GoriLLakoS Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5, 2005 Το ξερ οτι το θεμα ειναι σουπερ σουπερ:OT: αλλα:whistling συγχωρεστε με...! Η ερωτηση ειναι απλη....πειτε μου εις τας αθηνας ενα εστιατοριο,προτιμω να ειναι ethnic κ οχι τρελη κυριλα...απλα να ειναι,ξερεται,περιεργο καπως μεσα διαμορφωμενο k πρωτοτυπο το πολυ να βγαινει μεχρι 50-60ευρω το ατομο.....:flower: Ευχαριστω guys για την βοηθεια.....κ μην παραπονιεστε,οποιος μου βρει το καλυτερο,θα κερδισει μια βραδια μαζι μου εκει....! RootX δεν σε ξεχασα...αμα μου βρεις εσυ θα σου φερω κ το ενα κιλο παρφε κ 2 προφιτερολ που λεγαμε :OT:
GoriLLakoS Ιανουάριος 5, 2005 Author #4 Ιανουάριος 5, 2005 Αρχική απάντηση από ea6gka εστιατοριο τωρα και χαζομαρες, βρωμικο rulez . και - σουβλακια κ ολα στη λαδοκολα rulezz ....αλλα μια την εχουμε κ δεν θα ξαναβρουμε αλλη σαν αυτη...οποτε......καθαριοτητα κ σεβασμος(asxeto) rulezzz..... ενα καλο μου ειχαν πει ο κοπριτης κ ο Δινοπουλος αλλα δεν βρισκω το τοπικ.......!^$^%&(* Αντε παιδες...μεχρι αυτιο το βραδυ......!Αλλιως μετα θα την παω για παιδακια κ κοψιδια....!
spc Ιανουάριος 5, 2005 #5 Ιανουάριος 5, 2005 δε κοιτάς τα χάλια του κουτιού σου καλύτερα, μου θες και γκόμενες
sotiris Ιανουάριος 5, 2005 #6 Ιανουάριος 5, 2005 ξέρω ένα πολύ κυριλλέ, νομίζω πίτα του παππού λέγεται.
ea6gka Ιανουάριος 5, 2005 #7 Ιανουάριος 5, 2005 Αρχική απάντηση από sotiris ξέρω ένα πολύ κυριλλέ, νομίζω πίτα του παππού λέγεται. a axaxaxaxax :rofl:
GoriLLakoS Ιανουάριος 5, 2005 Author #8 Ιανουάριος 5, 2005 Αρχική απάντηση από spc δε κοιτάς τα χάλια του κουτιού σου καλύτερα, μου θες και γκόμενες κακιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιες.............κυριοι admin.....zηταω την απομακρυνση αυτου του κτηνους ειρωνιας,χλευασμου κ ασεβιας αμεσα απο το φορουμ......! Ευχαριστω πολυ! κ θα σας κλισω κ εσας τραπεζι....!
GoriLLakoS Ιανουάριος 5, 2005 Author #9 Ιανουάριος 5, 2005 Ρε guys....περα απο την πλακα περι σουβλακια,βρωμικο,πιτεσ κτλ...καμια σοβαρη προταση εχετε???
ea6gka Ιανουάριος 5, 2005 #10 Ιανουάριος 5, 2005 δηλαδη θα εισαι μετα γυναικειας παρουσιας? φιλε να σου πω κατι , μετα απο τα τραπεζια που εχω κανει εγω ενα εχω καταλαβει, οτι καλυτερα να τα ετρωγα μονος μου να το φχαριστιωμουνα κιολας περισσοτερο....δωστης κανα pedigree pal αν και ειναι ακριβουτσικα
DJD Ιανουάριος 5, 2005 #11 Ιανουάριος 5, 2005 Κυριλέ και με ωραίο φαί είναι το La Pasteria. Αν και δεν ταιριάζει στην περιγραφή ethnic και trendy.. Αρχική απάντηση από ea6gkaδωστης κανα pedigree pal αν και ειναι ακριβουτσικα χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα :rofl:
spc Ιανουάριος 5, 2005 #12 Ιανουάριος 5, 2005 Αρχική απάντηση από Βασιλης [Σήμερα, στις 14:48] κακιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιες.............κυριοι admin.....zηταω την απομακρυνση αυτου του κτηνους ειρωνιας,χλευασμου κ ασεβιας αμεσα απο το φορουμ......! Ευχαριστω πολυ! κ θα σας κλισω κ εσας τραπεζι....! το έγραψα και χθες αλλά του κάκου μου φαίνεται γι' αυτό και θα το επαναλάβω: αν θες να βγεις πονηρό ραντεβουδάκι με τον Ρουτάκο και να τον ρίξεις στα σίγουρα: www.RootX-Restaurant.gr (αφήστε το φλασάκι να τρέξει όλο)
GoriLLakoS Ιανουάριος 5, 2005 Author #15 Ιανουάριος 5, 2005 Αρχική απάντηση από ea6gka δηλαδη θα εισαι μετα γυναικειας παρουσιας? φιλε να σου πω κατι , μετα απο τα τραπεζια που εχω κανει εγω ενα εχω καταλαβει, οτι καλυτερα να τα ετρωγα μονος μου να το φχαριστιωμουνα κιολας περισσοτερο....δωστης κανα pedigree pal αν και ειναι ακριβουτσικα ναι,ναι μετα γυναικειας παρουσιας θα ειμαι...!χε!χε! κ pedigree pal ομως εχουμε σπιτι.....my father rulezzz...φενεται κατι θα ηξερε κ θα του εχει ξεμεινει.........hill's εχουμε για τον σκυλο...κανει??? @djd....καλο το la pasteria κ εχει κ ενα κ διπλα στο σπιτι μου....αλλα... δεν εχω στο μυαλο μου κατι τετοιο....! @spc...mmmmm....λες???
Chosen Ιανουάριος 5, 2005 #16 Ιανουάριος 5, 2005 Αρχική απάντηση από ea6gka... δωστης κανα pedigree pal αν και ειναι ακριβουτσικα ...yeah bitch!
GoriLLakoS Ιανουάριος 5, 2005 Author #17 Ιανουάριος 5, 2005 Αρχική απάντηση από ea6gka pare ρομαντικο πιατο με κοπελα θα ειμαι...οχι με δεινοσαυρο....!!!
sotiris Ιανουάριος 5, 2005 #18 Ιανουάριος 5, 2005 Αρχική απάντηση από ea6gka pare ρομαντικο πιατο δεν θα χορτάσουν με αυτό τα παιδιά ρε, μη μείνουν και νηστικοί
GoriLLakoS Ιανουάριος 5, 2005 Author #19 Ιανουάριος 5, 2005 Αρχική απάντηση από Voudas τόσο σκυλί η τύπισα βρε??? οχι.....δεν ξερω τι εχω παθει....θελω να τις κανω ολα τα χατιρια....αν κ εγω της ειπα να παμε για φαγητο....!......
DJD Ιανουάριος 5, 2005 #20 Ιανουάριος 5, 2005 Δε πάτε στα fridays ή στα applebees λέω εγώ; Θα χει κι άλλα παιδάκια της ηλικίας σας
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.