aiantasgr89 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16, 2004 έχω εναν AMD 2600/MB Gigabyte 7N 400 Pro 2με το COOLER που εδινε η AMD από το Μαιο το μηχανημα αρχισε να κλεινει καθε τοσο.Μολις πιάσαν οι ζέστες αστα να πάνε!πηρα ένα GLOBAL CAK488T και έχω θερμοκρασία 55-60C(τόσο δείχνει το MB) και ..κάνει σαν σκουπιδίαρα. :<δωστε συμβουλή για ένα φτηνό και ΑΘΟΡΥΒΟ COOLER!!!(...το pcaki δεν είναι για overclocking απλά να κάνει τι δουλειά του.) Link to comment Share on other sites More sharing options...
tefra1442169066 Δεκέμβριος 16, 2004 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 16, 2004 Θα σε κραξουν για αυτο γρηγορα edit και γραψε ελληνικα forum rule Link to comment Share on other sites More sharing options...
MADKiller7 Δεκέμβριος 16, 2004 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 16, 2004 θα σε παρακαλεσω να κανεις edit και να γραφεις ελληνικα και με μικρα γραμματα γιατι ειναι σαν να φωναζεις.θερμοαγωγιμη αλοιφη εχεις στην ψυκτρα?την ειχα και δεν ειναι ασχημη η Cak.καλο αερισμο στο κουτι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
aiantasgr89 Δεκέμβριος 16, 2004 Author #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 16, 2004 τον Οκτωβρη αφου ειδα και αποείδα λεω Φθινόπωρο μπήκε κατσε να δοκιμάσω το cooler της amd μπας και ηρεμήσω λιγάκη.Τελικά μάλλον έπρεπε να μπει για τα καλά ο χειμώνας για να δουλέψει. Πάντως έβαλα θερμοαγώγιμη μπόλικη.το πρόβλημα δεν είναι η θερμοκρασία...ο ΘΟΡΥΒΟΣ είναι που τρελαίνει Link to comment Share on other sites More sharing options...
MADKiller7 Δεκέμβριος 16, 2004 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 16, 2004 την εχεις να δουλευει με τον αισθητηρα?η ρυθμιζεις τις στροφες με το χερι?η πολλη θερμοαγωγιμη κανει κακο,θελει μια μικρη σταγονα στο κεντρο μονο και μετα με την πιεση απλωνεται.αν θελεις οικονομικη και καλη ψηκτρα απο προσωπικη εμπειρια σου προτεινω την Ττ 735 με 29 ευρω περιπου απο e-shop.στο μηχανημα της υπογραφης μου με αυτη τη ψυκτρα εχω idle 37,max temp 43 βαθμους(με prime95) στις 3000 στροφες με θερμοκρασια δωματιου 25. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aiantasgr89 Δεκέμβριος 16, 2004 Author #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 16, 2004 δουλευει με τον αισθητήρα και δουλεύει πάντα στο full από όσο είδα τις προδιαγραφές της και μάλλον έχει αρχιζει να διαλύεται γιατι δν μπορώ να εξηγήσω τόσο θόρυβο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MADKiller7 Δεκέμβριος 16, 2004 #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 16, 2004 εγω στην ιδια που ειχα,γυαλισα την επειφανεια της(ειδα 2 βαθμους κατω,ειναι χαλια απο το εργοστασιο),εβαλα as5 και στον 2400+ που ειχα επιανε 46 max με παρομοιο καιρο οπως τωρα,αλλα στις 3500 στροφες,την αλλαξα για να παρω κατι καλυτερο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CmoS Δεκέμβριος 16, 2004 #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 16, 2004 Περιεργα μου φενοντε ολα αυτα.Ακομα και την μανα AMD ψυκτρα επρεπε να ειχε 50% χαμηλoτερες temp...Oποτε.Η πρεπει να βαλεις καμια θερμοαγωγιμη ή η μητρικη διαβαζει λαθος μεγαλυτερες temp και το συστημα κλεινει για προστασια.ΛΟΓΙΚΑ στους 60+ βαθμους που λες η ψυκτρα πρεπει να ειναι καρβουνακι...δοκιμασε να την ακουμπισεις.Αποκλειεται να εχεις 60C με defaut τα παντα..Τοσο δεν ειχα εγω με τον barton Οc/ed Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rommel Δεκέμβριος 17, 2004 #9 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 17, 2004 AMD 2600/MB Gigabyte 7N 400 Pro 2Η μητρηκη ειναι φοβερη αλλα δειχνει+15 βαθμους απο οτι ειναι...ειχα την ιδια και το ξερω :003: Link to comment Share on other sites More sharing options...
katerinalove Δεκέμβριος 17, 2004 #10 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 17, 2004 ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΗΧΟ ΠΑΡΕ ΜΙΑ ΥΔΡΟΨΥΚΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΘΟΡΗΒΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΑΡΑ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΕΙ ΕΓΩ ΔΟΥΛΕΥΩΜΕ ΜΙΑ ΨΥΧΤΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΑΚΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΛΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ 35c ΑΦΤΑΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΦΤΗΝΗ ΛΥΣΕΙ ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΑΛΛΗ ΨΥΧΤΡΑ ΚΑΙ COULER Link to comment Share on other sites More sharing options...
medthom Δεκέμβριος 17, 2004 #11 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 17, 2004 ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΗΧΟ ΠΑΡΕ ΜΙΑ ΥΔΡΟΨΥΚΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΘΟΡΗΒΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΑΡΑ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΕΙ ΕΓΩ ΔΟΥΛΕΥΩΜΕ ΜΙΑ ΨΥΧΤΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΑΚΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΛΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ 35c ΑΦΤΑΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΦΤΗΝΗ ΛΥΣΕΙ ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΑΛΛΗ ΨΥΧΤΡΑ ΚΑΙ COULER?????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.