vayper Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16, 2004 Θα ηθελα να μου προτεινετε καποιο κουλερ για αυτη την καρτα.Ηθελα το Giant2(το λεω σωστα???)αλλα δεν το βρισκω πουθενα.Αυτα που βλεπω στο νετ(silent cooler)δεν τα εχω ξανακουσει.Τι μου προτεινεται?????Ευχαριστω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piratis Δεκέμβριος 16, 2004 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 16, 2004 την vga silencer της arctic cooling αυτή έχω στην 9700προ. πολύ αποδοτική και αθόρυβη. λογική τιμή ~20€ και έχει την μόντα όπου βγάζει μέσω μίας pci τον ζεστό αέρα εκτός κουτιού. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Δεκέμβριος 16, 2004 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 16, 2004 Απο οτι ειχα δει σε review η ArcticCooling ειναι καλητερη κ ποιο αθορηβη,νομιζω κ ποιο φτηνη.Αρα μη το σκευτεσαι κ πολυ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spyrious Δεκέμβριος 16, 2004 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 16, 2004 arcrtic cooling και από εμένα.Ψάχτω εδώ www.checkmate.grμπορεί να το βρείς και εδώwww.hacshop.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.