Georgesod Ιανουάριος 5, 2005 #61 Ιανουάριος 5, 2005 Εντάξει να βάλουμε όλοι από μερικά να βοηθήσουμε ρε αδερφέ
Nos-Dio Ιανουάριος 5, 2005 #62 Ιανουάριος 5, 2005 Αρχική απάντηση από ea6gka λοιπον επειδη βλεπω οτι ακρη δεν βγαινει προτεινω ενα καφε φραπε ή νες μετριο με γαλα και μετα κρεπα σε μια καλη κρεπερι με μπανανα και μερεντα. Ετσι εκανα μικρος εγω και μετα τις χαμουρευα στο παρκο ΧΑΧΑΧΑΧΑ...η ιστορια του μικρου Γιωργακη... :P Ασχετο αλλα αμα δεν οδηγεις Βασιλη πρεπει να βρεις κατι κοντα!
voudas Ιανουάριος 5, 2005 #63 Ιανουάριος 5, 2005 παίζει ένα ήρεμο καλό ιταλικό στο κολωνάκι, κοντά στο δρόμο που κύκλωσα, σε αυτό το ύψος... θα ρωτήσω τη γυναίκα μόλις ξυπνήσει, θα θυμάται σίγουρα όνομα...
GoriLLakoS Ιανουάριος 5, 2005 Author #64 Ιανουάριος 5, 2005 Αρχική απάντηση από RootX Με τέτοια κονόμα από τα δικαιώματα του "το chiller που δεν τελείωσε ποτέ" ε, του αξίζει μία βραδιά σαν και αυτή. xaxaxa....!Ολη με ορεξουλα ειναι σημερα.....!Τα χρηματα απο αυτα τα δικαιωματα τελειωνουν ομως....θα αρχισω αλλο ντοκουμεντο"το cascade που μαζευω τα υλικα,κ ποτε δεν θα τα μαζεψω''
Ilias83 Ιανουάριος 5, 2005 #65 Ιανουάριος 5, 2005 Αρχική απάντηση από Ilias83Λοιπόν είναι ένα Τσέχικο Εστιατόρειο (πρέπει να λέγεται Bohemia ή Βοημία) και είναι στους Αμπελόκοιπους (πίσω από τον ’ρειο Πάγο) - διεύθηνση ακριβώς δεν θυμάμαι να σου πω...Το μόνο σίγουρο είναι οτι θα της κάνει εντύπωση, οτι θα φάτε πολύ καλά και ωραία φαγητά, και οτι θα σου βγεί φθηνά (και πολύ φθηνά μπορεί αν κάνεις κράτει στα κρασιά)Αν θες ψάξε λίγο να βρείς που είναι, αλλά θα κοιτάξω και εγώ να μάθω τη διεύθηνση από ένα φίλο που πρέπι να κράτησε την κάρτα...Ααα, και ίσως να χρειαστεί να κλείσεις τραπέζι, την τελευταία φορά που πήγα περίμενα 1 ώρα για να κάτσω... Αυτό το είδες που έγραψα;Το ξαναγράφω γιατί μέχρι να κάνω edit είχαμε βγεί σε άλλη σελίδα...Πάντως είναι φθηνό...
DJD Ιανουάριος 5, 2005 #66 Ιανουάριος 5, 2005 Α στο κολωνάκι καλό είναι και το Jacksons..Πολύ ωραίο και το τσέχικο.. αλλά πολύ βαρύ φαί.
GoriLLakoS Ιανουάριος 5, 2005 Author #67 Ιανουάριος 5, 2005 @Nos-dio....υπρχουν κ ταξι..! @ilias83...αμα εχει κ τσεχιδες να παω χωρις κοπελα....
fanisk Ιανουάριος 5, 2005 #68 Ιανουάριος 5, 2005 Αρχική απάντηση από ea6gka λοιπον επειδη βλεπω οτι ακρη δεν βγαινει προτεινω ενα καφε φραπε ή νες μετριο με γαλα και μετα κρεπα σε μια καλη κρεπερι με μπανανα και μερεντα. Ετσι εκανα μικρος εγω και μετα τις χαμουρευα στο παρκο Σε ποιο παρκο ομως?Σε μερικα δεν πιανει!!
GoriLLakoS Ιανουάριος 5, 2005 Author #69 Ιανουάριος 5, 2005 Αρχική απάντηση από DJD Α στο κολωνάκι καλό είναι και το Jacksons..Πολύ ωραίο και το τσέχικο.. αλλά πολύ βαρύ φαί. Για το jacksons ειναι εκτος σχεδιου.....για το τσεχικο θα τοκοιταξω....σιγουρα θα βρω κατι στο exit αμα ψαξω...!
