Jump to content

Κανενα καλο εστιατοριο??

GoriLLakoS

Recommended Posts

• Replies 121
  • Created
  • Last Reply

Να πας στον ΣΕΣΟΥΛΑ στο Περιστερι.........βρες το τηλ και κλεισε τραπεζι ομως.

Πλυνε και τα χερακια σου ...γιατι σιγουρα θα φας με τα δαχτυλα.

Ολα χυμα στη λαδοκολα.....να ξερεις οτι θα φας και θα περασεις καλα.

για να ειμαι ειλικρινεις μου τη σπανε οι γκομενες κατω των 18 που θελουν κυριλε τραπεζια, πως την εχει δει δηλαδη ? εκτος και αν ειναι μεγαλυτερη οποτε ΕΥΓΕ βασιλη!!!!.

προτεινω καμμια ψαροταβερνα με γαυρο τηγανητο και τετοια μεζεδακια με ουζακι και ετσι , και χωρις πηρουνια αν ειναι ντυμενη με κυριλε ρουχα:whip:

Αρχική απάντηση από DJD

Δε πάτε στα fridays ή στα applebees λέω εγώ; Θα χει κι άλλα παιδάκια της ηλικίας σας :p

λολ....ουτε εκει βρε djd....δεν μπορω με ολα τα τρεντονια:p να σε κοιτανε απο πανω μεχρι κατω με το που μπαινεις........με εχεις παραξηγησει i think....:(...θελω καπου ,πως να στο πω...πιο μεγαλιστικα......μην γελατε κακοι ανθρωποι....:p

Εγώ προτείνω να την πας σε καμιά περιποιημένη καλλή πισταρία. Δεν ξέρω τι έχετε στην Αθήνα αλλά εγώ τουλάχιστον εδώ πέρα, την Pizza Hut (που φυσικά έχετε και στην Αθήνα) θα την σκεφτόμουνα. Φραγγοφωνιάδες βέβαια αλλά άμα πρόκειται περι γυναικείας συνοδείας...

@DJD: Αν είναι να πηγαίνεις με ανθρώπους της ηλικείας σου, δεν πας και εσύ στα ΚΑΠΗ να φας; E, sorry δλδ αλλά έχει παραγίνει με την ηλικεία...

Αρχική απάντηση από ea6gka

για να ειμαι ειλικρινεις μου τη σπανε οι γκομενες κατω των 18 που θελουν κυριλε τραπεζια, πως την εχει δει δηλαδη ? εκτος και αν ειναι μεγαλυτερη οποτε ΕΥΓΕ βασιλη!!!!.

προτεινω καμμια ψαροταβερνα με γαυρο τηγανητο και τετοια μεζεδακια με ουζακι και ετσι , και χωρις πηρουνια αν ειναι ντυμενη με κυριλε ρουχα:whip:

1ον...εγω της ειπα να βγουμε για φαγητο,γιατι ειμαστε 8 μηνες μαζι κ ετσι βε παιδι μου...θελω να την παω μια φορα καπου ωραια....(δεν μου ειπε αυτη με το ζορι να την βγαλω....εγω θελω)

2ον...με περναει εναν χρονο...αλλα αυτο δεν λεει τιποτα...σιγα την διαφορα ηλικιας...!

Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis

@DJD: Αν είναι να πηγαίνεις με ανθρώπους της ηλικείας σου, δεν πας και εσύ στα ΚΑΠΗ να φας; E, sorry δλδ αλλά έχει παραγίνει με την ηλικεία...

Δεν έχουν καλό φαί τα ΚΑΠΗ. Ε τι θες να του πούμε ρε Μάκη δηλαδή; Να πάει στο κυριλέ στην Πολιτεία που ο μέσος όρος ηλικίας είναι 50+ χρονών; Και κατάλαβε πότε γίνεται χιούμορ και πότε όχι.

Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis

@DJD: Αν είναι να πηγαίνεις με ανθρώπους της ηλικείας σου, δεν πας και εσύ στα ΚΑΠΗ να φας;

:o :o :hehe::rofl: ....στις ατακες γρηγορα.....

το θέμα είναι να πας κάπου που να αισθάνεστε και οι 2 άνετα και να το ευχαριστηθείτε τόσο το μέρος όσο και το φαγητό

λοιπον ξερω ενα κυριλε πανω στο φιλοπαππου το λοφο καπως ετσι που το λενε , ειναι οτι πρεπει για εντυπωσιασμο

Αρχική απάντηση από spc

το θέμα είναι να πας κάπου που να αισθάνεστε και οι 2 άνετα και να το ευχαριστηθείτε τόσο το μέρος όσο και το φαγητό

ε ενταξει....θα κανουμε ενα scan την γυρω περιμετρο οταν μπουμε...αλλα δεν θα κοιταμε τους αλλους...ανετα θα ειμαστε μην ανυσηχεις....:)

Ενας φιλος μας εχει αυτο το μαγαζι κ εχουν παει οι γονεις μου κ λενε οτι ηταν καλο....

για ριχτε μια ματια.......εν τω μεταξυ...παω να παρω κ ενα exit να διαβασω μπας κ βρω καμια περιεργη κουζινα...!

http://www.toparko.gr/

Μπορείς να πας santa pasta καλό μαγαζί και beer academy πιο κοντά στην ηλικία σου(΄χει καλό φαγητό το beer academy- Μην κοιτάς τη ξανθιά σερβιτόρα μόνο :p) όλα κοντά σου

Ναι αλλά πες μας που θα πας να έρθουμε να κάνουμε κερκίδα

"Βασίλη γερά ρούφα τα ζουμιά" (της σούπας)

Αρχική απάντηση από DJD

Ναι αλλά πες μας που θα πας να έρθουμε να κάνουμε κερκίδα

"Βασίλη γερά ρούφα τα ζουμιά" (της σούπας)

χαχαχα.....ορεξουλα εχουμε σημερα...εεεε???:p

σε ποιο ξενοδοχειο,ο πανω οροφος εχει ινδονησιακη κουζινα???στο ledra marriot??

σε sushi bar εχει παει κανεναw σας στην γλυφαδα??

μην γελατε τωρα.....εχει δει κανενας σας την ταινια ''γνωριζοντας την πολυ''??...οποιος την εχει δει....ενα παρομοιο εστιατοριο ψαχνω να βρω...!:)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.