RootX Ιανουάριος 5, 2005 #41 Ιανουάριος 5, 2005 Στην θέση σου, θα πλάκωνα μία cheesy crust cheese lovers από το pizza hut(και λίγο choc choc chip haagen dazs) καμιά ώρα πριν το ραντεβού, και μετά θα την πήγαινα στο sushi bar στην Γλυφάδα....
Makis Hourdakis Ιανουάριος 5, 2005 #42 Ιανουάριος 5, 2005 Με ξενοδοχείο απο κάτω ε; Μην ψάχνεις μετά ξενοδοχείο να την πας...
fanisk Ιανουάριος 5, 2005 #43 Ιανουάριος 5, 2005 Αρχική απάντηση από DJD Ναι αλλά πες μας που θα πας να έρθουμε να κάνουμε κερκίδα "Βασίλη γερά ρούφα τα ζουμιά" (της σούπας) :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
Makis Hourdakis Ιανουάριος 5, 2005 #44 Ιανουάριος 5, 2005 Αρχική απάντηση από RootX Στην θέση σου, θα πλάκωνα μία cheesy crust cheese lovers από το pizza hut(και λίγο choc choc chip haagen dazs) καμιά ώρα πριν το ραντεβού, και μετά θα την πήγαινα στο sushi bar στην Γλυφάδα.... :hehe: Στις ατάκες γρήγορα!
Nos-Dio Ιανουάριος 5, 2005 #46 Ιανουάριος 5, 2005 ρε σ πηγαινε στο κουκλακι...δεν εχει καλο φαγητο αλλα θα περασεις καλα!Αλλιως το La Pasteria που σου ειπαν ειναι καλο.Μετα υπαρχουν κυριλε ταβερνες στην Πεντελη και τελος....δεν ξερω αν ειναι trendy παντως ethnik και με πολυ ωραιο φαγητο ειναι το Εξ Ανατολης στο χαλανδρι!
Ilias83 Ιανουάριος 5, 2005 #48 Ιανουάριος 5, 2005 Αρχική απάντηση από sotiris ξέρω ένα πολύ κυριλλέ, νομίζω πίτα του παππού λέγεται. Η καλύτερη ιδέα μέχρι τώρα...Πίτα του παππού, αλλά στο τέρμα Πατησίων...Εκεί θα χωρήσεις με την κοπελιά μιας και θα κοιτάς μονίμως τη σερβιτόρα...Χαλαρά η πιο ωραία σερβιτόρα που έχω πετύχει...Είδες με αυτά και με τα άλλα ξέχασα να σου προτείνω εστιατόριο και αναγκάζομαι να κάνω διορθώσεις...Λοιπόν είναι ένα Τσέχικο Εστιατόρειο (πρέπει να λέγεται Bohemia ή Βοημία) και είναι στους Αμπελόκοιπους (πίσω από τον ’ρειο Πάγο) - διεύθηνση ακριβώς δεν θυμάμαι να σου πω...Το μόνο σίγουρο είναι οτι θα της κάνει εντύπωση, οτι θα φάτε πολύ καλά και ωραία φαγητά, και οτι θα σου βγεί φθηνά (και πολύ φθηνά μπορεί αν κάνεις κράτει στα κρασιά)Αν θες ψάξε λίγο να βρείς που είναι, αλλά θα κοιτάξω και εγώ να μάθω τη διεύθηνση από ένα φίλο που πρέπι να κράτησε την κάρτα...Ααα, και ίσως να χρειαστεί να κλείσεις τραπέζι, την τελευταία φορά που πήγα περίμενα 1 ώρα για να κάτσω...
RootX Ιανουάριος 5, 2005 #49 Ιανουάριος 5, 2005 Αρχική απάντηση από ea6gka αυτο με τις ατακες γρηγορα τι ειναι καινουρια μοδα? Την ίδια απορία έχω και εγώ...