RootX Ιανουάριος 5, 2005 #70 Ιανουάριος 5, 2005 Αρχική απάντηση από Ilias83 Αυτό το είδες που έγραψα; Το ξαναγράφω γιατί μέχρι να κάνω edit είχαμε βγεί σε άλλη σελίδα... Πάντως είναι φθηνό... link .
GoriLLakoS Ιανουάριος 5, 2005 Author #71 Ιανουάριος 5, 2005 Αρχική απάντηση από fANiS_K Σε ποιο παρκο ομως?Σε μερικα δεν πιανει!! δεν χρειαζονται παρκα βρε συ.....υπαρχει κ το σπιτι....απλα κλινεις την πορτα του δωματιου....
fanisk Ιανουάριος 5, 2005 #72 Ιανουάριος 5, 2005 Αρχική απάντηση από Βασιλης @Nos-dio....υπρχουν κ ταξι..! @ilias83...αμα εχει κ τσεχιδες να παω χωρις κοπελα.... Ο τσεχιδος, η τσεχιδα? Τσεχες ωρε!!
Alexander_T Ιανουάριος 5, 2005 #73 Ιανουάριος 5, 2005 DOS HERMANOSTex-MexΚυριαζή 24, Κηφισιά, 2108087906, 2108017337
voudas Ιανουάριος 5, 2005 #74 Ιανουάριος 5, 2005 όχι, στο δικό μου να πάει το βρήκα: http://www.in.gr/ath/restaurant/Restit.asp?res=165&wid=0
spc Ιανουάριος 5, 2005 #75 Ιανουάριος 5, 2005 Αρχική απάντηση από Ilias83Λοιπόν είναι ένα Τσέχικο Εστιατόρειο (πρέπει να λέγεται Bohemia ή Βοημία) και είναι στους Αμπελόκοιπους (πίσω από τον ’ρειο Πάγο) - διεύθηνση ακριβώς δεν θυμάμαι να σου πω...Το μόνο σίγουρο είναι οτι θα της κάνει εντύπωση, οτι θα φάτε πολύ καλά και ωραία φαγητά, και οτι θα σου βγεί φθηνά (και πολύ φθηνά μπορεί αν κάνεις κράτει στα κρασιά)Αν θες ψάξε λίγο να βρείς που είναι, αλλά θα κοιτάξω και εγώ να μάθω τη διεύθηνση από ένα φίλο που πρέπι να κράτησε την κάρτα...Ααα, και ίσως να χρειαστεί να κλείσεις τραπέζι, την τελευταία φορά που πήγα περίμενα 1 ώρα για να κάτσω... έχω πάειμάλλον καλό είναι για την περίπτωση
GoriLLakoS Ιανουάριος 5, 2005 Author #76 Ιανουάριος 5, 2005 Αρχική απάντηση από Voudas όχι, στο δικό μου να πάει το βρήκα: http://www.in.gr/ath/restaurant/Restit.asp?res=165&wid=0 ωραιο φαινεται....αλλα δενθελω ιταλικο ...ισως αλλη φοαρα..... ευχαριστω τα μαλα παντως...! Να σε ρωτησω.....εκει ησασταν σε κανονικο τραπεζι η στο boss room??? η κοτσανα πεταξα? μαλλον κατι για alta mira με βλεπω στο κολωνακι
Ilias83 Ιανουάριος 5, 2005 #77 Ιανουάριος 5, 2005 Αρχική απάντηση από Βασιλης @Nos-dio....υπρχουν κ ταξι..! @ilias83...αμα εχει κ τσεχιδες να παω χωρις κοπελα.... Αν είναι να πας χωρίς την κοπελιά να πας στην πίτα του παππού... ’σχετο, αλλά που μένεις; Πόσο χρονών και πως είναι η κοπέλα;
GoriLLakoS Ιανουάριος 5, 2005 Author #78 Ιανουάριος 5, 2005 Αρχική απάντηση από Ilias83 Αν είναι να πας χωρίς την κοπελιά να πας στην πίτα του παππού... ’σχετο, αλλά που μένεις; Πόσο χρονών και πως είναι η κοπέλα; Νεα ΣΜυρνη μενω..... η κοπελα...θα γινει 18 σε 3 μηνες.......κ το πως ειναι...να μην σε νοιαζει καθολου.....
Makis Hourdakis Ιανουάριος 5, 2005 #79 Ιανουάριος 5, 2005 Μοναχοφάη! :P (ωραίο τελικά αυτό το smile! )
Ilias83 Ιανουάριος 5, 2005 #80 Ιανουάριος 5, 2005 Όχι γιατί άκουσα πως δεν έχεις μέσω να πας και σκέφτηκα, αμα είναι να περάσω εγώ να πάρω την κοπελιά να την πάω να φάμε και μετά να την γυρήσω σπίτι της...Όχι τίποτα άλλο δηλαδή, να μην χάνεις και χρόνο στις μετακινήσεις, να κάτσεις σπιτάκι σου να τελειώσεις το κουτί σου...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.