Jump to content

Κανενα καλο εστιατοριο??

GoriLLakoS

Recommended Posts

Αποφασισα.......kona nai....το ονομα του...!!!

Επομενο βημα....να παρω τηλ να κλισω τραπεζι η θα εχει???

μεθεπομενο βημα...ποιος εχει κανενα καλο αυτοκινητο να τον μισθωσω κ να ερθει να μας παει κ να μας γυρισει???:p

• Replies 121
  • Created
  • Last Reply

Είναι λίγο μικρή βέβαι για μένα, αλλά δεν πειράζει, αμα είναι να σου κάνω την εξυπηρέτηση...

Στο θέμα λίγο, μου έχουν πει για ένα μαγαζί στη Νέα Σμύρνη (το έχει ένας φίλος φίλου) που σου σερβίρει ρύζι σε ξύλινα μπολ και κάτι τέτοιες ιστορίες...

Αλλά όχι κινέζικο - πιο πολύ στυλ προχειρου φαγητού είναι - δεν ξέρω περιβάλλον δεν έχω πάει

Και φυσικά μπορεις να πας πίτα-πίτα...

Αρχική απάντηση από Ilias83

Όχι γιατί άκουσα πως δεν έχεις μέσω να πας και σκέφτηκα, αμα είναι να περάσω εγώ να πάρω την κοπελιά να την πάω να φάμε και μετά να την γυρήσω σπίτι της...

Όχι τίποτα άλλο δηλαδή, να μην χάνεις και χρόνο στις μετακινήσεις, να κάτσεις σπιτάκι σου να τελειώσεις το κουτί σου...

Δίκιο έχει ο Ηλίας, διότι και λεφτά θα ξοδέψεις και μετά από τα κρασιά μπορεί να γυρίσεις σπίτι και να ανοίξεις καμία 14άρα τρύπα στο lianli....και που να βρούμε μετά άλλα πλαϊνά.

Όχι γιατί άκουσα πως δεν έχεις μέσω να πας και σκέφτηκα, αμα είναι να περάσω εγώ να πάρω την κοπελιά να την πάω να φάμε και μετά να την γυρήσω σπίτι της...

Όχι τίποτα άλλο δηλαδή, να μην χάνεις και χρόνο στις μετακινήσεις, να κάτσεις σπιτάκι σου να τελειώσεις το κουτί σου...

lol.....εσυ να αρκεστεις στο να κοιτας το αβαταρ σου.....!χε!χε!

Αρχική απάντηση από RootX

Δίκιο έχει ο Ηλίας, διότι και λεφτά θα ξοδέψεις και μετά από τα κρασιά μπορεί να γυρίσεις σπίτι και να ανοίξεις καμία 14άρα τρύπα στο lianli....και που να βρούμε μετά άλλα πλαϊνά.

εσυ να με υποστηριζεις...μην πηγαινεις με τους αλλους.....

κ θα σου φερω κ μια black forrest κ θα σε παω κ στα haggen για απεριοριστες βαφλες με σοκολατα.....!χαχα!βρηκα το αδυνατο σημειο σου...!

Αρχική απάντηση από Βασιλης

κ θα σου φερω κ μια black forrest κ θα σε παω κ στα haggen για απεριοριστες βαφλες με σοκολατα.....!χαχα!βρηκα το αδυνατο σημειο σου...!

Μιας και είσαι τόσο ανοιχτοχέρης, μπορώ να πάω με την φίλη σου(θα είναι 18 είπες, ε?) στο haagen, να φάμε τις βάφλες και να κεράσεις εσύ? τι λες? :hehe:

Μη δωροδοκείς του Administratorες...

Kona Nai εεε?

Παιδιά νομίζω οτι είναι καιρός να οργανώσουμε μια thelabτικη εκδρομούλα, για φαγητό...

Να μην είναι και μ΄νος του ο Βασίλης...

Μπορεί να θέλει να ρωτήσει και τίποτα, και που να τρέχει να ανοίγει εκείνη την κρίσιμη ώρα threat...

Να είμαστε μαζί να τον συμβουλεύουμε...

Μιας και είσαι τόσο ανοιχτοχέρης, μπορώ να πάω με την φίλη σου(θα είναι 18 είπες, ε?) στο haagen, να φάμε τις βάφλες και να κεράσεις εσύ? τι λες? :hehe:

απαπααα....μεγαλος ανθρωπος κ κοιταει 18αρες....!θα σε καρφωσω εεε.......παντως αμα θες ολο κ καποια θα βρουμε στα 20 κοντα....θα πω...εχω εναν φιλο administrator σου κανει???εχει κ P4:p...k ekei ειναι που θα λιωσει......!