Nos-Dio Ιανουάριος 5, 2005 #50 Ιανουάριος 5, 2005 Αρχική απάντηση από RootX Στην θέση σου, θα πλάκωνα μία cheesy crust cheese lovers από το pizza hut(και λίγο choc choc chip haagen dazs) καμιά ώρα πριν το ραντεβού, και μετά θα την πήγαινα στο sushi bar στην Γλυφάδα.... Φλωριες...Ερχεται και αυτη μαζι σου ΤΡΙΤΗ που εχει και βραδια πιτσας και σου ερχεται και οικονομικα :P
RootX Ιανουάριος 5, 2005 #51 Ιανουάριος 5, 2005 Δεν διαφωνώ Nos-Dio, αλλά δεν είναι στα πλαίσια που θέτει ο Βασίλης.
Makis Hourdakis Ιανουάριος 5, 2005 #52 Ιανουάριος 5, 2005 Προσωπικά δεν θα την πήγαινα σε κάτι τέτοιο αλλά άμα θέλει αυτός... Εγώ θα την πήγαινα σε κάτι πιο λιτό γιατί σε κάτι τέτοια δεν νιώθω καθόλου άνετα... Η Pizza Hut πιστεύω είναι η καλύτερη λύση, ειδικά άμα την πας μέρα με λίγη κίνηση (που θα είστε μόνοι σας) επειδή:1. Δεν είναι ούτε "σουβλάκια ο γύφτος" ούτε πολύ κιριλέ restaurant (με τη γαλική πγοφογά).2. Το φαγητό κατά 99% θα της αρέσει μιας και φτιάχνει πολύ ωραίες πίτσες η Pizza Hut και δεν είναι τόσο του στυλ "fast food"Για το "Κona Kai" πήγαινε αυτό...
voudas Ιανουάριος 5, 2005 #54 Ιανουάριος 5, 2005 ρε παιδιά προφανώς έχουν πάει σε πιτσαρία... για κάτι άλλο ψάχνει...
Makis Hourdakis Ιανουάριος 5, 2005 #55 Ιανουάριος 5, 2005 Αρχική απάντηση από ea6gka αυτο με τις ατακες γρηγορα τι ειναι καινουρια μοδα? Ε, όχι απλώς δεν βρήκα τπτ άλλο να πώ πριν γίνουν άλλα 10 ποστς και χάσει το νόημα...
Nos-Dio Ιανουάριος 5, 2005 #56 Ιανουάριος 5, 2005 Αρχική απάντηση από RootX Δεν διαφωνώ Nos-Dio, αλλά δεν είναι στα πλαίσια που θέτει ο Βασίλης. Βρε σ για πλακα το ειπα!Απλα ετυχε να παω χθες με κατι φιλους και το μαγαζι ηταν γεματο(ο λογος προφανης-ηταν και κοπελες)...Γεματο Καγκουρες...
ea6gka Ιανουάριος 5, 2005 #57 Ιανουάριος 5, 2005 Αρχική απάντηση από georgesod Τι γίνεται ρε όλοι στο forum είναι "φραγκάδες"; οχι μας ξεμειναν κατι λιγα απο το εορτοδανειο που πηραμε τελευταια
GoriLLakoS Ιανουάριος 5, 2005 Author #58 Ιανουάριος 5, 2005 Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis :hehe: Στις ατάκες γρήγορα! ποια ηταν η ατακα εδω??? @ροοτΧ....το kona kai εixa στο μυαλο μου αλλα η σελιδα δεν μου ανοιγει τωρα που το βρηκες..............αντε,θα σου παρω κ μισο κιλο παρφε.... Παιδια.....περι πιτσας,μακαρονια κ σουβλακια........doomed....
ea6gka Ιανουάριος 5, 2005 #59 Ιανουάριος 5, 2005 λοιπον επειδη βλεπω οτι ακρη δεν βγαινει προτεινω ενα καφε φραπε ή νες μετριο με γαλα και μετα κρεπα σε μια καλη κρεπερι με μπανανα και μερεντα. Ετσι εκανα μικρος εγω και μετα τις χαμουρευα στο παρκο
RootX Ιανουάριος 5, 2005 #60 Ιανουάριος 5, 2005 Αρχική απάντηση από georgesod Τι γίνεται ρε όλοι στο forum είναι "φραγκάδες"; Με τέτοια κονόμα από τα δικαιώματα του "το chiller που δεν τελείωσε ποτέ" ε, του αξίζει μία βραδιά σαν και αυτή.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.