Morph1442169076 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16, 2004 Εδώ και 1 ώρα περίπου έχω βάλει το acronis true image server να κρατήσει backup από ένα parttion σε άλλο. Αλλα συνεχώς αυξάνει την ώρα δείχνοντας 15 ώρες. Το φωτιάκι του δίσκου ανάβει, αλλά πρόοδος δεν υπάρχει.Το acronis δούλευε στο shuttle παλαιότερα (ε'ιχα κρατήσει αρκετά backup) ΄τωρα δεν δουλεέυι από τότε που παρουσιάστηκε το πρόβλημα στο δισκο, και τώρα στον καινούριο δίσκο. To ghost δεν δουλέυει σε shuttle.τι γίνεται? Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Δεκέμβριος 16, 2004 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 16, 2004 Μήπως έχει πρόβλημα κάποιο partition?Εφόσον το Acronis απλά διαβάζει, δεν νομίζω να είναι επικίνδυνο να σταματήσεις την διαδικασία. Απλά κάνε ένα scandisc στα δύο partitions και τράβα και ένα format σε αυτό που θα γίνει το backup ( υποθέτω ότι είναι άδειο αφού κάνεις partition>partition )Αν δουλεύεις μέσα από τα Windows δοκίμασε να φτιάξεις boot CD μέσα από το Acronis. Αντίθετα με το ghost δεν καθυστερεί στην αντιγραφή σε σχέση με τα Windows μιας και αν έχω καταλάβει καλά κάνει χρήση Linux και των αντίστοιχων οδηγών. Δοκίμασε λόιπόν και με το boot CD. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Morph1442169076 Δεκέμβριος 16, 2004 Author #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 16, 2004 Με το boot CD έκανα τη διαδικασία. Το partition δεν πρέπει να έχει πρόβλημμ αφού μόλις πρίν 2 μέρες πήρα το δίσκο, έκανα φορματ, έβαλα το καινούριο λειτουργικό, όλα φρεσκα. Ετρεξα το diskeeper με chkdsk και δεν έβγαλε κανένα λάθος. Δοκίμασα να κρατήσω το backup μεσω δικτύου και παρατήρησα οτι κάνει το εξής. Του βάζω να κρατήσει backup sto file: MyBACk π.χ. ξεκινάει αυτό και μεσα σε λίγα δευετρόλεπτα έχει φτιάξει MybackX.sd όπου χ γίνεται 1 εως 5000 και συνεχώς αυξάνει. Κανονικά θα έπρεπε να ξεκινά με myback1 και όταν γίνουν 2bg (τόσο του έχς ορίσει να σπάει τα αρχεία) θα έπερεπε να γίνει myback2 και κάπου εκεί θα τελείωνε. Αντι αυτού, κάνει όπως το περιέγραψα παραπάνω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Morph1442169076 Δεκέμβριος 18, 2004 Author #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2004 τελικά, τίποτα??? καμία λύση???! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.