Μη δωροδοκείς του Administratorες...

Kona Nai εεε?

Παιδιά νομίζω οτι είναι καιρός να οργανώσουμε μια thelabτικη εκδρομούλα, για φαγητό...

Να μην είναι και μ΄νος του ο Βασίλης...

Μπορεί να θέλει να ρωτήσει και τίποτα, και που να τρέχει να ανοίγει εκείνη την κρίσιμη ώρα threat...

Να είμαστε μαζί να τον συμβουλεύουμε...

πλακα εκανα ωρε....δεν υπαρχει τετοιο μαγαζι στην ελλαδα.....:p απο το μυαλο μου το εβγαλα το ονομα...

Αρχική απάντηση από Ilias83 [Σήμερα, στις 15:41]

Η καλύτερη ιδέα μέχρι τώρα...

Πίτα του παππού, αλλά στο τέρμα Πατησίων...

Εκεί θα χωρήσεις με την κοπελιά μιας και θα κοιτάς μονίμως τη σερβιτόρα...

Χαλαρά η πιο ωραία σερβιτόρα που έχω πετύχει...

Μήπως λες για μία κοντούλα κοκκινομάλλα ???

Anyway, Βασίλη απλά επειδή δεν σ'το συμβούλεψε κανείς, πιστευώ να έχεις ήδη ενημερωθεί από την κοπέλα για τις γαστρονομικές προτιμήσεις της, ε?

Γιατί αλλιώς, όσο ωραίο κι αν είναι το μαγαζί, μάλλον θα την πατήσεις!

απαπααα....μεγαλος ανθρωπος κ κοιταει 18αρες....!θα σε καρφωσω εεε.......παντως αμα θες ολο κ καποια θα βρουμε στα 20 κοντα....θα πω...εχω εναν φιλο administrator σου κανει???εχει κ P4:p...k ekei ειναι που θα λιωσει......!

Ε, όχι και μεγάλος, ώριμος :) ευχαριστώ για την προσφορά, στείλε υλικό να αρχίσει η αξιολόγηση :cool:

Ε, όχι και μεγάλος, ώριμος

ώριμος σαν ΦRootο, ας πούμε;

Χμμμμμμ, 95 Kg το καρπουζάκι, να το αφήσω; :hehe:

εγω προσωπικα αραζω la pasteria αμα την δω κυριλε..ειναι καλο και σε καλη φαση.. για πιο κυριλλε δεν το συζηταω !! βαριεμαι.. παραλληλα πιστευω οτι το συγκεκριμενο καλυπτει τις γυναικιες απαιτησεις..

Αρχική απάντηση από spc

ώριμος σαν ΦRootο, ας πούμε;

Χμμμμμμ, 95 Kg το καρπουζάκι, να το αφήσω; :hehe:

Χαχαχα, δεν παίζεσαι :rofl:

Βρηκες τιποτα τελικα? πηγαινε applebee 's, κ εγω δε τα παω τα trendy αλλα αυτο το μαγαζι νομιζω ειναι μια χαρα! μαλλον κ γω εκει θα παω σημερα...

Στη γλυφαδα, αμερικανικο στυλ, ερχεται περιπου 20 ευρω το ατομο... δεν ειναι ουτε τελειως κυριλε ουτε φαστφουνταδικο, γι αυτο του το προτεινα.

Αρχική απάντηση από Isolated

Βρηκες τιποτα τελικα? πηγαινε applebee 's, κ εγω δε τα παω τα trendy αλλα αυτο το μαγαζι νομιζω ειναι μια χαρα! μαλλον κ γω εκει θα παω σημερα...

Bρε man πως να στο πω....!Εκει παμε μεσημερι για φαι η σαββατο βραδυ....η ετσι σε καθημερινη κατασταση...δεν λεει για βραδυ....!:)

Mου ειπαν κ ενα πολυ καλο στο συνταγμα.....Far east το ονομα του...παω να ψαξω στο in τωρα...

Mου ειπαν κ ενα πολυ καλο στο συνταγμα.....Far east το ονομα του...παω να ψαξω στο in τωρα...

Μαύρη καλοσύνη έχει...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.