Jump to content

Κανενα καλο εστιατοριο??

GoriLLakoS

Recommended Posts

• Replies 121
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από ea6gka

λοιπον επειδη βλεπω οτι ακρη δεν βγαινει προτεινω ενα καφε φραπε ή νες μετριο με γαλα και μετα κρεπα σε μια καλη κρεπερι με μπανανα και μερεντα. Ετσι εκανα μικρος εγω και μετα τις χαμουρευα στο παρκο

ΧΑΧΑΧΑΧΑ...η ιστορια του μικρου Γιωργακη...:p :P

Ασχετο αλλα αμα δεν οδηγεις Βασιλη πρεπει να βρεις κατι κοντα!

παίζει ένα ήρεμο καλό ιταλικό στο κολωνάκι, κοντά στο δρόμο που κύκλωσα, σε αυτό το ύψος... θα ρωτήσω τη γυναίκα μόλις ξυπνήσει, θα θυμάται σίγουρα όνομα...

post-33-1416071506,0613_thumb.jpg

Αρχική απάντηση από RootX

Με τέτοια κονόμα από τα δικαιώματα του "το chiller που δεν τελείωσε ποτέ" ε, του αξίζει μία βραδιά σαν και αυτή.

xaxaxa....!Ολη με ορεξουλα ειναι σημερα.....!Τα χρηματα απο αυτα τα δικαιωματα τελειωνουν ομως....θα αρχισω αλλο ντοκουμεντο"το cascade που μαζευω τα υλικα,κ ποτε δεν θα τα μαζεψω'':p

Αρχική απάντηση από Ilias83

Λοιπόν είναι ένα Τσέχικο Εστιατόρειο (πρέπει να λέγεται Bohemia ή Βοημία) και είναι στους Αμπελόκοιπους (πίσω από τον ’ρειο Πάγο) - διεύθηνση ακριβώς δεν θυμάμαι να σου πω...

Το μόνο σίγουρο είναι οτι θα της κάνει εντύπωση, οτι θα φάτε πολύ καλά και ωραία φαγητά, και οτι θα σου βγεί φθηνά (και πολύ φθηνά μπορεί αν κάνεις κράτει στα κρασιά)

Αν θες ψάξε λίγο να βρείς που είναι, αλλά θα κοιτάξω και εγώ να μάθω τη διεύθηνση από ένα φίλο που πρέπι να κράτησε την κάρτα...

Ααα, και ίσως να χρειαστεί να κλείσεις τραπέζι, την τελευταία φορά που πήγα περίμενα 1 ώρα για να κάτσω...

Αυτό το είδες που έγραψα;

Το ξαναγράφω γιατί μέχρι να κάνω edit είχαμε βγεί σε άλλη σελίδα...

Πάντως είναι φθηνό...

Α στο κολωνάκι καλό είναι και το Jacksons..

Πολύ ωραίο και το τσέχικο.. αλλά πολύ βαρύ φαί.

Αρχική απάντηση από ea6gka

λοιπον επειδη βλεπω οτι ακρη δεν βγαινει προτεινω ενα καφε φραπε ή νες μετριο με γαλα και μετα κρεπα σε μια καλη κρεπερι με μπανανα και μερεντα. Ετσι εκανα μικρος εγω και μετα τις χαμουρευα στο παρκο

Σε ποιο παρκο ομως?Σε μερικα δεν πιανει!!

Αρχική απάντηση από DJD

Α στο κολωνάκι καλό είναι και το Jacksons..

Πολύ ωραίο και το τσέχικο.. αλλά πολύ βαρύ φαί.

Για το jacksons ειναι εκτος σχεδιου.....

για το τσεχικο θα τοκοιταξω....σιγουρα θα βρω κατι στο exit αμα ψαξω...!

Αυτό το είδες που έγραψα;

Το ξαναγράφω γιατί μέχρι να κάνω edit είχαμε βγεί σε άλλη σελίδα...

Πάντως είναι φθηνό...

link :) .

Αρχική απάντηση από fANiS_K

Σε ποιο παρκο ομως?Σε μερικα δεν πιανει!!

δεν χρειαζονται παρκα βρε συ.....υπαρχει κ το σπιτι....απλα κλινεις την πορτα του δωματιου....:p

Αρχική απάντηση από Βασιλης

@Nos-dio....υπρχουν κ ταξι..!:p

@ilias83...αμα εχει κ τσεχιδες να παω χωρις κοπελα....:p

Ο τσεχιδος, η τσεχιδα? Τσεχες ωρε!!

Λοιπόν είναι ένα Τσέχικο Εστιατόρειο (πρέπει να λέγεται Bohemia ή Βοημία) και είναι στους Αμπελόκοιπους (πίσω από τον ’ρειο Πάγο) - διεύθηνση ακριβώς δεν θυμάμαι να σου πω...

Το μόνο σίγουρο είναι οτι θα της κάνει εντύπωση, οτι θα φάτε πολύ καλά και ωραία φαγητά, και οτι θα σου βγεί φθηνά (και πολύ φθηνά μπορεί αν κάνεις κράτει στα κρασιά)

Αν θες ψάξε λίγο να βρείς που είναι, αλλά θα κοιτάξω και εγώ να μάθω τη διεύθηνση από ένα φίλο που πρέπι να κράτησε την κάρτα...

Ααα, και ίσως να χρειαστεί να κλείσεις τραπέζι, την τελευταία φορά που πήγα περίμενα 1 ώρα για να κάτσω...

έχω πάει

μάλλον καλό είναι για την περίπτωση

Αρχική απάντηση από Voudas

όχι, στο δικό μου να πάει:p

το βρήκα: http://www.in.gr/ath/restaurant/Restit.asp?res=165&wid=0

ωραιο φαινεται....αλλα δενθελω ιταλικο ...ισως αλλη φοαρα.....:) ευχαριστω τα μαλα παντως...!

Να σε ρωτησω.....εκει ησασταν σε κανονικο τραπεζι η στο boss room???

:o

η κοτσανα πεταξα?

μαλλον κατι για alta mira με βλεπω στο κολωνακι

Αρχική απάντηση από Βασιλης

@Nos-dio....υπρχουν κ ταξι..!:p

@ilias83...αμα εχει κ τσεχιδες να παω χωρις κοπελα....:p

Αν είναι να πας χωρίς την κοπελιά να πας στην πίτα του παππού...

’σχετο, αλλά που μένεις;

Πόσο χρονών και πως είναι η κοπέλα;

Αν είναι να πας χωρίς την κοπελιά να πας στην πίτα του παππού...

’σχετο, αλλά που μένεις;

Πόσο χρονών και πως είναι η κοπέλα;

Νεα ΣΜυρνη μενω.....

η κοπελα...θα γινει 18 σε 3 μηνες.......κ το πως ειναι...να μην σε νοιαζει καθολου.....:p

Όχι γιατί άκουσα πως δεν έχεις μέσω να πας και σκέφτηκα, αμα είναι να περάσω εγώ να πάρω την κοπελιά να την πάω να φάμε και μετά να την γυρήσω σπίτι της...

Όχι τίποτα άλλο δηλαδή, να μην χάνεις και χρόνο στις μετακινήσεις, να κάτσεις σπιτάκι σου να τελειώσεις το κουτί σου...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.