ποσοστά μου).

Λοιπον.....εχθες κοιμηθηκα αφοτου γυρησα...σημερα,τωρα μπηκα.....τελικα πηγαμε στο kona kai....147εουρους παρακαλω....με 15 γκαρσονια συνεχεια απο πανω μας σε σημειο που σε επιανε αμηχανια,,,,,,,ωραια τα χοιρινα με τις 15ειδων πιπεριες κ σουσαμια,ωραιο το κοτοπουλο με τα κερια απο κατω...κ τα γεμιστα ¨"κατι"με γαριδες με ασπρο τυρι κ σαλτσα φρουτων κ το κρασακι κ φυσικα το super brownie με σαντιγυ κ φραουλες για τελος....!

Μετα γυρισαμε σπιτι μου...μιας κ οι υπολοιποι ηταν βολτα.....χεχεχε....

Αρχική απάντηση από chroma

... σέρνει καράβια λέμε

κ οχι μονο....κ μετα αμα καμια μερα(που σιγουρα)θα σε παρατησει....νιωθεις οτι εκανες τα παντα σαν μ^%$%^&$.....κ αυτη αντι για ευχαριστω...εφυγε...κ καθεσαι κ σκας κ χτυπιεσαι κ βριζεις κ συνεχεια την σκεφτεσαι κ ....και...και.... κ νιωθεις ενα κεφαλαιο ΤΙΠΟΤΑ....

ο ερωτας ειναι συναισθημα επιπολεο ...κ δεν υπολογιζει αγαπη.....:(...(απο την μερια της παντα λεω...λολ)

Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis

Αυτό είναι το πρόβλημα με μερικές (δλδ τις περισσότερες) γυναίκες. Δεν λυπούνται να σε τσακίσουν στο τέλος...

Με πόσες γυναίκες έχεις κάνει ολοκληρωμένες και χρονικά μεγάλες σχέσεις για να έχεις τέτοια άποψη;

Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis

Αυτό είναι το πρόβλημα με μερικές (δλδ τις περισσότερες) γυναίκες. Δεν λυπούνται να σε τσακίσουν στο τέλος...

Μπααααα.....δεν ειναι ετσι τα πραγματα....απο την ελαχιστη πειρα που εχω δηλαδη μιλαω....!

αυτο που λες ειναι σχεσεις του αερα.....

ειναι πολλα πραγματα που παιζουν ρολο...απειρα....

Ρεεεεε.......ελεοοοοοος.................

Ψηλα το κεφαλι λεμεεεεεεεεεεεεε.

Βρωμανε εξω.....εμεις ειμαστε λιγοτεροι...........

Αρχική απάντηση από DJD

Με πόσες γυναίκες έχεις κάνει ολοκληρωμένες και χρονικά μεγάλες σχέσεις για να έχεις τέτοια άποψη;

Εεε...Ωραία μέρα σήμερα, ε; :o Εεε, καλύτερα να μη μιλάω λες, ε; :o

[sHOCK]

Αρχική απάντηση από Βασιλης

147εουρους παρακαλω....

[sHOCK]

Τελικα μπηκε ο "συρτης στην πορτα"? Βαλατε σαντιγυ στο γαλακτομπουρεκο? Τον λαδωσατε τον κολιο? Το πηγατε το γραμμα? Την απλωσατε την ceramique? Το κανατε το vmod? το πνιξατε το κουνελι?

την επομενη φορα που θα προκειται για τετοια κατασταση, ασε να σου κανονισω εγω...

Με 150Γιουρια, παραγγελια 2 γυρονια απο γνωστη αλυσιδα γυρων και μετα 2 ουκρανες στο σπιτι και εισαι αρχοντας...Ακου 150[ΣΟΚ]

και μόνο που σκέφτομαι οτι σε bar στην Ρίγα ανοίγαμε σαμπάνιες με 3.000 δραχμές.........

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.